Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 26 de febrer del 2010

Recull de noticies breus

Recull de noticies breus publicades a la secció lateral d'aquest blog "Noticies breus de Beniarrés":

Els propers dies 18, 19 , 22 i 23 es realitzarà la revisió de la mamografia a les dones d’entre 40 a 65 anys de Beniarrés que han sigut citades. L’Ajuntament de Beniarrés posarà un servei d’autobús que eixirà a les 7:45 hores

S’ha constituït el Consorci del Via Verda del Xitxarra per tal de construir l’antic traçat del tren en una via verda. La tasca principal d’aquest consorci és buscar el finançament per portar aquest projecte endavant valorant en 10 milions d’euros ( 1.600 milions de pessetes)

El poble de Beniarrés tanca el mes de gener de 2010 amb 106 aturats, 7 més que al mes de desembre de 2009, del quals 62 son homes i 44 dones.

L'Ajuntament de Muro oferta un plaça d'auxiliar administratiu de caràcter temporal mitjançant concurs de mèrits. Mes informació en aquest enllaç.

L’Ajuntament de Beniarrés ha rebut el vist i plau del Consell Valencià de l’Esport per a reformar el Trinquet de Beniarrés un obra valorada en 158.000 € i dels quals l’Ajuntament tindrà que aportat 35.000 € i la resta a parts iguals la Diputació i la Generalitat

El grup de suport al CF Beniarrés les Brigadas Rayistas, ha organitzat un concurs de pancartes amb importants premis. Els interessats en participar-hi podeu llegir les bases en aquest enllaç.

Segons informació facilitada, l’Ajuntament de Beniarrés ja té factures presentades per a ser pagades en concepte de la torrada de la Festivitat de Sant Antoni per valor de 650 € ( 108.000 pessetes), sense haver cap ni de beguda, ni car ni embotit, ni música.

L’Ajuntament proposa la realització d’un curs de Photoshop. Els interessats han de passar per a inscriure’s fins al proper dia 12 de febrer. El curs es debades i es necessari portar un ordinador portàtil per fer el curs.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi Públic Perputxent ha presentat les seus propostes per millorar el col·legi de Beniarrés per a que siguen incloses dintre del Pla Zapatero 2010.

L’embassament de Beniarrés va obrir les portes augmentant el cabdal del riu Serpis. Amb una capacitat de 27 hm3, va arribar al 80 % de la seua capacitat a
rran les darreres pluges.

Resultats de la prova per ocupar la plaça de forma interina de secretari – interventor de l’Ajuntament de Beniarrés.

Jesus Benlloch Pons serà el nou secretari – interventor a l’Ajuntament de Beniarrés amb caràcter interí segons proposta del tribunal qualificador. Ja vegeu en poc menys d’un setmana s’ha tret la plaça i s’ha adjudicat, en canvi les altres places aprovades per l’ajuntament tarden anys i anys en ser convocades.

Conselleria de Benestar Social: ORDRE de 30 desembre de 2009, de la Conselleria de Benestar Social, per la qual es regula i es convoca el programa per a finançar estades en centres de dia per a persones majors dependents l’any 2010. [2010/582]. Mira-ho ací.

Relació d’aspirants admesos i exclosos per a ocupar la plaça de secretari – interventor de caràcter interí de l’Ajuntament de Beniarrés, així com la composició del tribunal. Hi ha que dir que s’han presentat quatre aspirants.

L’any passat es van recollir a Beniarrés ( més en concreta l’embassament de Beniarrés) 824, 40 l/m2, sent la mitjana de pluja recollida al llarg dels darrers anys de 757,90 l/m2. Per tant, l’any 2009, va ser una on es va recollir més pluja de la mitjana a Beniarrés.

Finalment l’Ajuntament de Beniarrés ha fet un calendari propi i amb imatges de Beniarrés ( no apareix l’empresa FCC tal com s’havia informat que seria l’encarregada de fer-los) i en valencià. Felicitats al consistori beniarresí per la iniciativa.

Al BOP nº 13 de data 21 de gener de 2010 ha eixit publicat definitivament el pressupost general de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2010, per tant a partir de hui entra en vigor.

En aquest enllaç podeu llegir l’acta de la sessió celebrada el passat 13 de novembre de 2009. Hi ha aprovacions de certificacions d’obra, modificacions de crèdits, informes d’alcaldia, etc. Recomanable llegir-la.

L’Ajuntament li ha cedit el cobrament de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO), a SUMA, per tant, d’ara endavant cada vegada que es faça una obra, el pagament vindrà per SUMA i no directament d’una notificació de l’Ajuntament. ( mireu-ho ací pàgina 25)

L’Ajuntament de Beniarrés tindrà que pagar 1.818 € a la Societat General d’Autors i Editors per drets d’autor de les revetlles dels dies 14,15,17 i 18 d’agost, així com 2.200 € a una empresa gràfica per tríptics i cartells de diferents activitats.

11.832 € ha costat la carpa que ha adquirit l’ajuntament de Beniarrés. Aquesta actuació està subvencionada per la Diputació d’Alacant al 100% però, realment, per a que volem una carpa? No seria millor renunciar a aquesta ajuda i canviar-la per un altra?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...