Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 22 de gener del 2008

No tots som iguals

Ix publicat els sou que "cobrava" l'alcalde i l'assistència a plens dels regidors de l'Ajuntament de Beniarrés

Huí al BOP d’Alacant nº16 de data 22 de gener de 2008, ha eixit publicat el següent edicte de l’Ajuntament de Beniarrés:
EDICTE
L'ajuntament ple en la sessió extraordinària celebrada el dia 5 de juliol de 2007 la finalitat del qual és acordar sobre l'organització i funcionament de la nova corporació sorgida després de les eleccions locals de maig de 2007, va adoptar l'acord d'establir:

- El càrrec de dedicació exclusiva de l'ajuntament amb un règim de dedicació mínima de 35 hores setmanals i amb una retribució bruta anual de 14.634,20 euros distribuïda en 14 mensualitats.
Euros Beniarrés
- L'import de les indemnitzacions per assistències a òrgans col·legiats: plens i comissions en 50 euros per als regidors sense dedicació exclusiva o parcial.

El que es publica en compliment del disposat en l'article 75.5 de la llei 7/1985 de 2 d'abril reguladora de les bases de règim local, modificada per la llei 57/2003 de 16 de mesures per a la modernització del Govern Local.

Beniarrés, 31 de desembre de 2007 .
L'Alcalde, Luis Tomás López.

Ja vegeu quin edicte més actualitzat ( la traducció la he fet jo amb un programa doncs el BOP únicament ix publicat en castellà, coses de Ripoll). En ell ix reflectit els sou que “cobrava” l’alcalde per la seua dedicació exclusiva i els diners que cobrem, millor dit que cobrarem, els regidors per l’assistència a plens i comissions. Ja vegeu un en passat i l'altre en futur.

Com ja molts sabreu, l’alcalde de Beniarrés, va renunciar a la dedicació exclusiva de la qual gaudia a l’ajuntament de Beniarrés el dia 26 de novembre de 2007 per la vice-presidència a l'Oficina Gestora de la Diputació a Cocentaina amb un sou brut anual de 36.600 € aproximadament. Beniarrés ja ho té tot solucionat i no cal que l’alcalde es dedique en exclusivitat a solventar els problemes i gestionar el nostre poble, perquè deuen ser aquests els motius pels quals ja no vol la dedicació exclusiva que tenia a l’Ajuntament de Beniarrés, no?

Però sembla que els diners que cobrava l’alcalde per la seua dedicació exclusiva no seran estalviats per el nostre ajuntament doncs a preguntes dels nostre grup municipal el passat plenari ordinari (28 de desembre) ens va dir que estava pensant en posar una o dues persones en dedicació parcial o una en dedicació exclusiva (no crec que fora una inocentada).

I es que l’alcalde si que ha cobrat el que diu l’edicte des del primer dia que es va celebrar el ple on es va acordar açò , es a dir, el dia 5 de juliol però la resta dels regidors, tant els del Partido Popular, el BLOC com els del PSPV-PSOE hem estat cobrant els 30 € que dictava l’anterior edicte. No tots som iguals en aquest cas i ningú ha obert la boca perquè no estem per diners estem per a treballar per el nostre poble.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Davant de tot esta la perra, eh Luis? Aso es xicotet i es conixem tots

Anònim ha dit...

que pesats sou deixeu fer faena a la gent i a les proximes eleccions valoreu. Encara esteu fotuts de la majoria absoluta...
Podries escriure algo sobre la cooperativa i lo farta q esta la gent de la makineta del rendimen, pero crec q no t'atreviras Fede son mol del teu agrado eixa junta. Politica coxina beniarrera...

Beniarres al dia ha dit...

Sembla que informar, per a tú siga criticar. Doncs tal vegada siga així però les coses si no es diuen no es saben.

Les properes eleccions estan molt lluny per anar pensant amb elles i el poble de Beniarrés ha volgut que el Partido Popular tinga majoria absoluta a Beniarrés i gual que ha volgut que Altrnativa i la Llista estiguen fora de l’ajuntament de Beniarrés. A l’oposició estem per a treballar per Beniarrés, controlant, fiscalitzant i informant del que passa al nostre ajuntament. És el que ha volgut Beniarrés quan democràticament posa el vot dintre de la urna.

El que volem és que el PP es pose a traballar fent que els empresaris que han comprat una parcel•la al polígon construisquen naus industrials i porten treball, que s’obriga el museu de la Cova de l’0r, que es construisquen habitatges de protecció oficial, que s’asfalte la carretera de Planes a Beniarrés, que es complixca l’ordenança per a la tinença d’animals i no que el poble estiga ple de merdes de gossos, volem tindre una biblioteca digna, que els xiquests tinguen els llibres debades, etc. Ja veus el que tu dius, que facen faena.

La Cooperativa es una entitat privada i puc dir-te que no soc soci, per tant no puc ni votar-los. Per a fer-ho bé o malament , hi ha que estar ahí i prendre decisions, no com altres que sols parlen als cantons. La màquina de rendiment està homologada i amb proves de precisió fetes a un laboratori a Alacant, aleshores té les màximes garanties. No se si sabràs que a Gaianes i Muro els rendiments sons semblants i que ara està donant rendiments molt elevats. Ja veus....

Veus tu qui fa “política coxina beniarrera” quan insinues que la junta de la Cooperativa és del meu “agrado”? Això és política coxina, el que tu insinues

I sols dir-te una cosa la política o la faç o te la fan

Anònim ha dit...

Olee!! Ja feia temps q no es veien articles polemics,jeje! Aixina clavan canya uns a atres aço es mes divertit!!

Anònim ha dit...

Endavant Fede! està bés que s'informe de les coses que pase i si algú es molesta de vore-ho que no ho mire.

En quan al que ha fet l'alcalde em sembla una falta de respecte cap a les persones que l'han votat. Tanta necesitat de dedicació exclusiva i a la primera que veu perra "cama". Per+o el més fort encara és que la gent que l'ha votat en lloc d'estar indignada encara diu: imaginat si sap que l'han cridat per a una feina, igual sense saber que fa de llepa-culs i xivato.

Increible!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...