Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 10 de gener del 2008

Un exemple de dignitat poítica a la comarca del Comtat ?

L’alcalde dimitit denuncia pressions urbanístiques

Galo Fresneda, l'alcalde del PP d'Alcosser de Planes que ha presentat la seua dimissió, va afirmar ahir en declaracions a l'Agència EFE que ha pres aquesta decisió després d'haver sofert suposades pressions per a permetre obres sense llicència.
El primer edil, que va fer efectiva la seua renúncia en un ple extraordinari celebrat anit, afegix que ha deixat el càrrec al sentir-se "humiliat" per altres dos regidors del Partit Popular: Daniel Prats, fill del que anés alcalde de la localitat durant 24 anys, i Fernando Pascual. A l'hora de justificar el seu abandó, Fresneda també ha acusat als seus companys de partit en la corporació de posar-se en contra d'importants col·lectius socials del poble, com la junta organitzadora de les festes i els joves.
Tal com va publicar ahir aquest periòdic, l'alcalde popular d'Alcosser de Planes va presentar la seva renúncia al costat de la regidora Trinitat Torregrosa, al·legant greus discrepàncies en el seu grup municipal. La renúncia implicarà que el grup popular passarà de quatre regidors a tres, ja que la llista electoral del PP estava integrada per quatre titulars i un suplent. Aquesta circumstància, que impedeix als populars mantenir les quatre actes de regidors per no disposar de més suplents, beneficia als socialistes, que ara han vist incrementats a dos el nombre dels seus edils.

El Partit Popular encara no ha decidit qui substituirà en l'Ajuntament d'Alcosser de Planes a Galo Fresneda. Aquesta formació política té previst celebrar una assemblea demà divendres per a afrontar aquesta qüestió. L'Ajuntament d'Alcosser de Planes va estar ocupada pel popular Francisco Prats durant 24 anys. El seu fill és ara un dels aspirants a la successió.

Noticia apareguda al diari INFORMACION

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara resulta que la nova regidora que entra a formar part de l’equip de govern de l’ajuntament d’Alcosser serà la nova alcaldessa, Sonsoles.

Perquè no la van posar de mes endavant en les llistes si està tan capacitada per a ser alcaldessa? Això si que es mirar per el poble.

A veure com toreja les suposades pressions urbanístiques que va denunciar l’anterior alcalde del PP per part del seus propis companys?

Anònim ha dit...

Eu Galo, ara qui parlarà per nosaltres?,Sonsoles?

La portem clara...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...