Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 28 de gener del 2008

La hipocresia del Partido Popular amb el tema de l’aigua

Camps està a favor de les dessaladores d’aigua

El Partido Popular ha fet de l’aigua un dels seus temes de batalla, al igual que abans va ser la teoria de la conspiració sobre l’atemptat del 11-M a Madrid i molts altres com la lluita antiterrorista portada per el govern de l’estat espanyol amb el recolzament dels congrés dels diputats, exceptuant com ve sent normal al Partido Popular

La Ministra Narbona ha visitat la segona fase de la dessaladora d’Alacant i en la seua roda de premsa ha volgut fer memoria ( sempre es bo) i ha posat al seu fons una foto de quan es va inaugurar la primera fase de la dessaladora d’Alacant amb la ministra del PP dessaladora Elvira Rodríguez i el president de tots els valencians, Francisco Camps. A la foto se’l veu amb un got d’aigua dessalada i amb un semblant somrient i de gran felicitat. Però els senyor Camps no està en contra de les dessaladores al País Valencià?, O està en contra de que les dessaladores les faça un governs socialista encara que beneficie a la gent que ell governa?



Una vertadera hipocresia que no sols està creant crispació al nostre País Valencià, sino que està intentant enfrontar comunitats autònomes contra comunitats autònomes amb l’únic objectiu de guanyar un grapat de vots, perquè com es veu a la foto, està per la tasca de que les dessaladores porten aigua a la nostra terra, encara que sols fora quan governava el PP l'estat espanyol.

El PP diu a Catalunya una cosa, a Aragó un altra i al País Valencià un altra, aleshores quina es la postura real en cas de que governe? Com dia el defenestrat Eduardo Zaplana, “¿Queremos saber la verdad? sobre com pensa solucionar la manca d’aigua el PP ( tal vegada li ho tindrem que preguntar a algun cosí de Rajoy).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Don Mariano Rajoy Brey suprimirá el cánon digital

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...