Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 26 de gener del 2008

Vi i cultura junts de la mà

Una novedosa iniciativa del Celler “La Muntanya”

Estimats amics, per la present, vos comuniquem la pròxima estrena de l’obra musical per a grup de cambra i solista, del compositor Jose Rafael Pascual Vilaplana, titulada: "Brass and Wines".

Concert organitzat per "ASOCIACIÓN FILARMÓNICA DE VALENCIA".

Aquesta obra serà interpretada per primera vegada el proper dia 18 de febrer, al Palau de la música de València, pel prestigiós grup SPANISH BRASS LUUR METALLS i pel solista Steven Mead, bombardi; junt a altres obres de Cabanilles, Gulya, Colomer i Bellstedt.

Després de València el SPANISH BRASS LUUR METALLS farà una xicoteta gira per Granada i Madrid (Fundación Juan March) i a continuació el prestigiós grup valencià enregistrarà un nou CD, el qual també portarà el títol de la nostra obra "Brass and Wines".

L'obra BRASS AND WINES, és un encàrrec del grup SPANISH BRASS LUUR METALLS al compositor murer Pascual Vilaplana, i està inspirada en els projectes del Celler la Muntanya de Muro, que patrocina l’obra, de manera que els seus moviments s’anomenen: Expectativa, Albir i Almoroig, com cada u dels vins del celler.

Aquesta iniciativa per part del Celler la Muntanya s’emmarca en la seva campanya de promoció dels seus productes de qualitat amb una clara intenció d’anar de la ma del mon de l’art i del respecte a la nostra cultura i a la nostra terra.

Podeu rebre més informació en info@cellerlamuntanya.com o en la web http://www.cellerlamuntanya.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...