Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 3 d’abril del 2008

Crònica del ple celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés vist des de l’oposició

S’aprova un pressupost per a l’any 2008 un 22% inferior al de l’any 2007

Ahir van tenir sessió ordinaria a l’Ajuntament de Beniarrés amb 13 punts en l’ordre del dia. Primerament dir que li se va fer entrega a la viuda i als fills de Juan Domiguez Abad de una vara com a record del seus temps que va estar com a jutge de pau de Beniarrés.

Alguns dels punts més interessants foren:

El punt tercer es va aprovar un nou reconeixement extrajudicial de crèdits per valor de 17.000 € corresponents al llibre de festes de l’any 2007 i a uns conjunts musicals de l’any 2006 per valor de 12.000 €. Es a va aprovar amb els vots del PP i els vots en contra del PSPV-PSOE i el BLOC. Les raons que va donar l’alcalde de que ara apareguera una factura de l’any 2006 van ser que no s’heu explicava i sempre culpa de l’empresa.

Es va acordar modificar el pla local de cremes per facilitar aquesta tasca agrícola per unanimitat.

El punt número nou era l’aprovació inicial del pressupost per a l’any 2008. El pressupost puja a 891.764 €, un 22 % inferior al de l’any 2007. Assenyalar que puja molt la despesa de personal, que baixa fins al 50 % les inversions respecte l’any passat. Que puja molt la partida de festes populars fins als 60.000 € i que puja molt la promoció del valencià al igual que baixa un 50% les subvencions que es pensen rebre per part de Diputació i Generalitat per a realitzar inversions. Es un pressupost on puja molt la despesa corrent i baixen considerablement les inversions. Es va aprovar amb els vots a favor del PP i els vots en contra del PSPV-PSOE i BLOC.

El punt número dotze eren mocions dels grups polítics. Van ser presentades quatres mocions, dues per cada un dels partits que estem a l’oposició. Les mocions del BLOC eren referents, una a regular el mercat i la venda ambulant a Beniarrés, va ser desestimada amb els vots del PP i l’altra de instar a la Generalitat a obrir el repetidor de la Carrasqueta per a veure la TV el mateix, desestimada amb els vots del PP.

Les dues mocions del PSPV-PSOE, una feia referència a regular i fer complir la concessió de llicències urbanístiques va quedar damunt la taula a l’espera del nou o nova secretari/a i l’altra que que feia referència a crear una línia d’ajudes per adequar xicotets camins privats va quedar pendent de si hi ha remanent en la liquidació de l’any 2007, es a dir, si sobraven diners de l’any 2007 s’estudiaria.

El punt número 13 eren precs i preguntes. Aquests son alguns precs i preguntes que vam fer els socialistes i algunes de les contestacions rebudes:

PRECS

Recentment l’Ajuntament de Beniarrés ha creat una regidoria d’atenció a la ciutadania amb un dedicació exclusiva per aquests menesters. Li pregaria al senyor alcalde que obrirà almenys dues vesprades per a l’atenció al públic per a atendre a les persones que no poden acudir a l’ajuntament en l’horari matinal actual.

Li pregaria al senyor alcalde com a màxima responsable de l’ajuntament de Beniarrés que faça complir les ordenances municipals, especialment la de tràfic i tinença d’animals doncs Beniarrés pareix un femer de cagarades de gossos i un poble sense llei alhora d’estacionar els vehicles

Vorem el cas que ens fan

PREGUNTES

Quanta gent ha visitat al llarg dels darrers 100 dies el Museu de casa la Mestra o sala d’interpretació de la Cova de l’Or?

La resposta va ser que no ho sabia i la vaig respondre jo dient que cap doncs no s’ha obert en 100 dies el museu.

Que ha passat amb la Font del Gaiato i si es pensa posar de nou?

La resposta va ser que estava caiguent i en estat ruïnós i que també hi havia veïns que no la volien. De moment no es pensa posar si no ve alguna ajuda.

Sap que molts dels qui van adquirir parcel·les al polígon industrial han incomplit el plec de condicions. Que ha fet per a que es complixca i que pensa fer?

L’alcalde va dir que estava al corrent d’aquest incompliment i que no havia ni anava a fer res perquè era gent del poble També va dir que hi ha gent que està costant-li pagar la parcel·la.

Quin és el motiu de que el nostre grup municipal haja rebut un apercebiment?

Que no li agradava l’ús que feiem de la informació que rebiem de l’ajuntament i en especial el que es difon en aquest blog. No va concretar cap informació després de ser preguntat tres vegades.

Motius retard execució sèquia reg de les hortes de Beniarrés?

L’alcalde va dir qu en un mes estaria encara que no és competència municipal l’obra
El ple es va acabar a les 11'00 de la nit amb una durada de 3 hores.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

SOC DE BENIARRES I ESTIC CANSAT DE QUE LA GENT APARQUE ON LI DONE LA GANA,ES VERGONYOS,XRO NO HI HA NINGU QUE FAGA RES

Anònim ha dit...

El plenari dona ganes de plorar! Quan l'alcalde no sap que dir pasa directament a votar i tota la tropa que te al darrere vota sense saber el que, perque cuan no estan dormint estan passanse paperets com a escola. quina vergonya!

Anònim ha dit...

Que l'alcalde de por de fer-se de mal de voler que no vol denunciar a ningú. Cadascú que aparque el cotxe on li passe pels ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...