Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 7 de gener del 2008

20.000 visites, 20.000 gràcies

Aquesta aventura del blog, va començar fa mig any. L’objectiu era informar a tots els beniarresins i beniarresines d’arreu del mon, de l’actualitat del nostre poble tant cultural, com social, esportiva o política, així com informar del dia a dia del nostre ajuntament i de la tasca que com a regidor del mateix realitze, jo i els meus companys de grup.

Hi han visites de tots els continents i d’un gran nombre de països que et donen energia suficient per a portar aquesta tasca endavant.

Un dels objectius d’aquest blog era que la gent que habitualment viu fora del nostre poble, estiga assabentada del que ocorre i no perda el contacte amb la terra que els va veure nàixer.

Vull donar les gràcies, a eixa gent que en aquestes passades festes nadalenques, m’ha animat a seguir endavant, així com donar-los les gràcies per el suport donat.

Gràcies a tothom i vos anime a participar amb els vostres comentaris i els vostres escrits.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Fede!! ës impresionant les visites que rebs, tot un éxit!! Continua amb el Blog. Se que t'ocuparà moltes hores però un treball ben fet sempre és un treball ben fet i els visitants t'ho demostren. Aupa!!

Juan J. Amores ha dit...

Felicidades....
¡Y que sean muchas más!
Juanjo (AlicanteVivo)

Anònim ha dit...

Enhorabona, Fede, estas fent un grandísim treball!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...