Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 11 de febrer del 2010

En aquest blog si que es pot opinar


El passat 3 de febrer rebia aquest comentari anònim a l’article Crònica del Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés i que deia el següent: “http://ppbeniarres.com/index%202.htm ............ y mut”. El que vaig fer va ser anar a l’enllaç i llegir-lo. Aquest enllaç en portava a la web del Partido Popular de Beniarrés i on es podia llegir un extens article.

Vos deixe la part final de l’article per a que pugeu opinar sobre el mateix doncs a la web del PP passa el que diu el comentari” lleig l’article ........... y mut”:

ALEGACIONES CONTESTADAS QUE EN REALIDAD SON ENMIENDAS AL PRESUPUESTO ………..que esto son enmiendas lo saben hasta los niños

- Existeix un partida pressupostaria de despeses, la 9.143 amb el titol “Altre Personal” amb una dotació pressupostaria de 83.194 € i on no està justificada aquesta important quantitat de diners ni el nombre de gent que es pensa contractar. Per la qual cosa proposem que es detalle el nombre de treballadors a contractar així com el corresponent sou.
El alcalde contesta


Esta partida esta basada en unos programas de empleo que saca la generalitat .Para vuestra información os diré una vez más que es una previsión , que la Consellería ahora solicita que la gente que se pretende contratar debe de estar prevista en los presupuestos , y si está previsto facilita mucho la subvención y en consecuencia la posibilidad de contratar gente , y como la experiencia así lo demuestra así lo hacemos ,es decir preveer unos puestos de trabajo y lo hacemos por encima del año anterior por que es nuestro objetivo.

A continuación el alcalde hace una reflexión en voz alta y les dice: Aquí la pregunta es ¿Acaso el PSOE de Beniarrés no quiere que se contrate a la gente alegando contra esto?

Y acaba diciendo: La verdad es que ustedes los socialistas cuando gobernaban ya no solicitaban este tipo de ayudas …¿sería porque no les preocupaba el empleo de la gente de Beniarrés?
Aquí cabe decir que en su replica no dijeron nada , con lo cual el que calla otorga.

Aclariment fet per Fede Jordà: Senyors del PP pregunteu quanta gent ha treballat a Beniarrés en programes PAMER quan governaven els socialistes i quantes vegades la Generalitat ha desestimat les peticions fetes per l’ajuntament per a entrar dintre d’aquests plans. I perquè no ens expliquen com a altres pobles de la nostra comarca gent que està per exemple treballant en el mateix programa d’empleo, posem per exemple el PAMER, cobren més de 300 € més que els mateixos treballadors a Beniarrés?

-Proposem rescatar com a treball públic la concessió administrativa a l’empresa encarregada de la neteja d’edificis públics i que li costa a l’Ajuntament 27.400 € a l’any, per la qual cosa, proposem que es creen tres places de neteja pública a temps parcial amb els diners que li se paguem a l’empresa adjudicatària.

El alcalde contesta: Respecte a la neteja dir que considerem està bé així ,però com vostés deuen saber les treballaores tenen un tipus de jornada , si entra un altra persona que volen vostés es tindrem que reduir les hores al meu entendre i una vegada mes el colmo de la desfachatez i ara es pregunta el alcalde – perquè no ho vareu fer quan estaveu governan , si vareu tiendre l’oportunitat?

Aclariment fet per Fede Jordà: El que proposem és que si l’ajuntament li paga 2.300 € al mes a l’empresa que s’adjudica el contracte de la neteja, és perque amb aquest diners l’empresa guanya diners. Doncs amb els diners li se paga a l’empresa es poden contractar a més persones i que depenguen directament de l’Ajuntament, aixì com rebre subvencions per aquests contractes i així crear llocs de treball estables.

El motiu perquè no es va fer abans era perque la neteja dels edificis públics que pertanyen a l’ajuntament no costaven ni 2/3 parts del que costa ara, doncs, cal dir que en els darrers anys aquesta despesa s’ha disparat.

