Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 21 de gener del 2008

Daisel Innova premiada amb el premi “Emprendeaventura” otorgat pel CEEI d’Alcoi

Els germans Carlos i Ximo Tomàs Gilabert son els propietaris i naturals de Beniarrés

El CEEI Alcoi i els ajuntaments de l'Alqueria d'Asnar, Cocentaina i Muro van premiar , en un acte durant la Fireta de Sant Antoni, a les empreses Daisel Innova de Muro , pel seu projecte empresarial. El guardó es van lliurar amb motiu del projecte comarcal "Emprendeaventura" que es va iniciar amb la finalitat de donar suport als emprenedors, la creació d'empreses i la diversificació econòmica.
Els projectes seleccionats rebran dos premis econòmics per a donar suport l'engegada dels seus projectes empresarials que estan valorats en 3.000 i 1.000 euros respectivament. El programa de formació "Emprendeaventura" és una iniciativa amb la qual s'ha format als emprenedors en l'elaboració de plans d'empresa de les activitats objectiu de potenciació. L'activitat formativa es va iniciar el passat 10 de desembre i va acabar el 19 del mateix. Els 15 emprenedors que han participat van presentar els seus plans d'empresa abans del 11 de gener. Aquest programa s'inclou en el projecte comarcal "Impuls a la Diversificació Econòmica".


Hui dia 21 seran entrevistes els germans Carlos i Ximo a Radio Cocentaina de 13’00 a 13’30 hores per explicar a tota la comarca en que consisteix aquesta innovació en el mon de l’electricitat i els projectes de futur que tenen per a l’empresa Daisel Innova, podeu rebre més informació en info@daisel.es.

A més a més, Daisel Innova ha creat un grup d’usuaris de tecnologíes Microsoft principalment, però on també es tractarán temes de Linux, Robótica, etc. Un grup d’usuaris consisteix en uns quant interessats per un tema, en este cas la tecnología que queden habitualment per a compartir coneixements sobre eixes materies. Hi hán uns 20 arreu de tota Espanya, on més hi hán es a Catalunya i tenen molt de suport per part de Microsoft, Ineta i altres organizacions relacionades amb l’informàtica. A més a més, també solen fer-se intercanvi de ponents de entre grups.

Podeu ampliar la informació en http://www.innovaceei.com/es/news/index.asp?pageRecid=6685&newsRecid=6402

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona als dos parres, si al final seran els dos inventors, jeje es broma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...