Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 28 de setembre del 2008

Jorge Alarte nou secretari general del Partit Socialista del País Valencià

Els socialistes valencians van decidir ahir democràticament entre les dues candidatures que van arribar al seu XI Congrés Nacional i van atorgar la secretaria general a l'alcalde d'Alaquàs, Jorge Alarte.

La de Alarte és la cara de la renovació i «canvi» és una paraula que va reiterar ahir en les seues intervencions.


Jorge Alarte junt a Leire Pajin al XI Congrés


Jorge Alarte, que va invocar repetidament el canvi en el seu discurs, es va imposar ahir a Joaquim Puig i va assolir la secretaria general del PSPV amb el 51% dels vots en el XI Congrés del partit. Alarte va obtenir 282 sufragis, 20 més que els 262 del Puig.

Un dels punts que més revolada ha causat en les últimes setmanes en el seno del socialisme valencià, el referit a la definició ideològica i programàtica del partit, s'ha quedat directament en no-res. Ni canvi de nom ni gir al centre ni refundació del partit. El plenari del XI Congrés Nacional del PSPV va aprovar amb un sol vot en contra el dictamen de la polèmica comissió que ha debatut el contingut de la ponència.

La paraula refundació ha quedat eliminada del text, així com qualsevol referència a un gir al centre del partit. Les intervencions van ser un clam en aquest sentit. Cap recordar, a més, que una majoria del 94% de vots va acordar mantenir les sigles actuals de Partit Socialista del País Valencià (PSPV), enfront del canvi proposat a Partit Socialista de la Comunitat Valenciana (PSCV). Només set delegats van donar l'esmena transaccionada que advocava per Partit del Socialistes Valencians (PSV), nom històric del PSPV

La comissió va aprovar que des d'ara el secretari general del PSPV serà triat per sufragi universal directe i secret de tots els militants, una de les decisions més elogiades per tots.

Els dos aspirtant a secretari general del PSPV: Ximo Puig i Jorge Alarte


Els i les socialistes s‘ham de posar a treballar per aconseguir un millor País Valencià on la gent no tinga que exigir el compliment dels seus drets com puga ser l¡aplicació de la llei de la dependència, el parlar lliurement en valencià per tot arreu, unes infraestructures dignes entre altres coses, on tindre un lloc de treball digne amb unes pensions dignes, on l’urbanisme siga respectuós amb el medi ambient, entre altres moltes coses.

Text i imtages estretes del Levante-EMV

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ A vore asi cuant mos presenteu , el nou cap dels socialistes beniarresins ? que ja tenim gana de saber qui mos representará en les properes eleccións locals. ara si siguiu en la mateixa linea de candidats. APAGA I VAMONOS.

Beniarres al dia ha dit...

Falta molt de temps per a les properes eleccions locals (vora 3 anys) i si tens gana de saber "qui mos representara" tant sols cal que t'afilies al PSPV-PSOE de Beniarrés i podràs participar en l'elecció del proper candiat/ta.

Anònim ha dit...

Ni Obama ni la McCain, J.V. a la Casablanca

Beniarres al dia ha dit...

Sense cap dubte. Molt millor que el que hi ha ara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...