-El nostre grup municipal considera que amb l’alliberament de l’alcalde de Beniarrés per part de la Diputació d’Alacant, l’ajuntament de Beniarrés pot estar ben atés pel que respecta a representants polítics, per tant, no es necessari tindre una regidora alliberada que li costa al consistori 18.000 € aproximadament, per la qual cosa proposem l’eliminació de l’alliberament de la tinent d’alcalde, Yolanda Calbo Moncho.

En primer lloc aclarir la retribució de Yolanda perquè vostés manipulen molt bé els números i sempre diexen vore com si cobrara molt més

El sou son 12278 euros i no 18000 que sempre estant venent , una cosa es lo que cobra i l’altra la seguretat social ,que per eixa regla de 3 tots els treballaors també estan igual –esta aclaració era necessària perquè el sou net son 877 euros al mes i a continuació l’ alcalde li va fer una comparativa sobre lo que ell cobrava quan era alcalde . dir que no li agrada molt que li ho recorden .

Bé quan vosté va esser alcalde es va posar una dedicació exclusiva parcial de un 25% de la jornada , que per cert li ho vam aprovar des del pp . Bé vosté tenia una nòmina en l’ajuntament de 450,80 euros , que dividit per hores treballades dona una quantitat de 11’27 euros per hora que equival al doble i un poquet mes de lo que cobra Yolanda per hora es adir 5,48 .
Per lo tant vosté cobrava el doble per hora treballada i li pregunta :

Que passa: que les seues hores valen més? O es que es mes efectiu?

Quan va dir l'alcalde lo del doble ,els concejals del PSOE es reien i el alcalde tot serio va dir que passa que 11,27 no es el doble de 5,48 .

Després el portaveu del PSOE va dir que tant sols va cobrar un mes , i es va quedar tan ample , clar que va cobrar un mes , bueno un mes i mig ,peró açí es trata del sou que es va posar i els números no enganyen. I argumentaba que eixe sou era el 25% que deixaba de cobrar on treballava i açi está la diferencia que ell no deixava de guanyar un duro ,peró no reconeix que el sou de Yolanda es mes baixet que on estava treballant i una volta més es veu la catadura d’ algunes persones , ells els socialistas si que poden cobrar i no pedre ni un euro i nosaltres els populars no ,QUE FORT

Dividim i vorem: 877 EUROS ENTRE 160 HORES.=5.48

SI AL MES SON 160 HORES(es a dir quaranta a la semana) HO DIVIDIM ENTRE LA CUARTA PART ( es a dir el 25% de la jornada) I DONA 40 QUE SON LES HORES QUE JOSE VICENTE FEIA
Per lo tant dividim 450,8 entre 40 hores = 11,27 es a dir li eixía a 90 euros el dia nets . SEMPRE PARLA QUI TE QUE CALLAR……

Aclariment fet per Fede Jordà: Ací no es manipula res. El cost de la regidora alliberada per al poble de Beniarrés es de vora 18.000 €i sempre hem dit que ací està inclòs el sou i la despesa de la seguretat social. Però el curiós del tema, es que no entra a contestar l’al·legació, doncs al nostre pareixer amb l’alliberament de l’alcalde per part de la Diputació li pot dedicar temps més que suficient per a portar l’ajuntament endavant i per tant aquests 18.000 € se’ls pot estalviar el poble de Beniarres o dedicar-lo a altres menesters. Ens contesta a aquesta proposta o ix novament en banalitats?

I si sumar i dividir sabem tots però hi ha que partir de dades verídiques. Jose Viccent Sanjuan va estar aproximadament 8 mesos com alcalde, del quals sols va cobrar un mes i mig, la resta no va cobra un sols euro, cosa que l’anterior i es va alliberar als pocs dies de prendre possessió del càrrec, amb un sou de poc més de 1000 euros al mes. Per tant el company Jose Vicente, sols va deixar de cobrar el temps que no cobrava en el seu treball i el dedicava a l’ajuntament de Beniarrés, aquest temps era pagat per el consistori beniarresí.

I clar, si partim de dades falsejades és molt fàcil el d’anar de victimes i sols vaig a fer un aclariment. Segons aquest escrit la regidora alliberada fa 40 hores a la setmana, es a dir 8 hores al dia. Estan dient que fa un horari de 7:00 del mati a 15:00 de la vesprada de dilluns a divendres tots els dies de l’any? És això el que estan volent dir?, Perquè eixe horari no el fa.

