BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AGRICULTURA: El divendres 16 de Novembre s'enceta la campanya de recollida d'olives a la Cooperativa de Beniarrés .... FESTES: Els dies 30 d'Abril i 8 d'Octubre de 2018 seran festa local a Beniarrés

dimarts, 13 d’abril de 2010

Recull de noticies breus

Aquest és un recull de noticies breus aparegudes a l'apartat lateral d'aquest mateix blog "Noticies breus de Beniarrés":


*Continuen les obres de construcció dels vestidors de la Piscina Municipal de Beniarrés. Obra valorada en 120.000 € i que està construint-la l’empresa Esclapes e HIjos.

*La darrera acta de la sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Beniarrés es de data 13 de novembre de 2009. Fins a data d’avuí s’han celebrat 8 sessions plenàries sense que s’haja posat l’acta de la sessií pertinent. Tot un exemple d’informació pública i servei a la ciutadania per a que estiguen informats.

*Segons va informar la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Beniarrés, la festivitat de Sant Antoni realitzada el passat 16 de gener de 2010, va tindre un cost per a les arques municipals de 1.271 € (212.000 pessetes)

*La Unió Musical de Beniarrés té un nou director en la persona de Miguel Angel Garcia Boscà

*A data 28 de febrer( última informació facilitada) l’Ajuntament de Beniarrés li deu a una empresa local més de 42.000 € en factures pendents de pagament corresponent a treballs realitzats al llarg de l’any 2009.

*Hui dia 31 de març es constitueix la nova mancomunitat de pobles del Comtat i l’Alcoià per tal d’impulsar politiques econòmiques i de creació de llocs de treball conjuntes i de la qual formarà part el poble de Beniarrés.

*La sisena calçotada organitzada per l’Ateneu Popular Arrels de Beniarrés serà el proper dia 17 d’abril.

*Una vegada facilitat tots els decrets de l’any 2009, s’ha pogut comprovar que l’Ajuntament de Beniarrés a data 31 de desembre de 2009, tenia pendents de pagament factures per valor de 180.000 €.

*En plena crisi, l’Ajuntament de Beniarrés gasta més de 70.000 per a Festes Patronals, tot un exemple de la política que practica l’equip de govern a l’Ajuntament de Beniarrés.

*Ajornada la taula de contractació i la posterior adjudicació de l’obra “Local d’usos múltiples” valorada en 134.000 € i inclosa dintre del Pla Camps, que estava previst adjudicar al plenari del dia 24 de març.

*A data 22 de març de 2010, l’Ajuntament de Beniarrés te pendents de pagament factures a empreses i proveïdors per valor de 4.800 € corresponents a l’any 2008.

*L’empresa Esclapes e Hijos SL,la mateixa que es va quedar l’obra de la piscina, ha sigut l’adjudicatària de la construcció dels vestidors per a la piscina municipal amb un pressupost de 120.000 € dels quals l’Ajuntament en tindrà que 6.000 €.

*Comencen les obres de reforma del Trinquet Municipal de Beniarrés “Luiset” amb un cost de 158.000 € i dels quals l’Ajuntament de Beniarrés n’aportarà 35.000 € de fons propis.

*Ha eixit publica la perfil del contractant del web de l’Ajuntament de Beniarrés, el plec de condicions de l’obra “Local Multiús” inclosa dintre del Pla Confiança ( trage saliva) i amb un pressupost de 134.000 €. L’equip de govern del PP a l’ajuntament vol destinar aquest edifici com a bar per a la piscina.

*A data 16 de març de 2010, el grup municipal socialista encara no coneix els pagaments fets per l’ajuntament de Beniarrés al llarg del mes de desembre de 2009 després d’haver-ho sol·licitat 3 vegades.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...