Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 2 de febrer del 2010

Crònica del Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

El Partido Popular ni vol ni pensa escoltar.

Aquest migdia a les 12:00 hores, hem tingut sessió plenària de caràcter extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés. A destacar que la presència del nou secretari, Jesus Benlloch Pons i l’assistència de representants d e l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi “Perputxent” del nostre poble per veure en que quedava la seua petició per a que foren incloses diferents obres dintre del Pla Zapatero 2010.

L’ordre del dia ha sigut el següent:

1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior de 4 de desembre de 2009

2.- Dació de nomenament com a secretari- interventor del Sr. Salvador Perez Mayo i informes del Sr. Alcalde

3.- Aprovació de la memòria valorada d’ampliació de Centre de Divulgació Artística i Musical per a la sol·licitud i inclusió en Fons Estatal per a l’Ocupació/Ús i Sostensibilitat Local

4.- Aprovació de la sol·licitud de la inclusió de l’obra en el Fons Estatal per a l’Ocupació/Ús i Sostenibilitat Local

5.- Aprovació de projecte d’execució de local en sol dotacional, inclosa en el Pla Especial de Suport a la inversió en Municipis de la Comunitat Valenciana.

6.- Concessió llicències urbanístiques.

A destacar de la sessió plenària els següents punts:

El punt tercer on es debatia l’aprovació o no de les obres(en aquest cas l’obra) que es demanava per a ser inclosa dintre del Pla Zapatero 2010 i on al nostre poble li corresponen 143.026 €.

El Partido Popular ha presentat el seu projecte que no es altre que l’ampliació (encara no està inaugurada la primera fase) del Centre Musical que s’està construint al costat de les escoles. Els 143.026 € aniran integrament a aquesta ampliació.

Recordar que amb els 219.000 € gastats en la primera fase i els 143.000 € d’aquesta segona aquest edifici costarà ( sense contar el seu equipament en mobiliari) 362.000 € ( més de 60 milions de pessetes) i sense contar la propietat del terreny on s’ha fet l’obra. Amb un bon ús i una bona gestió, no es podria destinar el centre cultural “Joan Fuster” a aquests menesters i haver invertir aquesta important quantitat de diners en altres projectes?, el centre cultural “Joan Fuster” va costar 485.000 € ( sense contar el mobiliari), com pot costar un edifici la meitat de gran que el “Joan Fuster” tants diners?.

El BLOC ha presentat les seues propostes que han sigut desestimades o passades en raons com que “ja ho farem en un altra subvenció”.

El PSPV-PSOE també ha presentat les seues propostes ( el passat dia 16 de desembre de 2009) i també han sigut desestimades, doncs en cap moment s’ha volgut ha entrar a estudiar ni debatre cap proposta dels grups de l’oposició, doncs el Partido Popular ja tenia en ment l’ampliació d’aquest edifici, del qual s’haurà de tombar part del sostre del edifici ,que encara està per inaugurar, per a fer aquesta segona fase.

I també la proposta de l’AMPA del col·legi “Perputxent” que ha presentat unes actuacions per millorar i subsanar deficiències del col·legi i que també han sigut desestimades. Segons paraules de l’alcalde, aquesta associació ja rebrà per escrit contestació a les seues peticions.

Si que voldria destacar com u o vol fer-se l’ignorant o es que realment no compren les coses degut a que no hi ha diàleg per part de l’equip de govern del Partido Popular i dels grups de l’oposició, doncs no hi ha comissions de treball, ni grups de treball per tal d’entre tots, apostar pels millors projectes per a Beniarrés per la manca de voluntat del PP. Com exemple està la proposta socialista d’invertir aquests 143.000 € en restaurar i condicionar l’actual edifici del llar de jubilats i mestresses de casa i destinar els vora 600.000 € que pretén invertir el govern popular en un nou centre social, en invertir-los en la construcció d’un Centre de Dia o Respir per a que els nostres majors estiguen el millor atesos possible i els seus familiars puguen treballar i descansar. Doncs el PP a aquesta proposta ix en interrogants, en banalitats i amb alçades de muscles que no saps si realment o no ho entenen o no ho volen entendre.

