Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 15 de gener del 2008

Un estrany concepte de l’administració pública i la democràcia

La informació es retardada intencionadament al Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Beniarrés
La passada setmana l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomàs, va demostrar novament el concepte que té de l’administració pública i de la democràcia.

El grup municipal socialista havia demanat en temps i forma, que se’ns facilitara un avanç de l’estat del pressupost de l’any 2007, es a dir, saber quants diners s’ha ingressat i que s’ha gastat l’Ajuntament de Beniarrés, tal i com diu la llei. També haviem demant una altra documentació, tot sempre per escrit, ja que així ens ho demana el pròpi alcalde.

Passat el temps corresponent, al plenari se’ns diu que ja se’ns donaran els esmentats documents. Es disposem anar un dia a pillar els documents i la secretaria ens diu que no ens els pot donar, que l’alcalde no vol donar-nos-el encara. Davant la nostra sorpresa per la negativa i els motius al·ludits per l’alcalde i com l’alcalde no estava present al llarg d’aquell matí, vam tenir que sol·licitar un certificat de silenci administratiu de la negativa a que se’ns facilite la documentació. Cal recordar que aquesta documentació es pública i està a l’abast de tots els veïns i veïnes de Beniarrés. Fins aquests extrems hem d’arribar?, Que vol amagar l'alcalde una deficient gestió econòmica?

I molts es preguntare, per a que ens conta aquest “rollo” doncs perquè no es la primera vegada que ens passa, perquè les lleis estan per a complir-se i si toca donar la documentació en temps i forma es dona, perquè és dolent el tenir que arribar a aquests situacions pel simple fet de que no li ve en gana facilitar la documentació, per a que es doneu compte del que costa algunes vegades que et donen un document, que per llei et toca, al nostre ajuntament.

Els documents que estan en secretaria no son els documents de l’alcalde, son els documents de tots els qui formem l’ajuntament de Beniarrés, equip de govern, oposició i ciutadans del poble i hi han lleis que regulen el seu us i el seu accés. La democràcia ha creat les seues lleis per a que això siga aixina i per a que es complixquen..

Per tancar aquest esplaiat, vull recordar una frase del nostre alcalde quan es va produir la moció de censura. Després de realitzar-se l’acte d’investidura del nou alcalde del Partido Popular, vam deixar les claus en secretaria de tots els edificis públics de que disposàvem. A l’endemà l’alcalde va canviar el pany de la port de l’Ajuntament, preguntat pels motius del canvi, doncs haviem deixat totes les claus en secretaria va dir: “Una casa quan canvia de amo canvia de claus”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un Alcalde vullga o no vullga deu assumir les seues responsabilitats i les tarees inherents al càrrec. Així, doncs, está el poble, plé de caguerades de gossos, de animals solts per els carrers i els carrers plens de cotxes aparcats en tots els llocs inclós les voreres per on tenen que passar les persones.

Anònim ha dit...

L'Alcalde és una persona com qualsevol de nosaltres, però este e´s pensa que l'ajuntament és sa casa. De instancies no en contesta una i el contesta com si fora de los hombres de Harrelson. Que s'ha pensat que es? Te una prepotencia increible.

Anònim ha dit...

el alcalde cobra per estar a les 10 del matí pesant les olives? i per portar a la filla al col.legí en horari de treball? que treballe un poc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...