Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 18 de setembre del 2008

Premis Blocs de Catalunya 2008

El bloc “HISTÒRIA LOCAL CLUB” hi participa a l'apartat Miscel·lània

Benvolgudes i benvolguts blocaires,

L'equip de Història Local Club va decidir presentar-se als "Primers Premis de Blocs Catalunya 2008". El lliurament d'aquest primers premis tindrà lloc el divendres 10 d'octubre de 2008, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

El període de votacions és fins el 30 de setembre de 2008, per poder-ho fer heu de clicar en aquesta adreça: http://www.premisblocs.cat/llista?categoria=10 , buscar el bloc Frederic Jordà i Lluís Colomeda – Història Local Club, cliqueu al logotip "Votar", a la nova pantalla que s'obrirà només heu de posar el vostre correu i marcar la pestanya que diu: " Marca aquesta casella si vols rebre les novetats dels Premis Blocs Catalunya al teu correu electrònic. Simultàniament us enviaran un correu electrònic amb una nova adreça que haureu de clicar per poder validar el vostre vot.

L'equip de Història Local Club us demana el vostre recolzament perquè la nostra xarxa tinga el reconeixement i tothom puga accedir a conèixer la història dels diferents pobles, els grups musicals, les nostres entitats i associacions, la nostra gastronomia dels territoris de parla catalana que es troben en aquest bloc

Gràcies per endavant
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...