I destacar l’altre punt important de l’ordre del dia, el punt cinqué, que era aprovar el projecte de construcció d’un nou bar per a la piscina municipal a incloure dintre del Pla Camps i valorat en més de 134.000 €.

No vaig a entrar de com es pensa cobrar aquesta subvenció però si que cal dir que ajuntaments governats per el Partido Popular com el d’Ontinyent, ha renunciat a ser l’ajuntament el licitador de l’obra per que no saben com ni quan van a cobrar les certificacions d’obra i han optat per delegar l’adjudicació d’aquesta obra a la Generalitat, així quan l’adjudicatari de l’obra vullga cobrar les certificacions, s’encarà a la Generalitat i no a l’Ajuntament. En el cas de Beniarrés, el govern del PP, licitarà ell l’obra i es farà càrrec de pagar les certificacions preferint callar i no enfrontar-se a la Generalitat que defendre els interessos del poble. Sinó temps al temps.

Pel que respecte a l’obra. El PP vol fer un bar a la nova piscina però no sap que vol fer ni amb l’actual piscina ni amb el bar de la piscina, i mentrestant, va invertint en les dues zones esportives doncs ben aviat també es pretén construir un vestidor per a la piscina. En el lloc actual on s’està constuint la nova psicina, a menys de 100 metres hi ha 3 bars: Bar Carebbean, Bar Crespo i Bar l’Oliva, per tant, hi haurà que plantejar-se si realment cal fer un nou bar a la piscina havent-ne tres be a prop. Un altre aspecte és que si la Unió Musical marxa al nou edifici que s’està construint a les escoles, l’actual sala que utilitza la Unió Musica quedarà buida, per tant, seria un excel·lent lloc per a fer un bar i amb molt pocs diners, si es considerarà oportú construir-ne un.

Com podeu imaginar el PP ha aplicat el seu corro i com be ens ha dit l’alcalde “tinc igual si voteu a favor que si no ho feu”, aprovant-se aquest projecte amb el vots del Partido Popular, l’abstenció del BLOC i el vot en contra del PSPV-PSOE

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Objectivitat, Fede, objectivitat, que et perd la boqueta!!!

Beniarres al dia ha dit...

Ho tens molt fàcil, posa la teu opinió i la contrastem. A no que sino sabran qui soc.

Et convide a que envies un article (amb nom is cognoms) posant com va ser per a tu la sessií plenària. No llevaré ni una sola coma.Espere resposta.

ignasi ha dit...

molt representativa la primera foto. sobren les paraules.

Anònim ha dit...

http://ppbeniarres.com/index%202.htm

y mut.

Beniarres al dia ha dit...

Bé, he llegit el que has posat, i com jo estava allí, evidentment falta a la realitat però com no puc fer cap comentari perquè la web del PP no deixa participar a la gent no ho puc fer.

Em sorprén que em contestes amb la crònica d’un plenari de l’any passat a aquest article que he publicat i que fa referència al darrer ple celebrat fa pocs dies. M’ha grada que a la fi el PP de Beniarrés expressa la seua opinió públicament i no com la darrera legislatura que s’amagava darrere d’altres revistes amb el seu silenci quan regidors de l’ajuntament eren qualificats de totes les formes possibles.

I et torne, a dir, com no puc opinar no ho faig però et convide a que llisques l’article que també vaig fer d’aquest ple per a que tingues una segona opinió.

Jo no vull que calles com tu em dius a mí, i et convide a que faces els comentaris que consideres oportú.

* El de l'oli * ha dit...

És una mica vergonyós el que passa amb els pp. No pots opinar a la seua web; et demanen objectivitat sabent (perquè ho has dit un fum de vegades) que un blog és una pàgina per dir coses subjectives sobre la realitat. Sols puc dir-te:
Dona'ls canya Fede, dona'ls canya!

