Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 11 de gener del 2008

De Juana Chaos, Arnaldo Otegi i Carod Rovira, un oblit intencionat?

Buscant fa uns dies informació sobre Arnaldo Otegi en notícies de Google, em vaig adonar que eren molt antigues i escasses les més recents, la qual cosa, em va fer reflexionar sobre els motius del fet.

Aquests tres noms, al costat del fatídic atemptat del 11-M, han estat en les nostres televisions, en portades de premsa, noticiaris de ràdio entre altres durant molt de temps. Ens han estat contant, amb tots els pèls i senyals, les seues vides, els seus costums el seu passat. Han estat conversa en bars, comerços i fins i tot ha propiciat discussions entre veïns.

El Partido Popular els ha utilitzat com arma "arrojadiza" contra la gestió del govern del PSOE com a mostra de la seua falta de política i d'iniciatives en matèries socials, econòmiques, autonòmiques, etc i ara On estan?.

En el cercador de notícies de Google, quasi si apareixen , això significa que ja no estan en la primera línia de les notícies nacionals. Al Partito Popular ja no li serveixen per a atacar al govern socialista de l'estat espanyol, doncs la justícia s'ha encarregat en el cas de De Juana Chaos i Arnaldo Otegi de col·locar-los en el seu lloc segons l'estat de dret que vivim i a Carod Rovira ja no els interessa atacar a Catalunya usant el seu nom. El 11-M, una decisió judicial, aparcava definitivament la teoria de la conspiració afavorida pel diari El Mundo, La COPE i el Partido Popular. Despareguts aquests de les primeres planes noticiaries, ara la paruala de moda és crisi econòmica.

Els mitjans de comunicació, els partits polítics i els governants ens presenten les notícies que vulguem que coneguem i amaguen les qui no els interessen. En el País Valencià, la Generalitat ens ha estat venent el transvasament de l'Ebre, la America’s Cup, el Circuit de Formula 1 però ha silenciat ràpidament els morts en l'accident del Metro de València, l'increment de l'atur en la nostra terra, l’augment dels valors dels habitatges, la corrupció d’alguns polítics i les precàries condicions de venda dels productes agraris, és a dir, ens venen el que volen que sapiguem i oculten altres realitats.

Des de la meua ignorància acadèmica, em pregunte fins a quan el Partido Popular tindrà oblidats a De Juana Chaos, Arnaldo Otegi i Carod Rovira?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona reflexió. La veritat es que si u es descuida li fan creure que els burros volen. La llàstima es que no és sols una tàctica emprada pel PP.

I si no que li ho pregunten a Pla.

Beniarres al dia ha dit...

Ací ningú es salva del perill però crec que comparar el que ens han donat amb De Juana Chaos, Arnaldo Otegi, Carod Rovirai ja no digam el 11-M, no es pot comparar amb el que li ha passat a Pla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...