BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: SUCCESSOS: Greu accident de tràfic amb dos veïns de Beniarrés morts

dimecres, 16 de gener de 2008

El Partido Popular ja té candidats al País Valencià

González Pons serà el cap de llista del PP a València després de la renúncia de Barberà

El PP valencià va tancar ahir al vespre les llistes per a les eleccions espanyoles del 9 de març. L'actual portaveu de les Corts valencianes, Esteban González Pons, encapçalarà la llista per València, després que Rita Barberà es negués a formar-ne part. A Alacant, l'ex-ministre de Defensa, Federico Trillo, serà el número 1, i a Castelló, encapçalarà la llista Juan Costa, actual coordinador del programa del PP i ex-ministre de Ciència i Tecnologia.

Quan prenga possessió com a diputat, González Pons haurà de dimitir del càrrec actual, que passarà a ocupar-lo Vicente Parra, actual primer tinent d'alcalde de Xàtiva.

Aguirre s'imposa i Ruiz-Gallardon deixa l'alcaldia de Madrid

Les pressions de la presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, s'han imposat i finalment l'alcalde de la ciutat, Alberto Ruiz-Gallardón, no formarà part de la llista del PP, a més a més que ha anunciat que deixarà la política després de les eleccions, segons el diari Abc. El vice-alcalde Manuel Cobo també és possible que abandoni l'ajuntament madrileny i, per tant, Ana Botella, dona de José María Aznar, passaria a ser l'alcaldessa de la capital espanyola.

Noticia estreta de Vilaweb

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines perles,per Castelló, Juan Costa, ma dreta de Carlos Fabra "Al Capone", per València, el conseller "sandia" i per Alacant, Federico Trillo que encara deu donar explicacions de l'accident del Yak -42. "Manda guevos"

Anònim ha dit...

agarrat que ve curva, aço heu contes i no s´heu creu ningu, quines firmetes

antifeixista ha dit...

És per a plorar, però, es que algú esperava altra cosa? tan sols resta ara que la gent recapacite i faja el que cal per que aquesta vegada no està molt difícil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...