Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 9 d’abril del 2010

Un exemple de solidaritat

A principis del mes de gener una noticia ens alarmava al començament de l’any 2010. Un greu terratrèmol sacsejava Haiti amb centenar de milers de morts en un país ja de per si pobre i amb moltissimes carències tant alimentaries com socials, com econòmiques.

La societat mundial acudia en l’ajuda d’aquesta pobra gent (sembla que les desgracies caiguen sobre els més pobres) amb suport humà per al rescat dels ferits i amb ajuda econòmica, i el poble de Beniarrés no havia de ser menys.

Molta gent de Beniarrés ha fet aportacions econòmiques als diferents comptes corrents d’entitats i associacions sense ànim de lucre que es van obrir per tal d’arreplegar diners per ajudar al poble haitià. El grup municipal socialista va presentar una instància el dia 15 de gener en l’ajuntament de Beniarrés sol·licitant una aportació econòmica per ajudar al poble haitià com a institució que representa al conjunt de tot el poble.

L’ajuntament de Beniarrés va posar unes vidrioles per tot arreu del comerços per arreplegar la voluntat de la societat beniarresina i va organitzar uns actes dintre del dia del mig any fester per omplir aquest dia i recollir diners amb la col·laboració d’associacions i entitats de Beniarrés. El resultat d’aquestes actuacions ha sigut la recollida de 584,77 € al que cal sumar-li l’aportació generosa del FC Beniarrés de 150 €, aportació molt meritosa, doncs els jugadors ni ningú cobra per jugar i encara fan aquest donatiu. Un deu per al FC Beniarrés. Amb aquestes dues quantitats s'arribava a la xifra de 734,77 €. Després i tal com informa la web de l’Ajuntament de Beniarrés i els diferents cartells que s’han posat per el poble, el consistori de Beniarrés arredonirà aquesta xifra fins els 1.000 €, es a dir, l’Ajuntament de Beniarrés aportarà de fons propis 265,23 € més el que van costar les vidrioles.

Queda clar que el qui ha demostrat clarament la seua solidaritat amb el poble d’Haití ha sigut la societat beniarresina, que patint una greu crisi com la que estem patint, ha posat de la seua butxaca 734,77 €, demostrant clarament la solidaritat del poble de Beniarrés. En canvi l’aportació de l’Ajuntament de Beniarrés de 265,23 € es més que ridícula sent un ajuntament que té un pressupost de més 1.800.000 € de despeses per a tot l’any 2010 i encara més agreujant si ho comparem amb els 1.271 € que va costar la celebració del dia de Sant Antoni el dia 16 de gener, es a dir, pocs dies després del terratrèmol que va patir Haití, un acte que mai s’havia celebrat a Beniarrés organitzat per l’Ajuntament i que perfectament part d’aquest diners s’hagueren pogut destinar a aquesta causa.

Crec que el poble de Beniarrés ha desmotrat de sobra la seua solidaritat com sempre ho ha fet front als desastres naturals, les necessitats alimentaries, l’acollida de nouvinguts i altres actuacions que demostren que som un poble solidari., no poden altres el mateix.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu parles de solidaritat amb el poble de Beniarrés, quan ingresaves diners del poble a una llibreta personal, no pensaves que eren diners de Beniarrés? a saber que has fet d'ells. Tal vegada deuries de pensar un poc abans de parlar, estas fent la feina bruta d'altres i serás tu el que ho pagará tot.Demanes claritat i trasparència , perque no dones exemple, que es el que ha de fer un bon polític i demostres amb documents el que vas fer amb els diners de la llibreta?però no, la teua actitud es amagar-te...anem mal

Beniarres al dia ha dit...

Molt bona manera de desviar el que es vol dir i aclarir a l’article. Ja feia temps que no eixia el tema de la llibreta.

Et recorde que el PP va crear una comissió d’investigació amb els vots a favor del grup municipal socialista sobre la meua gestió al capdavant de la regidoria d’esports farà vora 10 mesos. Des de juny de 2009, no s’ha convocat aquesta comissió d’investigació. El passat 31 de desembre de 2009, li vaig preguntar a l’alcalde perquè no convocava la comissió d’investigació que està oberta contra la meua gestió? La resposta va ser que ja ho farà que té temps fins que s’acabe la legislatura.

Per tant, pregunta-li al nostre alcalde perquè no convoca aquesta comissió?, que no ha encontrat el que volia en les darreres sessions de la comissió?, a que espera a saber la veritat?. Pregunta-li ho tu que jo ja ho he fet. Tal vegada t’emportes alguna sorpresa.

I estigues ben tranquil, jo ho estic, no estic fent la feina bruta de ningú i no vullgues donar exemple quan em dius que m’amague, quan tú t’has d’amagar darrere d’un anònim per a fer-me acusacions

Anònim ha dit...

estic maravellat per el qui demana claritat amaganse darrere de un anonim pues jo tambe m'apunte vull els conter clars!!!!!
jajaajajajajajajaja que bo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...