Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 13 d’abril del 2010

Nou premi per a Nando Moncho

Cartell guanyador de les Festes de Moros i Cristians de Muro 2010


El beniarresí Nando Moncho i Nieves Aranda han guanyat el concurs de cartells per a les Festes de Moros i Cristians de Muro a celebrar els propers dies 7, 8 9 i 10 de maig de 2010.


Actualment es copropietari d'una empresa a Xàtiva dedicada a les arts gràfiques entre altres menesters

TRIPULANTS DISSENY GRÀFIC SL
Passatge Moncada, 1-1º- 5ª
46800 Xàtiva (Valencia)
http://www.tripulants.com/
tripulantsdg@telefonica.net


Packaging – Maquetació – Cartelleria – Logotips – Il·lustració – Imatge d’empresa – Pàgines Web – Treballs per a impremta en general – Impresió en grans formats sobre quasi tots els materials.

El diari digital ARAMULTIMEDIA ha tret la següent noticia:

Muro ja ha donat el seu tret d'eixida per a la celebració de les seues Festes de Moros i Cristians de 2010. Dissabte en la nit es va celebrar la presentació de la Revista, Cartell i Càrrecs Festers en el Centre Cultural Polivalent que va cobrir el seu aforament màxim. La Federació Junta de Festes va preparar una magnifica presentació on no va faltar l'originalitat i la posta en escena del seu grup de teatre que va obrir l'acte amb un esquetx. El ball, els efectes audiovisuals i musicals van ser els altres ingredients d'aquesta presentació.

Així, Muro va descobrir el Cartell que anuncia les festes i que presideix la portada de la Revista, obra dels artistes Nieves Aranda Brú i Fernando Moncho Sampascual. També, es van presentar els nous càrrecs festers d'aquest 2010. Els càrrecs de 2009 van ser traspassant les diferents armes (arcabussos, banderes i espases) als seus successors. Així, i pel bàndol Cristià, serà ambaixador, Franciso Solbes Pascual. El càrrec de banderer cristià l'encarnarà enguany, el fester de la Filà Maseros, Josep Maria Carmona Llopis, i Mario Santamaria Cerdà, de la Filà Pirates serà el Capità de 2010. Quant a les hosts mores, l'ambaixador de 2010 serà Pedro Corredor Peinado; el banderer moro serà Marcos de Diego Pérez de la Filà Llana i la capitania la protagonitzarà aquestes festes la Filà Marroks en la persona de Ramón Vicente Giner Carbonell. Com és habitual també es va presentar oficialment la figura de l'Angelet; Jorge López Garrido. La vetlada va ser conclosa per la Unió Musical de Muro que va interpretar Himnes de la meua Terra.

L'endemà i com de costum, la Publicà es va celebrar diumenge de matí. El temps, enguany, va acompanyar a la festivitat murera i sota un sol de justícia, l'Angelet va anunciar els tradicionals versos per a donar inici a la Publicà 2010 des de la balconada de l'Ajuntament i amb açò, a la pròxima trilogia de moros i cristians. Seguidament, els publicadors, abillats amb els vestits oficials de cadascuna de les filaes mora i cristiana van desfilar pel nucli antic de Muro. L'Angelet, a lloms d'un cavall blanc i seguit de la comitiva de les autoritats va ser recitant els versos de l'Anunciació de la Festa pels carrers murers.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...