Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 22 de setembre del 2008

Primer partit oficial del Beniarrés CF

El Beniarrés CF perd per 1 a 4 en el seu primer partit però aconsegueix un gran gol

El passat diumenge dia 21 de setembre de 2008 va començar la lliga en el grup XIII de la 2on regional valenciana. El camp de “La Parà” de Beniarrés es ca vestir de gala i es va omplir de gom a gom per gaudir , després de 25 anys, d’un partit oficial de futbol.

El temps encara que amenaçava pluja es va comportar i no va deixar cap gota al llarg de l’encontre. L’àrbitre, Nicanor Vera Villar, va ser un més i no va tindre que pendre cap decisió conflictiva sent un més dels partícips de la festa que es vivia al camp de “La Parà”. Al meu parèixer la gent estava una mica gelada i no va convertir el camp de “La Parà” en la bombononera que haguera tingut que ser. Poc a poc anirem creat eixa pressió a l’equip visitant cada vegada que xafe terres beniarresines.

El partit va tindre dues parts ben diferenciades. Al llarg de la primera part l’encontre va estar molt igualat amb ocasions per als dos equips encara que sols es va materialitzar una ocasió per par de l’Agullent que a la fi, va ser els resultat amb que va acabar la primera part i que obria les esperances a la primera victòria local.

En la segona part, la cosa es va girar de i l’Agullent es va avançar fins a posar-se amb un resultat al seu favor de 0 a 4 amb alguna errada dels jugadors locals i una mica de mala sort dels nostres. Però el millor estava per arribar quan Manolet amb un gran xut llunyà i quan sols faltaven 5 minuts per acabar l’encontre feia el 1 a 4 que seria com acabaria el partit. Els coets i els crits de suport al Beniarrés CF van eixir de les goles de tots els qui alli estavem amb aquest gran gol.

La propera jornada serà el diumenge dia 28 de setembre a les 17:30 hores al camp del C.D. Bocairent.

Cal dir que en aquest grup XIII de la segon regional s’ha retirat l’equip Rayo Ibense CF “B”, per tant el grup queda amb 15 equips.