Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 1 de febrer del 2010

Naix ARAMULTIMEDIA.COM

Ja veu la llum el primer diari digital intercomarcal valencià

Després de mesos de preparació, quasi anys, ens llancem per fi a la xarxa per a tractar d'acomplir un propòsit força complicat i ambiciós: cobrir de forma professional l'actualitat informativa a l'interior d'Alacant i València. Així és com naix ARAMULTIMÈDIA, amb la voluntat de presentar un producte periodístic digital de qualitat, fent servir el valencià, i que no es limite a oferir continguts informatius a internet. Volem informar sí, però també crear estats d'opinió i donar les màximes oportunitats de participar als nostres usuaris. I estar a l'última, pel que fa a innovació tecnològica.

ARAMULTIMÈDIA naix per fi a la xarxa com un mitjà digital d´àmbit intercomarcal, amb les comarques valencianes de la Costera i la Vall d´Albaida i les alacantines de l´Alcoià-Foia de Castalla, el Comtat i l´Alacantí (els pobles de Xixona i la Torre de les Maçanes) en el punt de mira. Tenim doncs un diari intercomarcal, que vol parar atenció especial a un territori d´interior, necessitat d´informacions i de referents tecnològics com el que volem ser.

Tan important és per nosaltres el territori com la llengua i la cultura, pel que apostem pel valencià de forma decidida. Però volem fer-ho des de la normalitat i no des de la confrontació, sense victimisme i amb moltes ganes de ser acceptats i absorbits per la nostra societat. Una societat plural i diversa la qual no podem obviar, pel que ni de bon tros descartem al diari els continguts en castellà. Això seria una errada, com també no plantejar la necessitat d´oferir algun text en una llengua tan important com l´anglesa. Però això ja vindrà.

Sobre els continguts, és important subratllar que naixem amb les seccions bàsiques informatives, com també amb una càrrega important de textos d´opinió i amb un projecte ambiciós pel que fa als aspectes de multimèdia (fotos, vídeos, música i àudio...) i la participació dels lectors (encontres digitals, comentaris, notícies i fotos...). Tot això organitzat en dos àmbits principals: VLC per a les comarques valencianes) i ALC (per a les alacantines representades).

Finalment, també interessa saber que l´accés a ARAMULTIMÈDIA es planteja gratuït per a tots els lectors que ho desitgen, tot i que convidem als nostres usuaris a conèixer més sobre el programa de subscripcions, que estarà plenament operatiu durant aquest mes. En resum però, aquest demana la implicació econòmica (48 € anuals) del lector per al bon funcionament del diari i a canvi ofereix prestacions importants. La més destacada: oferim una quota de poder personal en la implementació de la graella de continguts (què publiquem i què no).

Ens acompanyes?

Més informacióFes clic i visualitza el vídeo de presentació d´AM.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I blog frequently and I truly thank you for your
information. This article has really peaked my interest. I'm going to take a note of your website and keep checking for new details about once a week. I opted in for your Feed as well.

Here is my homepage: locate the object

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...