BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: AJUNTAMENT: Dimecres 23 de maig a les 19:30 hores sessió plenaria a l'Ajuntament de Beniarrés

divendres, 29 d’agost de 2008

Fem una mica de memòria

Aquesta article va ser publicat l’any passat en aquest mateix blog el dia 26 de setembre de 2007. Ara que comença el curs escolar 2008-2009, crec que es bon moment per recordar-lo doncs tot segueix igual:

Els socialistes presentaran una moció per a que tots els qui estudien a Beniarrés reben el bo-xec valorat en 117 € que han rebut els estudiants de primer cicle de primària per part de la Generalitat.

Aquesta és la moció que el grup municipal socialista presenta al proper ple ordinari del dia 28 de setembre. La moció diu el següent:

Proposta de gratuïtat de llibres de text en 2n i 3r cicle de Primària

En l’Ordre de 6 de juny de 2007, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport es desenvolupa un programa per a la gratuïtat dels llibres de text als alumnes de primer cicle de primària. A través d’aquesta iniciativa, a cada alumne d’aquest cicle se li concedeix 117 € per a l’adquisició dels llibres de text.

L’agrupació local del PSPV de Beniarrés PROPOSA que l’Ajuntament destine la mateixa quantitat (117 €) a cada alumne de l’escola de Beniarrés que estiga cursant el 2n i 3r cicle de primària. En el present curs escolar 2007-2008 hi ha 44 alumnes matriculats en aquests cicles, per tant, la quantitat econòmica de la present proposta suposa un total de 5.148 €.

Hem observat que l’Ajuntament disposa de suficients recursos econòmics per a la celebració de diversos actes de caràcter festiu, com:

Mercat medieval ................................ 11.948 €
Paella gegant Fira ............................. 1.545 €
Publicitat Ràdio Alcoi Fira ................. 520 €
Piràmide musical Fira ..................... 1.800 €
Actuació ABBA FLASH BACK (nit paelles) .... 5.800 €
Cordaes i Mascletà dia del fadrins .... 6.450 €
Total gastat ..................................... 28.053 €

Per tot açò sol·licita:

1.-Des d’aquesta agrupació, i com a membres components de l’Ajuntament, sol·licitem a l’equip de govern municipal que aplique aquesta proposta, doncs considerem que beneficiarà i ajudarà a aquelles famílies de Beniarrés que han de suportar la important despesa econòmica que suposa l’adquisició del material escolar cada inici de curs.

2.-Que es preguen les mesures legals corresponents per a la seua aplicació.

I aquest va ser un comentari fet per mi després de que es realitzara la sessió plenària i veure el resultat de la votació ( recodar que va ser desestimada amb els vots del PP) amb arguments surrealistes. També cal recordar que vam posar cartells a l’entrada del col·legi per informar de la proposta i del resultat de la votació i van ser arrancats dues vegades per el nostre alcalde.El comentari deia:

Res, que el PP ha votat en contra de que s’ajude als xiquets de primaria de 2n i 3r amb un bono-xec de 117 €.
La quantitat inicial pujava a 5.481 € i van votar que no amb arguments surrealistes com que tal vegada eren menys diners que els que posava la moció i per tant hi havia una defecte de forma en la moció. O que tenen altres prioritats com la guarderia i el transport a batxillerat.

Res més lluny, eixa mateixa setmana entraven dues factures per a que siguen pagades per l’ajuntament. Una de 2.129,30 € en concepte del sopar de Festes i l’altra de 2889 € en concepte de “Comida Feria”.

Per a posar-li més arguments a la negativa del PP, eixe mateix dia aproven una modificació de crèdits en la partida “Atenciones protocolarias y representativas” de 8.000 €, passant de 4.000 a 12.000 €. Aquesta partida és la destinada a dinars, convidades i regals.

Això és el que hi ha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...