Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 13 de desembre del 2007

El poder dels diners

En que ha canviat l'Ajuntament de Beniarrés?
El passat plenari celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés celebrat el dia 30 de novembre, acabava amb els paraules del senyor alcalde, Luis Tomas Lopez , dient: “ A, per cert, des de’l dia 26 de novembre he deixat de cobrar de l’Ajuntament de Beniarrés. Bona nit”. O simplement li s’oblidava, o no volia dir-ho o va posar un cert misteri en eixies paraules finals.

Uns dies després a una emissora comarcal de Muro de l’Alcoi, va ser entrevistat per una periodista i va informar a tota la població de Beniarrés i a tot al comarca del Comtat que havia sigut nomenat vice-president de l’Agència Gestora que la Diputació d’Alacant té a Cocentaina. A la pregunta de quin seria a partir d’ara el seu nou sou va dir : “No ho se encara”. Tal vegada no ho desconeixia, tal vegada no volia dir-ho o tal vegada creia que la quantitat de diners era molt elevada.

Era un secret a veus, que després de nomenar a l’alcalde de l’Orxa, Guillermo Moratal president d’aquesta Agència Gestora, era qüestió de temps i d’oportunitat que Luís Tomàs, alcalde de Beniarrés molt prompte estaria al seu costat. Açò es va poder portar endavant quan es va jubilar una persona i així reestructurar el nou organigrama de l’esmentada agència.

Arran de la moció de censura, en la passada legislatura, el nou alcalde de Beniarrés, Luis Tomàs del Partido Popular, es va dedicar plenament a la gestió municipal de l’ajuntament amb un sou brut d’uns 16.000 € ( 2 milions 660.00 pessetes) anuals. Era una qüestió imprescindible i un motiu per a realitzar la moció de censura, que l’alcalde es dedicara plenament a la gestió municipal segons els signants de l’esmentada moció: Partido Popular, Llista de Perputxent i Alternativa per Beniarrés. En que ha canviat el nostre poble per a que ara no calga que l’alcalde es dedique en exclusivitat a la gestió municipal? Quina seria la opinió d’aquells que amb el seu vot van dir “SI” a eixa dedicació i que el poble els ha fet fora de l’Ajuntament de Beniarrés?. En que ha canviat el poble per a que en octubre de 2007 calga un alcalde amb dedicació exclusiva i en desembre de 2007, ja no hi calga? Crec que segueix tot igual, sols ha canviat el sou de l’alcalde.

Luis Tomàs Lopez, alcalde de Beniarrés i actual vice-president de l’Agència Gestora de Cocentaina cobrarà pel seu nou càrrec 36.600 € (6 milions cent mil pessetes) bruts a l’any aproximadament. Aquestes dades es poden dir perfectament al ser un càrrec públic i estar pagades amb els impostos de tots.

Aquest, és el motiu pel qual ha deixat de cobrar de l’Ajuntament de Beniarrés, no es cap altre motiu altruïsta ni de generositat, es a dir, passar dels 16.000 € als 36.600 € bruts i al poble que li’n .......

Ja no cal un alcalde tots els dies a l’Ajuntament de Beniarrés, perquè a un no crec que li paguen un sou per no fer res a l’Agència Gestora. Enhorabona, senyor alcalde, ja té el que volia.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Donçs jo veig tots els dies a l'alcalde en l'anjuntament!

Tinc entÉs que ell ha renunciat a el sou perque al ser nomenat vicepresident no pot cobrar dos sous i clar ell a elegit be i qui no ho faria? jo si que ho faria.

Tambe pense q ell no ha renuciat a la dedicació exlusiva si no al sou que cobraba.
Ell seguirà dedicant.se al poble igual o mes que abans amb la diferencia q te un càrreg mes i cobra mes.

FELICITATS LUIS!!!!!!!!!!!!

Beniarres al dia ha dit...

Es així. No pot cobrar de dos llocs públics. És incompatible.

Però estàs dient-me que li paguen 36.000 € en l'Agència Gestora de Cocentaina per no fer res si com tu es dedica al poble "igual o mes que abans"?

Anònim ha dit...

luis enhorabona! ja hem contaras que li has fet al teu amic guillermo( alcalde de l'orxa), per a que et regale aquest sou. PETONETS!!!

Anònim ha dit...

Fede, jo no he dit que li paguen per no fer res. Clar que farà en el seu nou carrec!.
Lo que volia dir es que segur que ell trau hores d'on no hi han per a dedicar-se al poble.
Hem pareix mal que aneu cricant lo que un cobra o deixa de cobrar aunque siga públic, crec q la vostra estimada M.V. tb cobra per un carrég públic i no aneu predicant-ho per ahí.
Hem pareix molt be q Luis tinga eixe càrreg al igual que hem pareix que Vicenta tinga el seu i cobren per això.

Beniarres al dia ha dit...

Tant el càrrec que té Mª Vicenta, diputada autonòmica, com el càrrec de Luis, alcalde de Beniarrés i vice-president de Agència Gestora, es mereixen el major dels respectes i tots dos son igual de importants, ni un menys ni l’altre més. Però hi ha una gran diferència, a Mª Vicenta la vam votar els valencians per a que estiguera a Corts Valencianes i a Luis el van votar el beniarresins per a que fora alcalde però no l’han votat per a que siga vice-president de l’Agència Gestora. Ací l’han posat a dit.

El que critique i ho diré on faça falta és que a Beniarrés al mes d’octubre de 2007 li feia falta una alcalde en dedicació exclusiva que estiguera a l’ajuntament de Beniarrés tots els dies per a estar al servei del poble i que al mes de desembre ja no hi calga. A Jose Vicente Sanjuan li se va criticar i molt, quan va ser alcalde, que no es dedicara en exclusivitat a l’Ajuntament de Beniarrés. Es van dir autèntiques barbaritats i falsetats per part del PP, ApBe i La Llista. En que ha canviat la situació de Beniarrés en aquests dos mesos? En res, està tot igual, tal vegada hi haja més treball.

O es que no abans no feia falta una alcalde amb dedicació exclusiva? L’únic que ha canviat és el nou càrrec i el nou sou que cobra.

ana ha dit...

felicitats Luis, i "ENDAVANT", ¿ VOS PAREIX POC QUE HI HAJA MÉS TREBALL A BENIARRES? PER FAVORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....

Anònim ha dit...

Quina carrera més bona i quina sabidiría,si tots els
carrecs publics son iguals en pocs anys estarem al Marroc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...