Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 15 de febrer del 2010

Mig Any Solidari amb Haiti

L’Ajuntament de Beniarrés juntament amb Assocacions de Beniarrés ha organitzat diferents actes per ajudar al poble d’Haiti, fent-los coincidir en la data del mig any fester a Beniarrés.

A més a més de posar vidrioles pels diferents comerços i botigues del poble, es realitzarà una carrera el proper dia 20 de febrer per recaptar diners per aquesta causa. Al mateix temps també s’arreplegaran aliments no peribles com arròs, llegums, pastes i altres.




l'Associació Cultural l'Esportí participa en el mig any solidari amb un taller de manualitats per als menuts i amb la venda de imans i gots, els beneficis de la venda seran destinats a Haiti.
Interessant iniciativa solidaria que surt de l’ajuntament de Beniarrés i de les associacions del poble que deuen anar a complementar la petició feta per el grup municipal socialista de destinar una quantitat econòmica per part del consistori beniarresí als afectats pel terratrèmol d’Haiti però mai a substituir aquestes activitats per la petició feta doncs un ajuntament com el de Beniarrés amb un pressupost de 1.837.000 e de despeses, es pot permetre el “luxe” d’ajudar als més necessitats.
Sigam Solidaris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...