Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 29 de setembre del 2008

Segon partit del Beniarres CF al grup XIII de la 2 regional

Al camp dels Terrers de Bocairent, UD BOCAIRENT 10 – 3 BENIARRÉS CF

Aquest diumenge 28 de setembre, el Beniarrés CF s’ha desplaçat fins a la localitat de Bocairent per a jugar contra l’equip local en un camp impracticable i fangós i on la pluja ha fet acte de presència al llarg de tota la primera part.

Camp de futbol de la UD Bocairent

El Beniarrés CF ha començat perdent per 1-0 . L’equip del Comtat s’ha refet i ha remuntat amb un gol de Rubenet d’un clar penal fet sobre Esteban. Tot seguit un segon gol en un rebuig de la defensa contraria que de rebot li ha pegat a Fernandet. El Beniarrés CF es posava per davant amb 1-2.

L’alegria ha durat poc perquè de seguida la UD Bocairent ha marcat el 2-2, el 3-2, i el 4-2 en errades defensives i del porter. El Beniarres CF ha tornat a fer un gol, novament de penal fet sobre Esteban que també ha materialitzat Rubenet, posant-se 4-3. Aquest gol ha fet pillar molts ànims als jugadors del Beniarrés CF per afrontar els següents minuts però una errada de Virgilio al intentar pillar un baló que li s’esvara, el que propicia que l’equip local aconsegueixca el 5-3. Tot seguit una altra errada defensiva possibilita que la UD Bocairent aconsegueix el 6-3 abans d’acabar la primera part, acabant amb aquest resultat la primera part.

En la segona part, el Beniarrés CF ha intentat fer algun gol però a partir del minut vint, més o menys , ha baixat en defensa i han vingut un gol darrere l’altre, fins arribar al resultat final de 10-3 a favor de l’equip local.

Imatge del partit entre UD Bocairent i el Beniarrés CF

L’once inicial ha estat el format per Virgilio en porteria,en defensa Buen, Alexis, Gabri, Manolo, el centre del camp per a Rubenet, Caxarret, Santi Gosti, Cota i Fernandet, i en punta ha jugat Esteban (que ha sigut el millor jugador del Beniarrés CF).

S´han realitzat els quatre canvis , eixint en el descans Ivan per Rubenet (que tenia tarjeta groga) , i en la segona part Marcos per Fernandet, Eloy per Cota i Javi per Buen.

En definitiva , un partit amb un camp impracticable, on el Beniarrés CF ha regalat el baló al contrari contra un bon equip. Tot açò acompanyat d’errades defensives i del porter han donat com a resultat el marcador final de UD Bocairent 10 – 3 Beniarrés CF .

Esperem en el proper partit del diumenge dia 5 d’octubre contra el Biar CF intentar traure algun punt.

Donar moltes gracies a la moltíssima gent de Beniarrés, que amb el temps que feia, s´han desplaçat fins a Bocairent. Moltes gracies.

Demanar-los paciència, que intentarem traure resultats positius en els propers partits.

Crònica del partit enviada a Beniarrés al dia (beniarresaldia@orange.es)