Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 8 de setembre del 2008

Comença un nou curs escolar

El curs escolar 2008- 2009 comença amb normalitat a Beniarrés

Huí dia 8 de setembre ha començat el nou curs escolar,tant al col·legi públic “Perputxent” on es donen classes de primària i com a la nova escoleta municipal de Beniarrés.

Pel que respecta al col·legi “Perputxent”, el curs ha començat amb normalitat encara que s’estan acabant les obres d’accessibilitat al pati que s’han estat realitzant al llarg d'aquest estiu. Aquest mes de setembre l’horari sols serà matinal com es de costum.

Aquest curs comptarà amb menys mestres que l’any passat doncs s’ha reduït una unitat i també una disminució d’escolars fet que està passant per tot arreu dels pobles menuts de la comarca del Comtat, exceptuant l’Alqueria d’Asnar que aquest any tindrà més xiquets/es però que aniran en aules prefabricades.

També huí ha començat la nova escoleta municipal de Beniarrés amb 16 xiquets/es, 6 de 0 a 2 anys i 10 xiquets/es de 2 a 3 anys. L’escoleta té una capacitat fins a 29 xiquets/es i les dues mestres amb que comptarà son residents a la veïna població de Muro.

Aquest curs ha començat amb horari de mati igual que “l’escola dels majors” i aquesta primera setmana serà d’adapatació dels xiquets/es a aquesta nova etapa en les seues vides. En arribar el mes d’Octubre l’horari serà de 8:00 a 13:00 hores i de 15:00 a 18:00 hores.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

bones, no te res avore lo que vaig a dir en este article pero he vist el apartat de la dreta "noticies breus de Beniarres".
He vist q poses coses com el gasto de la llum, subvencions q tardaran en cobrarse, lo q costa un conjunt...moltes bobaes, les poses un aixi en "rintintin" com si estaguera el PSOE no foren aixi, avore!!! Que costa un conjunt pa San Pere de tota la vida no la fira?? Cuan tardarieu en cobrar les subvencions...
No et poses aixi Frede tio!!!

Beniarres al dia ha dit...

Les dades que pose en l’apartat que tu nomenes son informatives, doncs moltes d’elles hi ha molta gent que les desconeix i crec interessant que la gent sàpiga que valen les coses i en que es gasten els diners els nostres governants.

El PSPV-PSOE va presentar una moció l’any passat per que tots els xiquets que estudien a Beniarrés tingueren el bo-xec sent un cost aproximat de 3000 €. Doncs be el PP no va voler gastar-se eixos diners i en canvi en tenen per a fer mascletades nocturnes i el dia 9 d’octubre on sols elles dos ja valen més de 5.000 €.

Un altra dada. Després de rebre una subvenció per a reformar el trinquet i cobrar-la al llarg de l’any 2008 i 2009, alhora la veritat resulta que part de la subvenció passarà a cobrar-se l’any 2012 per tant això es un realitat que la gent deu saber.

També deu saber-se que moltes subvencions com asfaltat de camins, fer un camp de gespa artificial entre altres no venen perquè no hi ha diners i això la gent ho deu saber.

L’ajuntament de Beniarrés no pot tindre una partida de 60.000 € per a Festes i 1.000 per a Sanitat, això és el que es critica i la gent ho deu saber.

Clar que els conjunts valen molts diners, ara i abans, en especial el dia de Sant Pere i el dia 15 d’Agost i que el poble sempre ha pagat per això però es que ara lliguen els gossos amb botifarres.

Sols una dada, els fanals que es van posar en la carretera que voreja el poble estan més de la meitat apagats totes les nits. Els motius, estalviar llum? Mentrestant paguem per un conjunt quasi 7.000 €. Que es prioritari?

Anònim ha dit...

Acaba de començar un nou curs escolar i em pregunte si les autoritats polítiques que estan gestionant l'educació tenen la suficient competència en la matèria per dur-la endavant d'una manera lògica i coherent. No sé, tinc els meus dubtes, perquè veig certes coses que no les entenc i sense citar-ne moltes, faré referencia a una que sembla ser una “pataleta” de xiquet immadur que demana la lluna i com no li la donen, doncs, això: se n'inventa una. En l'assignatura d'EpC a la que tan enèrgicament s'oposa la Il·lma. Jerarquia Eclesiàstica i els nostres dirigents polítics, com acolitets obeients, s'esforcen en tenir contenta per raons òbvies que a qualsevol que pense un poquet no cal que se li expliquen.
Com el govern central té la competència d' introduir aquesta matèria en el currículum escolar i l'autonòmic ha d'assumir-la, s'inventen tal desgavell que deixen a Mr.Bean un poc endarrerit en allò de l'humor. Com es vol donar una matèria en anglés si l'alumnat desconeix aquest idioma? Si el que es vol es un aprenentatge de la llengua anglesa, caldrà que s'introduisca en els nivells infantils que és on millors resultats es poden obtindre i no pas en aquestes edats on el cervell ja està un poc més “endurit”. El nivell d'anglés que té l'aumnat d'ESO és, francament, molt pobre, per no dir quasi nul, almenys en l'ensenyament públic.
Un altra “genialitat” és que siguen dos professors els que estiguen en l'aula: el titular de la matèria i l'interpret, com en una roda de premsa de Beckam després d'un partit de futbol.
En fi, que no sé si tindrà falta el Sr. Font de Mora d'assistir com alumne a algunes classes de convivència per a la democràcia. De totes maneres, que el Senyor ens pille confessats.
Tot açò no afecta a l’alumnat de Primària que és el que està al C.P.Perputxent, però sí al que ha acabat en aquest centre i passa als institituts d’ESO. Es a dir, que tard o promte, es veurà afectat per aquestes normes.

