Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

diumenge, 14 de setembre del 2008

Carta rebuda en “Beniarrés al dia"

Beniarrés lliure de simbologia franquista

El passat 10 de setembre, la localitat de Beniarrés situada a la comarca del Comtat va ser lliurada de la simbologia franquista, ja que van ser atacats els dos monuments que quedaven al poble.

El primer es tractava d’una creu on en un dels seus costats es podia observar una esvàstica nazi, amb dues espases creuades, l’acció va consistir en cobrir aquesta imatge amb material d’obra.


Retol d'Avenida del Caudillo que ha sigut taxat

L’altre monument atacat va ser al carrer principal del poble,on encara estava situada la placa que li donava al carrer en època franquista amb el nom de :”AVENIDA DEL CAUDILLO” aquesta plaqueta va ser atacada amb pintura negra,remarcant així que el jovent del poble estem farts de passar cada dia pel carrer i encontrar-nos amb aquesta placa, sense que el partit governant i sense que els partits que tenen concejals al poble pugen fer res per evitar-ho, ja que aquesta placa és una ofensiva i una burla cap a aquelles persones que van morir a causa de la guerra civil i la dictadura franquista

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Tant que t'agrada anar a fent fotos per ahí de pientadetes i bobades d'eixes, perque el dissapte en el partit de presentació del Beniarrés CF no vas fer una foto per a publicar-la al teu blogg? Pense que és algo important per a l'esport d'aquest poble que fa 25 anys que no s'havia fet i que deu de tindre el mateix reconeixent que els altres esports.
Sempre dius que aquest blogg és per informar de les noticies de Beniarrés, a cas la presentació d'aquest equip no era noticia?
A no, que tu només el dediques a criticar el que fa l'ajuntament?
Per últim dir:

¡VIVA EL BENIARRÉS CF AUNQUE PIERDA!

Anònim ha dit...

Fede, on està ara la llibertat d'expressió....?

Beniarres al dia ha dit...

Al primer anònim dir-li que el diumenge està fet per a descansar i com veus no em vas controlar peruqè si que vaig fer fotos.Crec que tú si que sols et dediques a criticar aquest blog. Si tens alguna foto que vols que es publique del Beniarrés CF l'envies i la posaré.

A Ana dir-li que no entenc el que vols dir.

Anònim ha dit...

Ana tu saps lo que es la llibertat de expressio i la dignitat, és tindre una creu gamada que simboliga 10 milions de morts o la avinguda del caudillo 40 anys de dictadura, assessinats, prohibicions tortures per pensar diferent? segons tu no tindrien que llevar els noms dels carrers que estan destinats a etarres.

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú se n´encarregarà d´aquestes coses ja que l´ajuntament passa completament, sols està preocupat si li venen subvencions o no, que no sap que la comunitat valenciana és la més endeuta de tota espanya? Tanta formula 1 papa i Amèrica cup´s que no serveix de res.
Gracies joves de Beniarrés per tindre tanta valentia i preocupar-se per a que tos els símbols feixistes desaparegué´n d´aques poble, i una altra cosa encara queden plaqués de noms en castellà, que van ser col•locats en el franquisme des de ací dic al senyor alcalde lluís que rediré aquestes plaques.

Anònim ha dit...

que passa que portar samarretes comunistes amb la " OZ Y EL MAARTILLO" aixo es pot dir dignitat? tú ens prodríes dir cuantes morst estan al carrec del
" camarada stalin"? vamos que se las trae...

Anònim ha dit...

OZ Y EL MAARTILLO? aixó que és? MAARTILLO que és el col·lega del mag d'OZ? jejejeje

Ana si vols escriure en castellà el que en valencià és diu falç i martell hauries de posar HOZ Y MARTILLO.

Anònim ha dit...

Ana no tescuses amb altres coses, et torne a recordar algunes preguntes que mai as contestat .
¿Que te que vore la samarreta amb el tema que estem tractan.
¿Que es per-ha tu la llibertat d'exprecio, tindre simbols
totalitaristes.
¿Estas escusant el genocidi nazi i 40 any d'opressio ,et dones conter de la mentalitat que tens ,eres mes retrograda que el general Mola.
Ultima pregunta que mai contestes que penses del mur de don J.
Contesta

Anònim ha dit...

DON PERFECTO... JA,JA,JA. ESCRIC COM EN DONA LA GANA PER AIXO ESTEM EN " DEMOCRACIA". per cert, no estas contestant a la meua pregunta, eixes per soleares....

Anònim ha dit...

El responc Ana:
Ana, se't veu el plumero, si se que penses que Hitler no era tan roín com tot això, que a Zapatero li porta aigua. Recorres a Stalin per justificar la barbàrie del regim franquista i del capital. El comunisme te solució, el que no te solució és el capitalisme, perquè el capitalisme busca el creixement sense parar en un mon finit i el comunisme la desaparició de les classes socials.
En el regim de Stalin van haver-hi 800.000 fusilats i és calcula que 600.000 morts en presó, el que son 1,4 milions de morts. Xifra terrible. Però si la compares en la xifra de morts pel capitalisme és insignificant, segons l'Organització Mundial del Treball el capitalisme mata cada dia 5.000 en el treball. Segons l'ONU, organisme gens sospitós de ser comunista, calcula que cada 3 segons mor 1 xiquet de fam. És a dir 10.500.000 de xiquets morts de fam a l'any. Fam produïda pel capitalisme. Sense contar les morts que produeix en guerres com les d'Afganistan, Iraq, Palestina... repressió, per malalties produïdes pel capitalisme... Però això poc o res te de vore que a Beniarrés hi haguen svastiques o carrers en honor al Caudillo de no se qui.

