Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 19 de febrer del 2010

De nou el tren passa de llarg

El passat estiu, un projecte va irrompre en la vida tranqui-la de la gent de Beniarrés. Un projecte podia canviar el futur del nostre poble i crear llocs de treball. Un projecte podia revitalitzar l’economia local, oferint un nou model de viure per a molta gent lluny de les fàbriques i el camp.

Com molts ja haureu intuït, estic referint-me a la construcció d’un geriàtric al terme municipal de Beniarrés de gestió privada. Es van fer reunions amb el propietaris de la partida del Sequiot, després es van fer reunions amb els propietaris de bancals a la partida dels Racons, finalment es van fer negociacions amb propietaris de terrenys prop del segon barranquet, cara a l’Orxa. També l’equip de govern de l’ajuntament va recolzar aquesta iniciativa oferint-los el seu suport i informació. Tot indicava que la cosa marxava

Aquest projecte, segons m’ha informat la gent, tenia un pressupost de 17 milions d’euros, necessitava adquirir uns 80.000 m2 , tindria vora 200 places i crearia molts llocs de treball, així com, consumir productes que es feren a Beniarrés. Molta gent ja es va veure els diners a les mans i molts o comparaven a l’urbanització de la “Joya de Planes” que anava a canviar el poble.

Com a regidor de l’Ajuntament de Beniarrés mai se’ns ha informat, ni a mi ni als meus companys de grup de res. Ni com anaven les gestions, ni quines intencions tenien aquests compradors, ni com s’anava a construir aquest important geriàtric, ni se’ns ha demanat parer o que proposarem propostes per tal de que el Geriàtric es fera a Beniarrés. Sempre he rebut la informació de la gent de Beniarrés, doncs la darrera vegada que va ser preguntat l’alcalde al ple de desembre ens va contestar “No se res, jo sols se el mateix que tú”.

El que passa és que la voluntat de la gent de Beniarrés era més forta que la gent que hi havia darrere d’aquest projecte i les il·lusions de a la fi veure un projecte de futur per al nostre poble s’han dissolt com les tempestes de la primavera. Els motius pels quals no es va el Geriàtric a Beniarrés no els sé. Sols se que igual que van vindre han marxat.

Aquesta gent sembla que ha marxat cap altres terres amb el seu projecte baix del braç i novament el tren passa de llarg.

Seria un bon moment per a fer un geriàtric públic o un centre de dia a l’edifici de les Monges, que cuidarà de la nostra gent major que tant ha fet per nosaltres i al mateix temps donar temps a la gent que hui en dia els cuida a les seues cases per anar a treballar tranquil·lament o per a descansar , que crearà llocs de treball, que dinamitzarà l’economia de Beniarrés.

Si aquest primer tren ha passat, no deixem passar aquest segon tren.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...