Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 3 de gener del 2008

Que passa amb la carretera CV-711 de Beniarrés a Planes?

Denuncia del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Beniarrés.

El Grup Municipal Socialista de Beniarrés, vol denunciar l’incompliment per part de la Diputació d’Alacant de l’obra de l’asfalt de la carretera CV-711 que va de les poblacions de Beniarrés a Planes i que a data d’avui, ja deuria d’estar finalitzada.

La Diputació d’Alacant, va adjudicar el passat dia 14 de juny a la UTE Asfaltos Reunidos y Obras y Akra-Señal SL, l’obra de asfaltat de la carretera CV-711, que va de Beniarrés a Planes per un import de 275.800 euros sobre una licitació de l’obra de 280.000 euros.

El dia 30 d’agost al Butlletí de la Província d’Alacant nº 172, va eixir publicat l’anunci de l’adjudicació de l’obra esmentada. El plaç d’execució era de 3 mesos.

Passats ja els 3 mesos, les obres realitzades, han sigut el passar uns tubs de desaigues en les barranquets, no apareguen l’asfaltat contractat per cap lloc. L’estat actual de la carretera Cv-711, està pitjor que abans, degut a les fortes pluges d’aquesta tardor.

Preguntat l’alcalde de Beniarrés, Luís Tomàs, en el passat ple ordinari del 28 de setembre celebrat a l’Ajuntament de Beniarrés, sobre els motius del retard de l’asfaltat de la carretera CV-711, contesta que l’obra no es realitzaria de moment degut a que els diners destinats per al seu asfaltat havien sigut destinats a la riuada patida en les pobles del Verger i Beniarbeig d’aquesta tardor. També, culpava a l’empresa que està construint la urbanització de la Joya de Planes que ha ocupat part de la carretera CV-711 i no ha conclòs les obres.

Pareix ser, que per a la Diputació d’Alacant hi han alacantins de primera i de segona, doncs creguem que és un greu menyspreu el destinar uns diners ja adjudicats per a un obra a un altra finalitat, sense menysprear la finalitat i la necessitat de les poblacions afectades per la riuada.

Des de’l Grup Municipal Socialista volem denunciar l’abandonament que estem sofrint els veïns i veïnes de Beniarrés i Planes al destinar els diners de l’asfaltat de la carretera a altres menesters, denunciar l’incompliment per part de la Diputació de l’asfaltat de la carretera, denunciar el mutisme i l’obediència de l’alcalde de Beniarrés que no ha realitzat cap queixa oficial i denunciar novament l’estat de greu perillositat en que s’hi troba la carretera CV-711 amb el perill que suposa per als usuaris.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...