Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 8 d’abril del 2010

El silencio de los PPeros

Aquesta setmana al programa de “La Ventana” de la cadena SER i dirigit per Gemma Nierga, es va realitzar un concurs entre els radiooients sobre quin titol de pelicula li posarien a l’entramat del cas Gurtel i el silenci que estant tenint els dirigents del PP, tant Camps com Rajoy fent-se els ignorants i fent-nos passar per tontos. El titol guanyador va ser “ El silencio de los PPeros”, però també es van escolat titols tant enginyosos com “La caída del Imperio Mariano”, “Atracar” (per Avatar), “La Gürtel tenía un precio”, “L.B. Confidencial” (per Luis Bárcenas), "Se acabó el pastel", "Todos a la cárcel", "El Bigotes, su mujer y otros chicos del PP" o “Toma el dinero y Corre-a”.

Ací vos deixe un resum que ens ha deixat Vicent Baydal al seu blog “Vent d Cabylia” i on ens dona algunes dades sobre la trama valenciana del cas Gürtel al País Valencià:

a) Qüestió "Regals". Un dels documents que es trobà a Orange Market era una llista amb regals nadalencs de 2006-2007 comprats a càrrecs del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV). Per damunt de tot destaca el rellotge de 2.400 euros (!!) de Milagrosa Martínez, llavors consellera de turisme -d'on provingueren les primeres assignacions de l'empresa defraudadora- i ara presidenta de les Corts Valencianes (!!!). Igualment destaquen els regals a tota la família de Camps -dona, fills, pares i sogres- fins al punt que la "primera dama" valenciana li deia al Bigotes la vespra de reixos de 2009 que els xiquets "están como locos". Però no s'escapa pràcticament ningú: una bossa Loewe i un iPhone per a Ricardo Costa, una bossa de 815 eurosper a Rita Barberà i altres regals per a Juan Cotino, Font de Mora, de la Rosa, Blasco, Fabra, David Serra, Jorge Bellver, etc. D'altra banda, el fet que el llistat siga de 2007 i l'any passat també hi haguera regals assenyala clarament que es devien produir tots els nadals, però no hi ha més proves i, bé, ja va dir el TSJCV que això no significava suborn ni res per l'estil. Ara, immoral, brut i patètic ho és, i bona cosa.


b) Qüestió "Finançament il·legal". Un informe de la Brigada de Blanqueig de Capitals de la Policia Nacional conclou que el PPCV va pagar a Orange Market fins a 6,3 milions d'euros en diners negres, per a tot tipus d'actes del partit, sense repercutir l'IVA (!!!!). I després ens demanem que paguem els nostres impostos?? Però quin tall de pocavergonyes i corruptes ens governa??? I, si ho he entés bé, una sèrie de constructores concessionàries de la Generalitat, com ara SEDESA, LUBASA o Enrique Ortiz, pagaven eixos diners mitjançant factures falses (que no corresponien a cap servici rebut per les constructores sinó que servien per a pagar els deutes que el PPCV tenia amb Orange Market). I foren tan cínics que en 2007 declararen a la Sindicatura de Comptes una despesa electoral -foren eleccions valencianes i municipals- d'un milió d'euros, un poc més d'allò permés, quan en realitat havien gastat -només amb Orange Market-fins a 2,2 milions! L'empresa havia organitzat actes per al PP en Elx, Gandia, Vila-real, Paterna, Sagunt, Ontinyent, Elda o Teulada, i, en global, durant seus anys d'activitat rebé fins a 40 contractes a dit de les conselleries de la Generalitat Valenciana... I entre els pagaments pendents en diners negres apareixen les sigles RC (Ramon Calduch o Ricardo Costa?) i VR (Venancio Rius o Vicente Rambla?).


I d'això no passarà res? Un informe de la Policia amb proves tan clares no anirà enlloc? O és que la Policia menteix? O és que menteixen tots els periòdics, d'esquerres i de dretes? Els partidaris del PP diran que tots són iguals i que els altres també furten, i tot això i allò, però de veres no els cau la cara de vergonya de donar suport a esta gent? Que accepta regals d'empreses contractistes de les institucions públiques? Que finança les seues campanyes electorals amb diners negres? Que deixa de pagar els impostos de les activitats econòmiques que genera? Que estan a favor de corruptes i defraudadors? Eixos són els valors als quals donen suport? Me'n faig creus...


