Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 27 de novembre del 2007

El victimisme del Partido Popular

Quí és realment la víctima??

No hi ha dia que no passa que el Partido Popular a la Comunidad Valenciana ixca plorant i dient que el govern socialista de l’estat espanyol, el govern de Zapatero els discrimina i no els dona el suficient finançament.

Amb l’aparell propagandístic de Canal Nueve al capdavant surten noticies com que no ens volen donar aigua, com que no s’inverteix en el tren d’alta velocitat, com que no ens donen diners per a construir el nou hospital de La Fe a València i altres que donarien per omplir tot aquest article.

Fins i tot, el nostre president de la Generalitat, va muntar el numeret el passat cap de setmana al Vaticà quan el protocol del mateix Vaticà el va posar unes files per darrere de la vice-presidenta de l’estat espanyol, De la Vega, negant-se a acudir a un sopar després. Més bombo per al victimisme.

Avui el PP, ha votat en contra de que la Generalitat es sumara al pla bucodental del Ministeri de Sanitat per a que les prestacions s’ampliaren a totes les edats de forma progressiva i que inclogueren la gratuïtat de l’ortodòncia i endodoncia. Es a dir que ací el Ministeri t’ofereix la possibilitat de finançar la sanitat bucodental i la Generalitat es nega? Que passa que açò no son obres faraòniques que es puguen inaugurar i vendre a bombo i plat. Qui és en aquest cas la víctima? Els nostres fills?

Eixe mateix victimisme l’haurien de fer seu tota la nostra gent gran que no té places públiques als geriàtrics? Perquè si vols anar a una geriàtric o amaneixes 1.400 € al mes o et quedes a casa i si pots contractes una búlgara o romanesa de forma il·legal per a que et cuide. Qui és en aquest cas la víctima?

Eixe mateix victimisme l’haurien de fer seu tot els ajuntaments que encara estan esperant un fons econòmic promés per Zaplana ( ja fa temps d’açò) per a finançar els ajuntaments al fer-se càrrec aquests de les responsabilitats que li pertoquen per llei complir a la Generalitat?

Eixes víctimes que han de pagar milers d’euros pels seus habitatges per que la Generalitat promet habitatges de protecció oficial però quasi no en construix?

Eixe mateix victimisme el podrien aplicar els milers de xiquets i xiquetes que estudien en barracons perquè la Generalitat no els ha construït una nova escola?

El que passa, és que aquestes altres víctimes no tenen Canal Nueve per a que la seua queixa tinga la suficient difusió i han de viure en el silenci i la desgràcia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

fede beniarres esta en la final de raspall, la cual es disputara aquest domenge contra xeraco i m'ha estranyat que no estiga publicat al teu bloc,per si no ho sabies .gracies.

Beniarres al dia ha dit...

Ho desconeixia.
Gràcies

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...