Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 5 de gener del 2008

Els Reis Mags arriben a Beniarrés

La il·lusió, la protagonista d’aquesta nit.

Huí es el dia. El dia esperat per tots, per grans i per menuts. Huí Ses Majestats els Reis Mags d’Orient visitaran el nostre poble, igual que a la resta dels pobles de l’estat espanyol.

A Beniarrés, estaran a les 6 i mitja de la vesprada. Tot el poble els espera a l’entrada del poble pel carrer l’Alameda per a veure les torxes i escoltar el soroll dels tambors i trompetes. Son Reis Mags Beniarrésacompanyats fins l’església on li fan l’ofrena al xiquet Jesús. Després tot és il·lusió, besades, plors i alguna decepció les menys.

En la meua carta, he demanat per al poble de Beniarrés que es desenvolpue alguna àrea de repartiment del Pla General d’ordenació Urbana per a que es puguen construir habitatges, especialment de protecció oficial. També demane que es construixquen naus industrials al polígon de Beniarrés i es creen llocs de treball, perquè no sols es vendre les parcel·les.

Demane que l’ajuntament no gaste tants diners en actes protocol·laris i en la Fira de Beniarrés. He demanat que be la Generalitat o Diputació, financen el Centre Social que havia promès l’alcalde i que no hi ha un euro per a construir-lo, que l’alcalde cree la Comissió d’Urbanisme per a que tots els grups polítics pugam treballar en millorar l’urbanisme de Beniarrés. He demanat que la Diputació asfalte la carretera que va de Beniarrés a Planes i que la Conselleria subvencione la construcció d’un nou dipòsit d’aigua potable per al nostre poble. Que arribe l'assitència sanitaria domiciliaria als nostre malats per a que no es desplacen sense necessitat a l'hospital d'Alcoi per part de l'Agència Valenciana de Salut, així com que l'ajuntament compre l'immoble del carrer Cova Santa nº47 i que faça una carrer per a unir Sant Francesc amb aquest carrer.

En al carta he demanat que l’Ajuntament li traga un profit al Museu que ha construït i que sempre està tancat, així com una major utilitat al Centre Cultural “Joan Fuster”, uns carrer més nets i sense excrements, que es cree una escola de raspall i es fomente l’esport entre els majors. Que no ens falte l’aigua potable, ni falle l’enllumenat públic, ni la recollida de brossa.

Demane salut, pau i germanor per a tots els beniarresins i beniarresines. Esperem que ens porten alguna de les coses que he demanat però les més necessàries son aquestes tres últimes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara que Luís ens abandona per un sou mes gran. El Club de Fans de la Xupit demanem als Reis Mags:
La Xupit Alcaldesa!!! Pel futur que tots volem per Beniarrés.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...