Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 17 de gener del 2008

NO ho entenc

Quin sentit té duplicar les infraestructures públiques?

Aquests dies s’estan entrenant equips de Formula 1 al circuit Ricardo Tormo de Xest. Es un lloc habitual on les escuderies preparen els seus monoplaces per a les properes proves del mundial. Sense anar més lluny la propera setmana acudiran una gran nombre d’escuderies , entre elles Renault amb el pilot espanyol Fernando Alonso.

Al mateix temps la Generalitat Valenciana està construint un nou circuit de Formula 1 dintre de la ciutat de València per a que es celebren, com a mínim, 5 proves del mundial. L’obra costarà a tots els valencians molts diners de fons públics, al voltant dels 60 milions d’euros, això de moment.

El que no acabe d’entendre és que a tant sols 25 quilòmetres de València, ja existeix un circuit de Formula 1, que amb xicotets retocs valdria perfectament per a celebrar aquest gran premi al País Valencià. Aleshores, perquè s’està cosntruïnt un nou circuit si ja en tenim un?, Que vos pareix si la Generalitat construira un nou hospital, per exemple a Alcoi, on ja hi ha un, sense fer falta?, O que construira un nou col·legi a Beniarrés on ja hi ha un i té la suficient cabuda?, O que construira una piscina coberta on ja hi ha una i dona servei per a tota la població? O que construira una centre social nou on ja hi ha un i té les prestacions garantides als usuaris? I així una llarga llista de duplicitats.

Evidentment no té sentit duplicar les infraestructures si aquestes no son necessaris. Alguna raó deu d’haver darrere de la construcció del nou circuit dintre de València. Hi han forts interessos urbanístics i comercials privats, que fan que la Generalitat Valenciana es gaste els diners de tots construint-lo.

Esperem que aquest exemple del circuit siga un precedent i la Generalitat Valenciana, comence a construir, ja no duplicant serveis on ja hi ha com hospitals, centres socials, col·legis, etc, sino construint els que realment fan falta per al benestar dels ciutadans, no ho cregueu així?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...