Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 de febrer del 2010

Vol l’ajuda econòmica d’un aturat president Francisco Camps?

El president valencià també comparteix un altre compte i un habitatge. Rita Barberá, de la seva banda, declara un patrimoni no immobiliari de gairebé 300.000 euros i un cotxe de 21 anys

El president de la Generalitat de València, Francisco Camps, assegura que només té 900 euros en el seu compte bancari i uns altres 1.389 en un compte compartit. Així ho ha declarat el propi polític del PP al Butlletí Oficial de les Corts Valencianes, obligat, com la resta de diputats valencians, a publicar els seus béns en virtut de l'acord per la transparència que va prendre la cambra valenciana. Aquests diners, un pla de pensions de 8.000 euros i un cotxe, model SAAB 900, de 15 anys d'antiguitat i que està valorat en uns 1.500 euros són els únics actius de naturalesa no immobiliària que declara el president de la Generalitat. Pel que fa a propietats immobiliàries només en declara una, de la qual participa al 50%, valorada en poc més de 110.000 euros.
En una situació financera més pròspera assegura trobar-se l'exsecretari general del PP valencià, Ricardo Costa, qui declara tenir un patrimoni líquid d'uns 3.000 euros, un pla de pensions de gairebé 50.000 euros i una assegurança de vida de més de 150.000 euros, entre altres béns no immobiliaris. També declara un automòbil BMW de 53.000 euros. A més a més, Costa declara tres propietats immobiliàries amb un valor d'una mica més de 240.000 euros.
Pel que fa a Rita Barberá, l'alcaldessa de València ha afirmat que té un Lancia de 21 anys d'antiguitat. Entre títols de valors en diversos bancs, plans de pensions i diners en diversos comptes corrents, disposa d'un patrimoni no immobiliari de 295.000 euros. No obstant això, no té cap casa al seu nom. Finalment, el vicepresident tercer del Consell, Juan Cotino, té gairebé 2 milions d'euros. Cotino té interessos en societats com Pomafer s.l, Alqueria Dolores s.l o Inverseco s.l, a més d'accions en el Banc de València i un pla de pensions.

Noticia apareguda a “El diari Triangle”

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt intiresno, gracies

Anònim ha dit...

Jo estic totalment en contra d´aquesta mesura. Fer públic el patrimoni d´un polític no suposa ningún control, atempta contra la privacitat i ajuda molt a la crispació social. Si realment es volguera controlar el patrimoni crec que existeixen mesures més discretes i eficients. A més, si no tinc mal entés els regidors municipals també estaran obligats a publicar el seu patrimoni, i crec que esta mesura suposarà que molta gent preparada i capacitada opte per no participar en en la vida política municipal, sobretot en poblacions xicotetes, ja que a ningú l´importa el que honradament han pogut guanyar o el patrimoni que han acumulat.

Basura política. Fem-los fora!!!!

Anònim ha dit...

a vore quan la ministra Salgado i de la Vega diuen el seu patrimoni. i sobre tot com el van conseguir.

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim: el Boletín Oficial del Estado ha publicado el día 15 de octubre la Resolución de 13 de octubre de 2009 de la Secretaría de Estado para la Función Pública por la que se hace pública la declaración de bienes y derechos patrimoniales de los miembros del gobierno de José Luis Rodríguez Zapatero.

* El de l'oli * ha dit...

Els polítics que tenim ens la claven doblada.
Pot creure's algú que Camps (el modest) sols tinga 900 billets a un compte corrent? I 1389 en un compte compartit? Està rient-se en la cara del poble!
I allò de Costa que me'n dieu? Per cert, ex-secretari fins a quan? Dintre d'un mes expirarà la sanció de 6 mesos que li imposà el seu partit. I de nou a ficar la mà a la bossa pública.
De Rita i Cotino no dic res. Sobren les paraules.

Per a l'últim anònim: els i les ministres protagonitzaren un reportatge d'una coneguda revista espanyola on deien el seu patrimoni... d'això fa mesos. Informa't abans de dir res.
Però parlant sincerament, tampoc em crec que no amagaren res.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...