Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 5 d’agost del 2008

Presentació d’un llibre sobre la Història de Beniarrés

L’Associació Cultural l’Esporti mitjançant la seua secció de la revista cultural “Fent Poble” presenten aquest diumenge dia 10 d’agost a les 20:00 hores al Centre Cultural “Joan Fuster” la segon part de la història de Beniarrés baix el títol “ Des dels origens fins l’expulsió dels moriscos”.

Aquesta obra ha estat documentada i escrita per Rafael Aura Calbo i la portada ha sigut dissenyada per Jesús Llopis tots dos membres de l’Esportí.
La presentació correrà a càrrec del historiador i medievaliste Ricard Bañó i Armiñana, un dels millors historiadors a la nostra comarca


6 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona Rafa!
Gràcies pel teu treball i la teua dedicació!

Anònim ha dit...

Fede, m'agradaria que digueres que la presentació la fara el historiador i medievaliste Ricard Banyo i Armiñana,un dels millors historiadors a la nostra comarca.

Beniarres al dia ha dit...

Desconeixia aquesta dada. Ara mateix ho pose.

Gràcies

Anònim ha dit...

Fede,
parles de la segona part d'un llibre... Està ja a la venda? On podem comprar la primera part? Estic desitjant poder-lo llegir.
Gràcies a Rafa per la seua dedicació i per difondre la història del nostre poble.

Beniarres al dia ha dit...

L’any passat per aquestes dates ja es va presentar una primera part del llibre “Des dels orígens fins l’expulsió dels moriscos” baix es subtítol “Beniarrés Musulmà”. Abans el mateix autor ja ens va deleitar amb un altre llibre sobre la Carta de Poblament de Beniarrés de 1275. T’aconselle llegir-los.

Tots aquests llibres els pots trobar a l’Associació Cultural l’Esportí de Beniarrés allí trobaràs aquests llibres i tots els números de la revista Fent Poble que edita questa mateixa associació i on hi han treballs molt interessants sobre la nostra història local.

Modestament també et puc enviar a un altre blog que tinc anomenat “ Beniarrés viatge al llarg dels temps” (http://benafarrez.blogspot.com/) i on pots trobar reculls d’articles publicats sobre la història del nostre poble.

Si no coneixes a ningú de l’Esporti, jo soc membre d’aquesta associació i et puc facilitar aquests llibres. Per a el que vullgues

Anònim ha dit...

Gràcies Fede, per la informació. li ho demanaré a algú de l'esportí.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...