Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 16 de gener del 2008

El Partido Popular ja té candidats al País Valencià

González Pons serà el cap de llista del PP a València després de la renúncia de Barberà

El PP valencià va tancar ahir al vespre les llistes per a les eleccions espanyoles del 9 de març. L'actual portaveu de les Corts valencianes, Esteban González Pons, encapçalarà la llista per València, després que Rita Barberà es negués a formar-ne part. A Alacant, l'ex-ministre de Defensa, Federico Trillo, serà el número 1, i a Castelló, encapçalarà la llista Juan Costa, actual coordinador del programa del PP i ex-ministre de Ciència i Tecnologia.

Quan prenga possessió com a diputat, González Pons haurà de dimitir del càrrec actual, que passarà a ocupar-lo Vicente Parra, actual primer tinent d'alcalde de Xàtiva.

Aguirre s'imposa i Ruiz-Gallardon deixa l'alcaldia de Madrid

Les pressions de la presidenta de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, s'han imposat i finalment l'alcalde de la ciutat, Alberto Ruiz-Gallardón, no formarà part de la llista del PP, a més a més que ha anunciat que deixarà la política després de les eleccions, segons el diari Abc. El vice-alcalde Manuel Cobo també és possible que abandoni l'ajuntament madrileny i, per tant, Ana Botella, dona de José María Aznar, passaria a ser l'alcaldessa de la capital espanyola.

Noticia estreta de Vilaweb

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quines perles,per Castelló, Juan Costa, ma dreta de Carlos Fabra "Al Capone", per València, el conseller "sandia" i per Alacant, Federico Trillo que encara deu donar explicacions de l'accident del Yak -42. "Manda guevos"

Anònim ha dit...

agarrat que ve curva, aço heu contes i no s´heu creu ningu, quines firmetes

Anònim ha dit...

És per a plorar, però, es que algú esperava altra cosa? tan sols resta ara que la gent recapacite i faja el que cal per que aquesta vegada no està molt difícil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...