Actualització: Diu Escolar que el Fiscal demana que es reòbriga la branca valenciana de Gürtel tot imputant a quatre dels empresaris valencians que finançaven els deutes en negre del PPCV. Diu també que dependrà del que diga el Tribunal Suprem sobre l'arxivament de la causa contra Camps, sobre el qual encara s'ha de pronunciar. Finalment, diu que amb un sumari així potser la causa valenciana no s'arxive. Ja veurem.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona la entrada. Ara podies fer el mateix amb els corruptes del teu partit.

Beniarres al dia ha dit...

Per amagar els presumptes delictes del PP no cal posar el ventilador en marxa per esgitar a tots i posar-los tots dintre del mateix sac i evidentment, si hi han corruptes en el meu partit, no patixques, no ho negaré però no ho diré jo, ni tú, ho han de dir els jutges amb informes policials i pericials si son corruptes o no i no és el cas.

Anònim ha dit...

Este comentarí no te res A vore en este article, es referent a la votació en poc trellat que has posat al costat, sobre el disseny de la piscina, La piscina esta fense conforme toca, dins del lloc que toca y ademes esta quedanse de puta mare, si el teu maleit grupet de sociates no tocara tan els collóns a l´ora de fer se les coses, la piscina estaria de una altra manera, pero com sou con forme sou , aixina es queda.
Per que no fas una votació que diga :
¿ CUANTES COSES EN TRELLAT A FET EL GRUP SOCIALISTE DE BENIARRÉS CUAN ESTAVEN EN CAP DE L´AJUNTAMENT ?

Beniarres al dia ha dit...

Tindre un conversa amb un anònim es com tindre una conversa amb una persona invsible, doncs s’amaga darrere de l’anominat perque no s’atreveix a posar nom i cara al qui ho diu.

La votació tindrà el trellat que tú li vullgues donar. Jo crec que es una forma participativa de recollir un sentiment generalitzat ( i entre molts votants del PP) sobre el disseny de la nova piscina per a que puguen expressar si els agrada o no. Tant greu et sap que la gent s’exprese?

La piscina està fent-se com el projecte diu, ni més ni menys. T’agrade a tú o no. I sobre la teua reflexió “si el teu maleit grupet de sociates no tocara tan els collóns a l´ora de fer se les coses, la piscina estaria de una altra manera, pero com sou con forme sou , aixina es queda” , sols dir-te, per si no ho recordes, que el PP té la majoria a l’ajuntament de Beniarrés i les coses es fan al nostre poble conforme vol la majoria. Espere que ho entengues doncs queda bastant clar i ja que estem, ens pots dir que ha fet el grup municipal socialista per a que la piscina siga aixina i no d’altra forma? Doncs com t’he dit abans el PP té la majoria a l’Ajuntament de Beniarrés.

Respecte a la votació que em proposes et pille la paraula però que és per a tú trellat: arreglar i asfaltar camins, fer el Centre Cultural, fer la Biblioteca, construir les escoles actual, canviar la xarxa d’aigua potable de practicament tot el poble, canviar el clavegueram de tot el poble, canviar l’enllumenat públic de tot el poble, construir un nou ajuntament, construir el parc del Dr. Fleming, construir un trinquet i unes instal•lacions esportives, crear les bases i els fonaments per a un polígon industrial que el PP no ha sabut traure-li profit ni crear llocs de treball, asfaltar carreteres, ajudar a construir habitatges, portar un servei de pediatra al poble, crear l’actual llar de jubilats i mestresses de casa, etc, és això per a tú “coses de trellat” o son altres coses?

Beniarres al dia ha dit...

Al segon comentari anònim. Et deixe aquesta reflexió que he recollit del Facebook per a que veges les incongruències i la falsetat de les teues paraules:

A vore, analitzem:

"·La piscina esta de puta mare"

"· si el teu maleit grupet de sociates no tocara tan els collóns a l´ora de fer se les coses, la piscina estaria de una altra manera, pero com sou con forme sou , aixina es queda. "

A vore, si es queda aixina per culpa dels "sociates" i "la piscina està de puta mare" (i cite textualment), que està recriminant als socialistes??

Si ha dit que gràcies a ells està de puta mare!!

Anònim ha dit...

fede per favor no dones jocs als anonims teu demana un anonim jjajajajaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...