Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 9 de febrer del 2010

Percepcions

Sempre diuen que quatre ulls veuen més que dos. I es per això que vull fer pública la meu percepció per si algú pensa el mateix i al mateix temps donar-ho a coneixer per si hi ha gent que ho desconeix o estic equivocat en aquest parer.

L’ajuntament de Beniarrés mitjançant el Pla Provincial d’Obres i Serveis està procedint a la construcció d’una nova piscina municipal als terrenys dotacional del Dr. Orero al carrer que té aquest mateix nom. També amb el Pla Confiança o Pla Camps ( jo diria Pla Desconfiança), es va a procedir a construir un nou bar valorat en 134.000 €, així com un nou gimnàs amb l’ajuda del Ruralter valorat en 100.000 € i uns vestidors per a la piscina amb una ajuda de la Diputació valorats en 90.000 €, així com renovar el Trinquet Municipal per una valor de 156.000 €, dels quals 35.000 € els aporta l’ajuntament de Beniarrés i la resta la Diputació i la Generalitat a parts iguals.

No vaig a entrar en la necessitat de construir aquests edificis, de que si és el millor per a Beniarrés invertir aquestes importants quantitats de diners en aquests 4 edificis o en altres coses més necessàries pel simple fet de que el Partido Popular ja ho ha aprovat així i com bé ens diu l’alcalde en les sessions plenàries : “ tinc igual que voteu a favor com que no”.

El motiu d’aquest article és,com he dit abans, l’exposar una percepció que tinc en ment quan en vaig adonar d’aquestes obres doncs estan totes incloses al capítol d’inversions del pressupost de l’any 2010 i per tant, és te la intenció de fer-les aquest mateix any.

L’obra del trinquet serà un reforma bastant profunda, fent-lo més ample, canviant l’anfilat que el cobreix i fer un nous vestidors entre altres coses. A menys de 100 metres, es preveu construir uns vestidors, especialment, per a la piscina, per tant tindrem dos vestidors separats per no més de 100 metres. La piscina obri no arriba a 3 mesos a l’any i, normalment, a pilota es juga bàsicament a l’hivern, jugant-se molt poques partides quan arriba la calor. Per tant la qüestió és: no seria mes lògic, idoni i barat per al poble el fer uns vestidors conjunts per a totes les instal·lacions esportives trinquet, piscina i gimnàs? No es podrien destinar aquesta important subvenció de 90.000 € a començar a cobrir la pista poliesportiva per a convertir-la en una pavelló, per exemple? Tal vegada sols caldria reformar una mica el projecte del Trinquet, però es això un problema si encara no han començat les obres?

Doncs aquestes qüestions les vull exposar públicament per a veure si algú més pensa el mateix o estic equivocat en aquest percepció i per als qui tenen l'oportunitat de portar-ho endavant, si cap la possibilitat, ho vulguen fer, doncs ja sabem el que pensa el Partido Popular de l’opinió del regidors socialistes: “ Tinc igual que voteu a favor com que no” i com no se’ns dona parer ni se’ns demana opinió, les expresse en aquest blog.

3 comentaris:

la iaia del balco ha dit...

fede tens tota la rao del món però te senva de les mans en fer un pavello en beniarrés és la mateixa burrada que fer 2 vestidors..
ademés en l´anfilat del trinquet no es podria aprofitar per a cubrir el fronto

Beniarres al dia ha dit...

Lo del pavelló es una proposta. El que propose es com tenim un pista poliesportiva que ja està coberta amb aquests diners, més de 90.000 €, es podria fer un cobriment de les parets laterals del poliesportiu per a tindre’l tanca i poder gaudir millor d’ell i tindre’l més net. Tal vegada s’hauria de fer alguna aportació econòmica més ,això ja no ho se, fins que no es fera una memòria. I es sols un exemple, que evidentment s’hauria de consensuar i escoltar altres propostes.

L’anfilat del Trinquet si que es podria utilitzar per a altres menesters. Caldria saber l’estat en que es troba.

La qüestió principal seria si amb un sols vestidor, es podria donar el servei que escaient per a les dues instal•lacions esportives.

Anònim ha dit...

Beniarrés sempre poble de fiambrera, després també poble de vestidors. Digueu-li a l'alcalde que en faça altre vestidor en l'edifici que estan fen a l'entrada del poble. En el diners que costa i a veure si després no te vestidor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...