Anònim ha dit...

Ana, que atrevida és la ignorància, tornes a confondir Democracia en burrera. Eres una cateta!!

Anònim ha dit...

itú que eres el sabiondo de turno o qué?
ara resultara que tindrem que ferli un homenatje a stalin, no te jod...

Anònim ha dit...

ah per cert, al anonim que en pregunta tant pel mur, dirli que me la bufa un troç de bancal que no soluciona la vida a dingú, no sigues pesaet....

Anònim ha dit...

Perdona Ana sabiondo no SABIONDA i no tragues les coses de context que ni he justificat ni pense justificar a Stalin, el que te posat son dades objectives del que m'has preguntat i de l'antagònic.
Tu m'ho has preguntat, jo el responc.
Ana jo te respos per que no li respons a l'anònim 5?

Anònim ha dit...

Aquestes discusions de si està ben escrit o malament, no deurien de donar-se. Cadascú escriu com sap i s'agraix la bona voluntat de tothom en utilitzar la nostra llengua que, com podeu comprovar, està en un plànol molt llunyà del castellà. Açò no deuria ser així, però, per desgràcia, ho és. El que no cal fer mai, és defensar les carències ortogràfiques amb la democràcia (pobreta democràcia, ho paga tot)i reconéixer que u no ha estudiat bastant la llegua que parla i per això comet faltes ortogràfiques. Tot i això, endavant i utilitzeu sempre la llengua que us han trasmés els vostres avatpassats i procureu perfeccionar-la

Anònim ha dit...

No vullc ser pesat Ana, sols volia saber la teva opinio d'aquest tema, i que la gent sapigues enquines mans em deixat el nostre poble ¿en quin ajuntament regalen terreno puguent ser del poble, per al poble ,public i no privat.
¡Los amigos del PP son mis amigos! LLXXXXS ,no te nom.
Per ultim no mas contestat l'ultima pregunta que et vaig escriure,la dels carrers que donen noms a gent de l'organitzacio E.T.A .
contesta gracies,

Anònim ha dit...

lo dels carrers en pareix intolerable.

Anònim ha dit...

FORA SIMBOLOGIA ESPANYOLA DELS NOSTRES CARRERS!

ELS PAÏSOS CATALANS NO SOM ESPANYA!

www.cajei.cat

Anònim ha dit...

Pues vesten d'ací

Anònim ha dit...

FORA TOS ELS SIBOLS CASTELLANS DELS NOSTRES CARRES FORA LES PLAQUES DELS CARRES EN CASTELLA.
LLUÍS NO VUIGES INPRESIONAR AL POBLE AMB CAPS DE FUTBOL AMB BOINYS I AMB TERRA INADEQUADA I FES COSES MÉS SIMPLES, EXEPLE: RETIRAR TOS ELS SIMBOLS CASTELLANS DELS NOSTRES CARRES.
EL JOVENT TÉ L´ÚLTIMA PARAULA

Anònim ha dit...

Ana segons tu es llibertat d'expresio

Anònim ha dit...

anònim el que se'n té que anar d'ací ets tu! que 301 anys d'ocupació ja en son prous!

així que el que se'n a d'anar ja saps qui és!

fora de les nostres terres
veste'n a espanya!

Anònim ha dit...

POLÍTICS FEU-NOS UN FAVOR, dIMICIÓ JA!!!!
MAJORIA ABSOLUTA IGUAL A DICTADURA

Anònim ha dit...

CATALANISTES TINDRIE DESTAR MORTS

Anònim ha dit...

que jo on estic moniato, a espenya! i els que tindrien que anar-se'n sou vosaltres que sou els que no esteu comformes

Anònim ha dit...

A aquest anònim li diria que en lloc d'escriure aquesta frase tan ben escrita:
CATALANISTES TINDRIE DESTAR MORTS
seria millor fer-ho d'aquesta altra:
CATAL ANISTES TIDRIEDES TARMORTS
Crec que estaria més estètica i per al seu desig, podria tindre l'efecte que pretén.
Amunt València!i Visaca l'escriptura jeroglífica, cuneiforme i la que es presente.

Anònim ha dit...

che! que passa amb aquest blog? sols critiqueu que Ana no sap escriure en valencià? i estic vegent que hi han molts que fan faltes, perque no els claveu amb els altres i deixeu a la pobra Ana en pau?
a per cert, jo estic en ESPAÑA de aixó no hi ha cap dubte.
vosaltres eu mirat bé el D.N.I ON POSSA LA NACIONALITAT....?

Anònim ha dit...

Tu d'on eres, d'on el diuen o d'on el sents? és una discusió antiga. Perque per molt que en el DNI hem posara que soc de Raticulin jo continuaria sent Valencià. I ha molta gent que ha imigrat a França, en el seu DNI possar França i és senten Valencians i son valencians. Per mi el lloc d'on és un individu és el que porta com sentiment.

Anònim ha dit...

la nacionalitat no esta escrita al D.N.I les persones la porten dins del cor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...