Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 1 de gener del 2008

El darrer ple celebrat a l'Ajuntament de Beniarrés

El darrer ple celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés, degut a que el seu contingut, era escàs, va ser aprofitat per l’oposició (PSPV-PSOE i BLOC) per a presentar mocions i preguntes a l’equip de govern.

Un resum del Ple podria ser:

L’alcalde informa que ha encetat gestions per a construir un Centre Musical a uns terrenys del col·legi públic “Perputxent”, per a destinar-lo a la Banda de Música i altres associacions. L’obra sembla molt quantiosa i sols es una proposta sense cap finançament econòmic a dia d’avuí.

La moció presentada per el BLOC per a crear una policia mancomunada, va ser aprovada per unanimitat.

La moció presentada per el BLOC per a promoure l’ús del valencià per part de l’Ajuntament de Beniarrés va ser desestimada amb la majoria del PP i els vots a favor del PSPV i el BLOC.

La moció del PSPV-PSOE per a demanar que el parquing que va a construir-se a l’Hospital “Verge dels Lliris” siga públic i privat com vol la l’Agencia Valenciana de Salut va ser aprovada per unanimitat.

La moció del PSPV-PSOE per a demanar l’eliminació de l’impost que paguen els bars per utilitzar la via pública va ser desestimada amb els vots del PP i el BLOC i els vots a favor dels socialistes.

La moció del PSPV-PSOE per a que es s’intente comprar la casa del C/Cova Santa nº 47 per obrir un carrer entre Sant Francesc i Cova Santa, va ser aprovada per unanimitat.

La moció del PSPV-PSOE per a que la Generalitat Valenciana pose els mitjans que calguen per desenvolupar la Llei de Dependència va ser desestimada amb els vots del PP.

Algunes de les preguntes que va fer el nostre grup municipal van ser:

*S’ha demanat alguna responsabilitat a l’empresa constructora o al director d’obra del polígon industrial per realitzar la conducció del clavegueram per dintre d’una parcel·la?

L’alcalde va dir que sols s’ha demanat un informe però cap compensació econòmica

*Ja que informa de les subvencions que rep l’Ajuntament m’agradaria que m’informa en quin estat es troba la petició de subvenció per a la construcció del Centre Social (600.000 €)? On en quin estat es troba la petició per asfaltar camins de titularitat municipal (Sardina. Rosa, Lloma)?

L’alcalde contesta que no hi ha cap euro confirmat per a construir el Centre Social ( el que és actualment el Llar de jubilats) i que no hi han diners per a l’asfaltat del camins demanats.

*En quina fase es troba l’asfaltat de la carretera de Planes a Beniarrés?

L’alcalde contesta que no sap quan s’asfaltarà degut a que els diners han anat a parar a la riuada d’aquesta tardor a les comarques d’Alacant.

*L’ajuntament de Beniarrés ja ha adquirit i pagat els terrenys del dotacional del Dr Orero?

L’alcalde contesta que a dia d’avui els terrenys son de propietat privada.

*Preguntat sobre molts diners falten per cobrar de la venda de les parcel·les del polígon industrial?

L’alcalde contesta que al voltant dels 120.000 €.

*Preguntat sobre la Guarderia?

L’alcalde contesta que s’obrirà a Setembre i la gestió serà pública.

*Preguntat sobre l’esta d’execució dels pressupost de l’any 2007?

L’alcalde contesta que hi ha un dèficit de 180.000 € entre lo ingressat i lo gastat

*I preguntat sobre si pensa posar algun membre de l’equip de govern amb una dedicació parcial o total després de renunciar ell a la dedicació exclusiva?

L’alcalde contesta que el més segur que si. Que s’heu està pensant si posar-ne una o dos persones en dedicació parcial o una en dedicació exclusiva.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...