Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 12 de setembre del 2008

Crònica del darrer partit del Beniarrés CF

El millor partit fins ara del Beniarrés CF deixa els ànims ben alts de cara al començament de la lliga

Ha sigut el millor partit del Beniarres, sols la falta de gol ha fet que eixiren derrotats . L’equip de Beniarrés ha tingut moltes més ocasions de gols i molt clares. Un partit que qualsevol dels dos equips haguera pogut guanyar.

El conjunt de la pobla s´ha avançat en l’últim minut de la primera part en un corner on ha fallat la defensa i el porter que no ha pogut allunyar el baló i un jugador de l´altre equip sols ha tingutEscut del Beniarrés CF que creuar el baló i fer gol. En la primera part han tingut una ocasió molt clara per part d’Ivan , que finalment no han pogut fer gol amb un xut de Rubenet. Han dominat més el baló i la possessió ha sigut majoritàriament de l’equip del Comtat.

En la segona part, al començament, han eixit dormint però poc a poc han anat soltant-se i han creat moltes ocasions de gols , molt clares però sense arribar el treballat i buscat gol . La Pobla tan sols xutava des de fora de l’àrea sense ningun perill, llevat d’un xut al travesser. El segon gol de l’equip local que ha sigut una jugada individual del millor jugador de la pobla que ha regatejat a tots i a sorprès al porter Emili amb un xut per tot l’escaire marcant el 2 a 0 que a la fi serà el resultat final d’aquest partit amistós.

En definitiva bon partit del Beniarres CF contra un rival de la mateixa lliga ( que l’any passat va quedar quart) i on tant sols la falta de punteria i una mica de sort de part de l’equip beniarresí haguera pogut perfectament haver donat un empat o un victòria forastera.

El proper dissabte presentació del beniarres a les 17:30 i a les 18:00 partit contra l’equip del Salesians començant el proper diumenge dia 21 de setembre la competició del grup XIII de la 2ª regionals front a l’equip de l’Agullent CF.

Aquesta crònica ha sigut enviada a aquest blog de forma anònima. Des d’ací donar-li les gràcies al cronista anònim i que no es canse d’enviar-nos les cròniques de l’equip del nostre poble.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Fede , este comentari no te res a vore en este articul, pero com en la columna del costat tens un escrit referent al terrenys del camp de la para ; pues informarte que son comprats per l´ajuntament de Beniarrés per l´aparcament de vehicles. Si estan comprats i ben comprats, i els que esmorzem en el sr alcalde tambe heu sabem. vosatros en sap mal dir voseu , no s´antereu de res perque teniu bón mestre el sr ZP. sols tens que vore esta semana que no sap ni on esta. alla ell.

Anònim ha dit...

Es nota poc a poc els entrenaments que estem fent, poc a poc anem conjuntant-se l´equip i jugant millor, la gent te que tindre en conte que maig avem jugat junts i menys a futbol , sempre em juat a futbet. Esperem donar bones alegries a este poble que es mereix tindre un equip de futbol. VISCA EL BENIARRES C.F.

Beniarres al dia ha dit...

Doncs ja ho se i ja que estàs ens pots dir que ens ha costat al poble de Beniarrés la compra dels terrenys?

Resulta dolent que quan algú et pregunta: Els terrenys eixos que estan tractorant al costat de futbol els ha comprat l’ajuntament? I u constesta: Doncs no ho se. I et torna a preguntar: I per a que estàs de regidor a l’ajuntament de Beniarrés?

I es que hem tingut els darrers mesos des de juny a juliol 6 sessions plenàries i ni s’ha informat a la resta de la corporació que l’ajuntament anava a comprar aquests terrenys o que es tenia la intenció de comprar-los. Per això és més fàcil enterar-se per converses de bar que als salons de ple de l’ajuntament.

Et dones compte que be venen els diners guanyats en la venda de les parcel•les del polígon industrial? Això si, naus industrials i llocs de treballs no en vorás al polígon.

Per cert si que s’enterem de coses i de moltes que poc a poc aniràs coneixent el que passarà que tal vegada no t’agraden massa escoltar-les

Anònim ha dit...

No done credit moltes voltes de lo que veig asi!!
Ara en el teu ultim comentari dius en "rintintin" pa lo be q venen els dines del poligon... Pues home es tindrea de fer un aparcament,no?? Si no esta fet pq no esta fet,si heu fan que mal fet tb!!!
El atre dia dies q les faroles de la carretara apagades i donen prioritat als conjunts, i ja fa temps anaves remugan de que hi havien massa... ara les vols totes enceses...
Per cert la diputa anira a la presentacio del Beniarres o fara com en festes? Ni a una sola processo?? Si que s'estima al pobla i als seus votans...
I una mes, q ha fet per el poble el pregoner de festes de enguayn?? apart de ser l'etern enxufat del regnat de MVC!!

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment que si es fa un camp de futbol, fa falta una zona d’estacionament de vehicles i m’alegre de que es faça, El que critique es que els diners per comprar aquests terrenys provenen de la venda de les parcel•les del polígon industrial que desgraciadament és per a lo únic que ha aprofitat fins ara el polígon industrial de Beniarrés, per a generar ingressos a l’ajuntament de Beniarrés que se’ls gasta en el que millor creu.

Però a dia d’avui tindrien que estar muntades empreses i haver creat llocs de treball en més el 90 % de les parcel•les i el nostre equip de govern està deixant que això siga així perquè el contracte entre els compradors de les parcel•les i l’ajuntament especificava clarament que en un termini de 18 mesos tenia que estar demanada la llicència d’obertura i haver construït naus industrials creant llocs de treball. Mentrestant l’equip de govern deixa passar el temps i que la brossa creixca al polígon. Perquè no fa complir l’ajuntament el plec de condicions signat?

Respecte a lo dels fanals de la carretera resulta evident que una vegada que estan posats seran per a algo, no? No poden estar més de la meitat apagats, sino per a que s’han posat? Aquesta setmana ja es troben enceosos a la poca nit. Un altra cosa és que si crec que els diners d’eixa subvenció s’hagueren pogut destinar a altres menesters.

Cadascú es lliure de fer i anar on crega. Com tu t’amagues darrere d’anònims o pseudònims no es pot controlar la teua assistència als diferents actes però crec que no eixiràs ni a la meitat del tall de Mª Vicenta anant a processons i mises.

I darrerament ni et conteste al que dius de Miquel, simplement despreciable. El que penses d’ell també li ho diries a la seua cara?

Veus que bona és la llibertat d’expressió que sense faltar pots escriure en aquest blog.

Anònim ha dit...

perque no pareu tots de parlar malament uns dels altres, este article es per animar al equip de futbol del beniarres, no per a criticar-se uns a altres, espere que ho hagau compres,!animem al Beniarres!

Beniarres al dia ha dit...

Totalment d'acord però vull que conprengues que quan a un es fiquem amb ell crec que deu donar explicacions. Tal vegada aquest no siga el lloc.

Anem tots a animar al Beniarrés CF aquesta vesprada que després de 25 anys ja en teniem de ganes.

Anònim ha dit...

Hem sembla que el pregoner eu tenia ben guanyat i no per lo que a fet ara, si no per tot el que aura tragat entre uns i altres la veritat es que no o aura tingut mol facil al llarg dels anys ja que entre mocions de censura i demes lios... tela. tambe lan criticat tots sempre quan sera duns dels que mes an fet per el poble, mes que molts des que estan i eu estat per ahi en mig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...