A veure si podem fer-los fora que el personal ja està realment FARTS d'aquesta mal gent.
Perquè quan el sr alcalde diu:"tinc igual si voteu a favor que si no ho feu" està demostrant moltes coses.
En 1r lloc la seua mala educació en general: a la resta de la gent també li pot donar igual el vot del senyoralcalde, però per respecte, no expressa eixe sentiment. Això se'n diu empatia o la facultat de posar-se en el lloc d'un altre.
En 2n lloc el seu hedonisme: ja que el ple extraordinari semblava transcorrer amb normalitat, feia falta una eixida del test del senyoralcalde. Afan de protagonisme. O la síndrome del rovell de l'ou.
I més coses que em venen al cap però que no tinc temps ni ganes d'escriure-les. Ja he emprat prou de temps amb aquest personatget.

I per a l'anònim d'aquest fil... hauríes de tenir prou de fetge per a contestar. No veus que estem demanan-t'ho?

Anònim ha dit...

Xe! que passa Fede? que no el poden tocar a l'alcalde i als
seus sèquits? pareix que el motiva sols publicar els miss dels del pp. Que no están guanyan prous diners? quan es queda l'alcalde de cada obra pública,quin %? perque el poble quan acabe el seu mandato no aixecarà el cap en 25 any.....
.......
Molta falsetat....

LA IAIA DEL BALCO ha dit...

El problema no el tenen ells (PP) ells pensen que fer coses per al poble és sinònim de construcció crec que ho tindran escrits en els estatuts del partit jajaj però no se perquè no se n´adonen que fer una bona feina per al poble és garantir serveis a la ciutadania i no simples rejols amb formes.

El que vuic dir és que amb tots els diners invertits en el poble quin dels projectes és un projecte que beneficia a la població, la (sibeles) un tros de formigó armat sen se ús, un museu sempre amb les portes tancades, unes parades de pedra sen se autobusos...pareix que siga una broma però és la trista realitat.

Hi parlant dels serveis que hi donen que algú m´explique en que es gasten els diners de joventut perquè amb els joves NO, els de cultura puuf si no s´els gasten en pagar la música de les processons...

Sols dir que si algú vol donar-se conter com els tan els serveis de cultura i joventut en Beniarrés sols a d´anar a la Biblioteca del poble ja que és un servei que no pot desaparèixer i vegeu el estat i la importància que li donen als serveis de CULTURA, LLENGA JOVENTUT...

Anònim ha dit...

molt bé iaia, s'ha de combatre la incultura desde la cultura.....dir-los el que saben pero que no volen que els ho diguen, els rebolica els budells.

Beniarres al dia ha dit...

Al penúltim comentari anònim: L’alcalde guanya ( i es una data pública) més de 36.000 € a l’any ( més de 6 milions de pessetes) per el seu alliberament per la Dipu

La resta de supòsits que pregones, fins que no es demostre, no hi ha res de res i pense sincerament, que no hi ha res de res. L’alcalde no es queda cap euros per obra públic adjudicada i si tu saps si es queda algo, el que has de fer es denunciar-ho doncs això es un delicte. Mentrestant res de res.

Altra cosa son els comptes de l’ajuntament que estan xorrant sang. Fins i tot als regidors per assistència plens ens deuen més de 300 euros a cadascun ( si no han pagat res ara en gener) i això sols és un exemple. A l’igual que hi ha gent que li deuen factures d’octubre de l’any passat.

Me cagon dena ha dit...

Pobre d'el que entre a l'ajuntament darrere Luis. Encara tens gan de presentar-te a les properes eleccions, Fede?. Els comptes estarán hipotecats per anys ja que caldrà tapar els forats que s'han fet.

* El de l'oli * ha dit...

Què vos sembla? L'ajuntament sense diners! Quina cosa més extranya, no?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...