Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 26 de setembre del 2008

El PSPV-PSOE inicia huí el seu XI Congrés nacional: Amb tú, 1 nou projecte

El PSPV-PSOE inicia el seu XI Congrés nacional amb la incògnita de qui serà el nou secretari general, càrrec al que aspiren l'alcalde d'Alaquàs, Jorge Alarte, l'alcalde de Morella i portaveu adjunt en Les Corts Valencianes, Joaquim Puig, i el director de la Fundació Jaime Vera del PSOE, Francesc Romeu que ofereixca als ciutadans i ciutadanes una millor qualitat de vida, una major seguretat, un major benestar social, més treball i de major qualitat i una il·lusió de mirar cap al davant amb optimisme i prosperitat.

El Congrés Nacional del PSPV-PSOE, està estructurat en tres comissions: la primera “Liderar una majoria de progrés; la segona “Un model progressista per a una societat avançada”; la tercera, en la qual participaré, “Un partit preparat per a guanyar” (aquest punt és fonamental…).

El socialistes valencians ens sentim socialistes perquè volem construir una societat basada en la realització plena i efectiva dels valors de llibertat, igualtat, justícia social, solidaritat, pau,…, contraposant-se als privilegis, les desigualtats i l’individualisme insolidari.

Som socialistes perquè perseguim tant la plenitud individual (la nostra qualitat de vida) com el progrés col·lectiu de la societat. Per a nosaltres s’imposa l’interès general front a l’individual.

Volem una societat activa, crítica i participativa, compromesa amb un teixit associatiu actiu i solidari. Som demòcrates, progressistes, emprenedors i … d’esquerres!!



Estic segur que dels resultat d’aquest XI Congrés nacional del PSPV-PSOE no sols guanyaran els socialistes, sinó que guanyaran tots els valencians i valencianes.

Pots seguir tot el XI Congrés clicant ací

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé com acabarà aquest Congrés, pero molt de lamentar seria que fes un gir cap a les tesis de la dreta. D'aquell primitiu PSPV, sols queden les sigles, perquè els fets no són ni gens ni mica nacionalistes com si que ho eren els seus fundadors. Tant de bo la gent que ecara té aquestos sentiments dins del partit, fos la guanyadora i poguerem no ser tan dòcils als manaments de Madrid.
El estar sotmesos al que dicten des de la capital de l'Estat, és una qualitat intrínseca en els partits estatals: PP, PSOE
Per altra banda espere que tots aquests objectius del PSOE que cites continuen vigents i siguen ampliats i millorats en la praxis política.

Beniarres al dia ha dit...

Per 107 a 7 vots els socliastes valencians seguirem cridant-se Partit Socialista del País Valencià - PSOE.

Altra ponència que s'ha aprovat es que a partir del XI Congrés, el secretari general serà el·legit per els militants de base mitjançant una votació.

Comencen a marxar les coses pel bon camí cap a un futur millor per a tots.

Anònim ha dit...

lo del millor futur, que eu dius per lo de Zapatero? que diu que anem mol per davant de Italia i que en quatre dies agarrarem i passarem a Francia, sera ignorant, no hi res pijor que tindre el president que tenim, ja podem tindre crisis, delincuencia i demes problemes pero com tindre un personatge aixina com a president es el pijor que mos podia passar, i açi no passa res encara nia superavit i nosaltres no tenim problemes, nia que ser BURRO

Beniarres al dia ha dit...

Lo del millor futur ho dic per canviar el govern de la Generalitat Valenciana.

Eixa mateixa reflexió que fas la puc aplicar al nostre govern, al govern de la Generalitat Valenciana i el mateix que la gent ha volgut que Camps siga president de la Generalitat altra gent ha volgut que Zapatero sigael president del govern de l'estat espanyol.

Tot governant es mereix un respecte que tu no dones i tota la gent que ha votat a Zapatero es mereix un respecte.

A les properes eleccions tornarem a votar i cadsdú que vote el que crega tant al País Valencià com a l'estat espanyol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...