Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 d’abril del 2008

10 motius (entre altres) per a votar en contra dels pressupostos de l’Ajuntament de Beniarrés

El passat dia 2 d’abril es va celebrar el ple ordinari a l’Ajuntament de Beniarrés. Entre els 13 punts de l’ordre del dia, estava l’aprovació inicial del pressupost de l’Ajuntament de Beniarrés per a l’any 2008.

El resultat de la votació en aquest punt va ser l’esperat i el PP amb la la seua majoria va traure endavant aquesta votació amb els vots en contra del PSPV-PSOE i del BLOC.

Per a pillar una determinació alhora de votar , cal tindre arguments. El nostre vot en contra dels pressupost de l’any 2008 es basa, entre altres més arguments, en aquests 10:

1.-El pressupost preveu augmentar la recpatació en l’impost del IBI en un 12% respecte l’any passat. La qual cosa denota que els beniarresins i beniarresines tindran que traure més diners de la seua butxaca encara que l’alcalde diu que ha baixat l’impost.

2.- Els ingressos que s’esperen rebre per part de la Generalitat i la Diputació d’Alacant es veuen reduïts en un 95 % respecte l’any 2007, el que denota que obres com el Centre Social (al Llar dels Jubilats), o un nou dipòsit d’aigua no es preveuen fer.

3.- Es crea llocs de treball eventual o més be precaris, deixant a banda una de les principals obligacions dels ajuntaments que es crear llocs de treball estables. Un plaça que hi havia d’auxiliar administratiu i ja convocada es suprimeix. Es segueix pagant una dedicació exclusiva que creguem innecessària.

4.- No es crea cap lloc de treball per a gestionar el Centre Cultural ni el Museu Local.

5.- Es destinen 60.000 € per a festes patronals front als 1000 € de sanitat o els 4000 € per a Medi Ambient i Turisme. En Sanitat es podríem fer convenis amb fundacions o pagar la vacuna PREVENAR, que no està inclosa en el Servei Valencià de Salut.

6.- Es destinen 15.000 € per a la Fira de Beniarrés, quan l’any passat aquesta fira va costar més de 52.000 €. En canvi no hi un euro per a pagar els llibres dels xiquets i xiquetes que estudien al col·legi públic “Perputxent” com s’havia demanat en una moció per part del nostre grup.

7.- No hi cap euro per adquirir la casa situada al carrer Cova Santa nº 47 que uneix el carrers Cova Santa i Sant Francesc i que els propietaris estarien dispostos a permutar per un altra casa dintre del poble (alguna casa hi ha en venda a Beniarrés, no?). El Ple, per unanimitat, va aprovar una moció socialista per a intentar obrir un carrer que unixca aquests dos carrers.

8.- No hi ha cap inversió per a instal·lar energia solar en edificis públics tal com tots els partits polítics amb representació a l’ajuntament de Beniarrés portàvem als programes electorals. El nostre grup va presentar una moció per adequar l’entrada als xicotets bancals, quedant damunt la taula a l’espera que sobren diners de l’any 2007.

9.- Es pretén gastar 11.000 € en atencions protocol·làries i representatives ( convidades i regals), quan ja de l’any 2007 s’han passat més de 9000 € per aquest capítol, quedant 2.000 € per a tot l’any 2008 ( impossible de complir).

10.- El capítol VI d’inversions sofreix un espectacular davallada passant de 584.259 € l’any 2007 a 211.190 € per a l’any 2008

Entre altres més ...............................

6 comentaris:

salva ha dit...

Bon dia Fede:

No se m'havera agradat que quan tu i els teus vareu estar en el poder tan d'any havereu fert alguna cosa de les que demaneu ara.
Mai heu pagat els llibres, mai heu pagat el prevenar... i podria nomenar moltes més coses.
En quatre anys s'han fet mes coses que vosaltres en 25.
Una de les coses més importants que estàn fent es la guarderia, mai ningú s'havia intreresat en tindre ben atesos als xiquets de Beniarrés, i això q abans hi havien el doble que ara!.
Pensa que hauria passat si haguera hagut algun incident?,sense condicions, sense personal qualificar... no va passar res perque deu no va voler!!!! Qui haguera sigut el responsable?
No se els teus arguments per no aprovar el presupostos no son valits, simplement vos agrada fer la contra.

