BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimarts, 13 d’abril de 2010

Recull de noticies breus

Aquest és un recull de noticies breus aparegudes a l'apartat lateral d'aquest mateix blog "Noticies breus de Beniarrés":


*Continuen les obres de construcció dels vestidors de la Piscina Municipal de Beniarrés. Obra valorada en 120.000 € i que està construint-la l’empresa Esclapes e HIjos.

*La darrera acta de la sessió plenària celebrada a l’Ajuntament de Beniarrés es de data 13 de novembre de 2009. Fins a data d’avuí s’han celebrat 8 sessions plenàries sense que s’haja posat l’acta de la sessií pertinent. Tot un exemple d’informació pública i servei a la ciutadania per a que estiguen informats.

*Segons va informar la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Beniarrés, la festivitat de Sant Antoni realitzada el passat 16 de gener de 2010, va tindre un cost per a les arques municipals de 1.271 € (212.000 pessetes)

*La Unió Musical de Beniarrés té un nou director en la persona de Miguel Angel Garcia Boscà

*A data 28 de febrer( última informació facilitada) l’Ajuntament de Beniarrés li deu a una empresa local més de 42.000 € en factures pendents de pagament corresponent a treballs realitzats al llarg de l’any 2009.

*Hui dia 31 de març es constitueix la nova mancomunitat de pobles del Comtat i l’Alcoià per tal d’impulsar politiques econòmiques i de creació de llocs de treball conjuntes i de la qual formarà part el poble de Beniarrés.

*La sisena calçotada organitzada per l’Ateneu Popular Arrels de Beniarrés serà el proper dia 17 d’abril.

*Una vegada facilitat tots els decrets de l’any 2009, s’ha pogut comprovar que l’Ajuntament de Beniarrés a data 31 de desembre de 2009, tenia pendents de pagament factures per valor de 180.000 €.

*En plena crisi, l’Ajuntament de Beniarrés gasta més de 70.000 per a Festes Patronals, tot un exemple de la política que practica l’equip de govern a l’Ajuntament de Beniarrés.

*Ajornada la taula de contractació i la posterior adjudicació de l’obra “Local d’usos múltiples” valorada en 134.000 € i inclosa dintre del Pla Camps, que estava previst adjudicar al plenari del dia 24 de març.

*A data 22 de març de 2010, l’Ajuntament de Beniarrés te pendents de pagament factures a empreses i proveïdors per valor de 4.800 € corresponents a l’any 2008.

*L’empresa Esclapes e Hijos SL,la mateixa que es va quedar l’obra de la piscina, ha sigut l’adjudicatària de la construcció dels vestidors per a la piscina municipal amb un pressupost de 120.000 € dels quals l’Ajuntament en tindrà que 6.000 €.

*Comencen les obres de reforma del Trinquet Municipal de Beniarrés “Luiset” amb un cost de 158.000 € i dels quals l’Ajuntament de Beniarrés n’aportarà 35.000 € de fons propis.

*Ha eixit publica la perfil del contractant del web de l’Ajuntament de Beniarrés, el plec de condicions de l’obra “Local Multiús” inclosa dintre del Pla Confiança ( trage saliva) i amb un pressupost de 134.000 €. L’equip de govern del PP a l’ajuntament vol destinar aquest edifici com a bar per a la piscina.

*A data 16 de març de 2010, el grup municipal socialista encara no coneix els pagaments fets per l’ajuntament de Beniarrés al llarg del mes de desembre de 2009 després d’haver-ho sol·licitat 3 vegades.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...