La proposta socialista era ben clara, amb el temps que li sobra a l’alcalde de l’alliberament per part de la Diputació es pot portar perfectament l’Ajuntament de Beniarrés i per tant, creguem que els 18.000 € que li costa al poble se’ls podrien estalviar o dedicar-se a altres menesters. Perquè no contesten realment al que es pregunta?

-Dotar dels personal necessari per traure-li el màxim rendiment a la Sala d’interpretació de la “cova de l’Or” i del Centre Cultural “Joan Fuster”, doncs al nostre parer, aquestes dues infraestructures estan sent infrautilitzades.

El alcalde contesta: Respecte al centre cultural dir que està infrautilitzat es desconeixer la realitat de Beniarres , s’utilitza prácticament tots els dies de la setmana

Escola de pintura, classes de yoga , gimnastica per a majors , música , balls de saló, reunions , es fan xarles, actuacions de xiquets, música, esportí,festival de teatre i altres actuacions Així com alguna expossició , crec que per a Beniarrés está bastant bé però a lo millor vostés si governen fan teatre tots els díes –Es va dir en tó irònic.

i respecte a la sala d’interpretaciò ja ho explicat més d’una vegada, però els recorde que una vegada més vostés no van votar a favor d'aquest projecte .- quan es recorda l’alcalde està volen dir que no es pot votar en contra d’alguna cosa i desprès voler donar lliçons i ho diu sobre tot perquè si per ells fora no ho tindriem i al menys tenim una sala on es recull part de la nostra història i de la nostra cultura i això no ho pot discutir ningú , i si no s’obri mès es perquè creguem que hi ha que acabar tot el projecte per a poder oferir algo mès , que per cert ja està el projecte en marxa . De totes formes dir que hi ha en la web de l’ajuntament un telèfon per si algú vol visitar . però el que aceptem son lliçons dels que han tingut 21 ANYS PER FER ALGO PAREGUT , AL MENYS NOSALTRES ESTEM POSAN GRANETS POQUET A POQUET I ALGUN DIA ES VEURAN ELS RESULTATS.

Aclariment fet per Fede Jordà: El centre cultural està sent infrautlitzat i no ho diguem nosaltres, ho diu una gran majoria del poble de Beniarrés. Va ser el PP el qui es va negar a crear un Consell de Cultura que li donara vida a aquest important edifici, vida que eixira de la societat beniarresina i no de la voluntat de l’equip de govern.

Respecte al museu. Sols vos convide que recordeu la darrera vegada que el vau veure obert després d’invertir-se més de 160.000 €. I no ho diguem ara, m’agradaria que el PP posarà les actes dels plens on es va votar aquest projecte i el motiu pels quals els socialistes vam votar en contra. El que vam dir s’ha complit al peu de la ratlla.

Antes de pasar al segundo capítulo nos gustaría aclarar algo y se trata de cómo estos señores engañan a la población diciendo que el equipo de gobierno hace un informe en 6 horas:

Primero aclarar que los informes los hace la secretaria , que es la que realmente da el visto bueno a los presupuestos, aclaramos esto porque según ellos parece ser que los informes los hace el alcalde o los concejales , con lo cual una vez más o desconocen el funcionamiento de un ayuntamiento o una vez mas mienten.

Y segundo decir mira si se lo ponen fácil a funcionario que con 6 horas le basta para informar y desestimar , la oposición sabe que el alcalde dio la orden a intervención de que en el momento que alegaran algo por alegar , los funcionarios se lo dejarían todo y se dedicarían a desbloquear cualquier situación .

HASTA EL PRÓXIMO CAPITULO

Aclariment fet per Fede: Com no he pogut contestar a la seua pàgina web he considerat oportú publicar-ho en aquest blog i al mateix temps, m’alegre que el PP de Beniarrés monstre la seua cara i no s’amague darrere d’altres com en temps passats.
Per últim dir que les imatges d'aquest article s'han estret de la pàgina de Google.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...