Anònim ha dit...

lo del angles esta molt be, pero tenim mestres amb nivell al centre per a donar angles en una fase tan important com es la del aprenentaje infantil? de vegades no sabem que es pijor si enviarlos a l'Eso sense coneixements d'angles o amb coses i pronunciacions confoses

Anònim ha dit...

deixeuho en mans de mr.Bean que ell arreglara la Epc, economia i tot, ja anem be, cada dia menys lloc de treball, mes problemes economics i mes dificultats al fi del mes, pero tranquils serem tots mes civiqs gracies a ell, tindres mes talante i sabrem ocultar els problemes

Beniarres al dia ha dit...

Evidentment lo de donar les classes de EpC en anglés és una manera d’impedir el normal aprenentatge d’aquest assignatura i una forma de a l’acabament del curs dir que aquesta assignatura ha sigut un fracàs. Evidentment les pressions que ha fet l’església i l’Opus Dei al govern de Camps ( Cotino es un destacat membre de l’Opus) han propiciat aquest desgavell. Si tantes ganes es tenien de donar en anglès alguna assignatura per fomentar l’aprenentatge d’aquesta llengua ( em sembla perfecte el dependre anglés) fa ansy que s’haguera pogut començar per exemple en donant la religió en anglès.
Evidentment, la preparació dels nostres mestres en anglès i altres assignatures la qualifica i la determina la Conselleria d’Educació.
Al segon anònim sols fer-li una pregunta, a Anglaterra, Alemanya, França Itàlia, Dinamarca, etc també tenen un mr Bean de cap de govern que fa que “economia i tot, ja anem be, cada dia menys lloc de treball, mes problemes econòmics i mes dificultats al fi del mes” o es que tal vegada la crisis es mundial i afecta sobretot a les societats occidentals?
I un altra cosa preferisc que tots sigam més civics i tidnre m´s talany gràcies a Zapatero que no mentir i posar-nos en guerra com ens va posar Aznar i Rajoy ( “Hay armas de destruccion masiva en Irak” ens deia Aznar”) Where aret he bombs?

Anònim ha dit...

Al segon anònim, dir-li que no barregem les faves amb els nispros. Els problemes educatius no tenen res a veure amb els econòmics. Es pot tindre un bon sistema educatiu i una economia dolenta, o a l’inrevés. Si aquest xicotet debat és sobre algun tema educatiu, perquè has d’anar-te’n als problemes econòmic? Les coses malt fetes per un govern (en aquest cas l’autonòmic) en Educació no es justifiquen acusant l’altre (l’estatal) de no saber gestionar bé l’economia, cosa altament discutible. Ah! No sóc militant del PSOE i també podria acusar aquest partit de moltes coses que no m’han agradat ni m’agraden, però no és aquest el tema.

Anònim ha dit...

Font de Mora ataca de nou. Sí, això és el que fa Font de Mora, atacar l'ensenyament, atacar els professionals que s´hi dediquen i atacar la democràcia amb eixe tufet dictatorial: “es farà així perquè ho dic jo”
El funcionariat docent, com a tal, ha d'acatar les ordres de l'administració sempre que estiguen dins la llei per al que han estat anomenats. Però que ocurreix quan el "mandamàs" de torn s'encabota en això, en clavar el clau per la cabota? Doncs que persones amb més coneixement que ell en la materia no voldran dur a terme els disbarats que se li ocorren per tal de no dur a bon port allò que li demanen des del govern central. Tot i això argumenta que els docents han d'acatar les seues ordres com ell acata les del govern central. Ja, ja, ja, que hem descollone llegint les seues paraules!
Ja veurem com acaba tot açò, perquè els focus de rebeldia en són molts i ell està disposat a expedientar el qui siga.
Quina comparació més bona li feia l'altre dia J.J.Millás en Levante, comparant l'esquetx de Tip i Coll quan un li feia a l'altre la traducció al francés del vessament d'aigua d'un recipient a un altre. Es que aquesta classe d' EpC pot resultar el mateix i així l'ensenyament pot resultar la mar de divertit. Bon motiu perquè els joves no s'avorrisquen a l'aula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...