BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

dijous, 4 de febrer de 2010

"Beniarrés en imatges, un repàs per la història" nou blog sobre el nostre poble

Després d'haver muntat al Facebook un grup per rescatar fotografies antigues de Beniarrés, de la seua gent, de les seues festes, tradicions i costums, i veure com comença a animar-se la participació, hem pensat d'obrir aquest blog amb la mateixa finalitat tot pensant que, ací, les fotos i els seus comentaris tindran un millor tractament. Pensem que mitjantçant aquest mitjà, es podrà tindre un millor accés i una difusió més oberta i, conseqüentment, més participació. Tan de bo siga així i puguem comptar amb gran nombre de fotografies que vagen donat-nos informació de l'aspecte que el poble tenia en dècades passades i recordar, els que ja anem complint anys, escenes viscudes i escenaris recorreguts que, si no els refresquem de manera gràfica, a poc a poc aniran esvaint-se i perdent-se amb el temps.Ànim i aneu penjat totes les fotos que sigueu capaços de rescatar.

Adreça del blog http://imatgesbeniarres.blogspot.com/

Si voleu podeu enviar les vostres fotografies amb un xicotet comentari del que en ella es pot apreciar a beniarresimatges@gmail.com

Vos donem les gràcies d'avantmà els seus autors Carles i Fede
Blog
Qui no té a casa un àlbum de fotos? Tots en tenim i ens agrada veure-les de tant en tant per recordar altres temps, altres situacions, esdeveniments familiars i també els nostres avantpassats. Els pobles són com les persones i també tenen documents gràfics que no poden quedar amagats, plens de pols i oblidats al fons dels calaixos de casa l'àvia. Han d'eixir a la llum pública perquè tots puguem veure com era el lloc on hem nascut i/o vivim, en què s'entretenia la gent, com celebraven les festes i els esdeveniments, com vestien, com treballaven, ... En fi, com era la vida d'aleshores.
Ara, la tecnologia digital i la informàtica ens brinden la oportunitat de recuperar eixes imatges que a tots ens agrada veure perquè són part de la nostra història i la història pròpia no ha de quedar en l'oblit ja que seria com no ser res. Des d'aquest blog, se'ns brinda l'ocasió per anar fent viva la nostra història gràfica i així muntar un àlbum en el que tots ens vegem reflectits en com erem i en com era el nostre hàbitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per esta iniciativa! Això sí que es fer poble!

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies pels ànims. Carles i jo t'animem a participar enviant les fotos que consideres oportunes.

Hi han moltes formes de fer poble,el que cal es voler-ho fer.

Anònim ha dit...

Gràcies a Carles i a Fede per a aquesta nova iniciativa. Sereu parella electoral? Vinga...

Beniarres al dia ha dit...

Ara cal la participació de tots aportant les vostres fotografies. Per el que preguntes aiiiiii, tenim alguna cosa en comú l'estima per el poble que ens uneix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...