Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 16 de gener del 2010

Solidaritat amb Haiti

El grup municipal socialista presenta una instància per ajudar al poble haití que ha patit un devastador terratremol

La instància diu el següent:

Nom: Grup municipal socialista de l’Ajuntament de Beniarrés


EXPOSA:

Haiti a patit un devastar terratrèmol que ha causat desenes de mils de morts, a desfet edificis i hospitals, ha desfet les escasses infraestructures existents i ha deixat un país devastat que li costarà molt de temps i diners, el tornar al seu estat anterior, ja de per si poc desenvolupat.

És el moment de mostrar el nostre costat més solidari i ajudar als ciutadans de Haití desprès de terratrèmol més devastador dels últims 200 anys. Creu Roja i altres organitzacions ja recullen donatius per poder ajudar a pal·liar el desastre i ajudar en les tasques d'emergència.


SOL·LICITA:

Que per part de l’Ajuntament de Beniarrés, com a institució que representa al poble de Beniarrés, s’ajude a la gent que ha patit aquest terratrèmol i a la recuperació de Haiti amb una aportació econòmica a alguna de les entitats i institucions que allí estan treballant i ajudant al poble haitià.

S’adjunta un llista d’organisme i institucions amb el seu corresponent compte bancari, que es troben treballant a Haití en les tasques d’ajut d’aquest devastador terratrèmol entre altres ( es va adjuntar un llistat d'organitzacions i els comptes bancaris que etan treballant en la recuperació d'Haiti).



Video de l'Agència EFE sobre les desfetes del terratremol a Haiti

1 comentari:

LA IAIA DEL BALCO ha dit...

M’AGRADA LA PROPOSTA PERÒ NO ÉS SOLS DONAR DINERS JA QUE FA UNES SETMANES NINGÚ SABIA A ON ESTAVA HAITI I ARA JA SOM TOTS SOLIDARIS....PERÒ EL MÉS FORT DE TOTS ÉS QUE AQUELLS QUE EN ROBEN ELS DINERS QUE EN ROBEN ELS PISOS ARA PER FER UNA DONACIÓ EL COBREN COMICIÓ SI ELS BANCS E COMBREN COMISIO PER FER UNA DONACIÓ A UNA ONG O ALTRES QUE ESTAN AJUNDANT EN HAITI ....

EN PAREIX VEGONYOS PER PART DELS BANQUERS A ON ARRIBARA A PARAR AQUEST CAPITALISME SEN SE OBSTACLES!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...