Beniarres al dia ha dit...

Salva, es molt fàcil el justificar que ara no es fa dient que abans no s’ha fet. Cada temps té les seues circumstàncies i si a aleshores es va apostar per fer un polígon industrial públic, un centre cultural, canviar tota la xarxa d’aigua potable , clavegueram i l’enllumenat públic, entre altres, es perquè es pensava que era prioritari i que amb els diners dels guanys de la venda de parcel•les del polígon s’hagueren pogut fer altres coses.

Els llibres no es paguen perquè l’ajuntament no vol i si la Generalitat paga a uns cursos, creguem que l’ajuntament perfectament poc pagar a la resta dels qui estudien a Beniarrés. Ja que estàs nomena “moltes coses més”, al igual que dis-me en exemples la frase eixa de “En quatre anys s'han fet mes coses que vosaltres en 25” que sempre gasteu el mateix tarannà. Coses concretes per favor.

Dir-te que els PSPV-PSOE va votar a favor de la creació de la guarderia. Pots mirar-ho en les actes dels plens per si ho dubtaves i si que vam pensar i pensem en el benestar dels xiquets i xiquetes de Beniarrés.

Sols dir-te una cosa, el PP ha tingut oberta una “guarderia” al igual que quan estava el PSPV-PSOE més de 3 anys, aleshores “Pensa que hauria passat si haguera hagut algun incident?,sense condicions, sense personal qualificar... no va passar res perque deu no va voler!!!! Qui haguera sigut el responsable?”. Si a dia d’avuí no està oberta es perquè no hi ha xiquets i ningú que la vullga portar. Sols fes una mica de memòria de fa 6 mesos en arrere quan el PP volia obrir la “guarderia”.I per cert deixa a Deu a banda de tot açò que de vegades passen desgràcies a xiquets que de segur Deu no voldria que passaren.

Esperava la teua conclusió final sobre la nostra postura front al pressupostos de l’any 2008.

Anònim ha dit...

*El de l'oli*

La raó 1 està més que tractada en aquest blog, i em dóna vergonya que el senyoalcalde tinga eixe rostre petri.
La raó 4 te molt de trellat, però és qüestió de temps que es porte a la realitat.
La raó 5 i 6 són la expressió de la política pepera. Visca el pa i el circ i a la mié la ediucació, que les persones ben educades són més dificultoses de manipular.
La raó 8 (sobre energia solar) hauria de ser tinguda en compte ja que és factible i donaria molts bons resultats.
La raó 9 també representa el "amiguisme" del PP, que sense eixos "suborns" no podria funcionar.

I de moment res més. Simplement vergonya de tindre l'equip de govern que tenim.

salva ha dit...

Hola Fede:

Tot allò que vau fer està molt be, faltaria menys que en 25 anys no hagureu fet res.
Però la pregunta es: QUIN POLIGONO PÚBLIC VAREU FER????
I no val dir que des de la Generalitat no vos van deixar perque no sempre a manat el PP.
Lo de la guarde m'esperava que hem diguers això, però 3 anys no en son 25. I com s'han donat conter de que no hi havien condicions ho han intentat solucionar.
I no digues que no hi han xiquets perque si hi han, sino pega una volteta per els dos parques que hi han i voràs que ple està.
Si no van a la guade d'abans es perque les mares no han vuigut jo tampoc voldria.

Beniarres al dia ha dit...

Salva, sense comentaris el teu darrer comentari

Anònim ha dit...

*El de l'oli*
Realemnt Salva estàs ratllat com un CD de saldo, una i altra vegada insisteixes en les mateixes coses: "Tot allò que vau fer està molt be, faltaria menys que en 25 anys no hagureu fet res", ja et poden dir raons i arguments que tu erre que erre. Eres fan de PAco Martínez Soria?
O simplement llegeixes i després entens el que vols?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...