Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 6 de novembre del 2007

"BANDERA DE ESPAÑA", t'agrade o no

Tres banderes d’Espanya apareixen “adornant” l’entrada de ma casa

Tres banderes d’Espanya em vaig trobar el passat diumenge després de passar el cap de setmana al Circuit de Xest. Aquests “adornaments” estan pintats als pilars que hi han en la finca on visc.

Pintada fascista


Vull pensar que es una simple gamberrada dels jovents de Beniarrés, que portats per la febra política dels nostreS dirigents, en especial, del partit majoritari a l’oposició al Congrés dels Diputats, van demostrant la seua espanyolitat pintant banderetes en parets privades o tal vegada siguen simples jocs de xiquests i xiquetes, però ahí està.

No vull pensar que aquesta demostració nacional estiga influenciada per un article publicat en aquest blog titulat "Banderes" i que tant de comentari va tenir.


Pintada fascista
Cal respectar als demés en les seues formes de pensar. Cal respectar les propietats privades. Cal respectar les opinions. Cal respectar la llibertat d'expressió.

El mal que em sap, és que estava acabat de pintar d'aquest passat estiu però amb una maneta de pìntura blanca, tot solventat

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim Fede, segur que el "artista" no sap ni lo que a fet. Este es pensa que esta en Ceuta ó en Melilla engalanan els carrers en banderetes d´España , que es ahi a on tendria que estar. Perque estos actes sols els fan els " TALIBANS " No te altre nom. No saben el treball que estas fen, sense anim de lucre, per informar a tot hom.
" Y QUE PASARIA SI REVISEM LA CAMERA DE VIGILANCIA QUE IA AL BANC DE EIXE CARRER QUE TE UNA VISIO DE 180º Y GRABA PERFECTEMENT DURANT LA NIT. ?
SI EL TORNEN A MOLESTAR EN ESTES COSES, T´A SEGURE QUE YO PERSONALMEN, EL FARE SABER QUI ES.
---------- SEGEIX INFORMAN --------

Beniarres al dia ha dit...

No te més importància que el que un li vol donar. Simplement, vull fer-ho públic i recordar que hem de viure en respecte i tolerència

JOSISOCDEBENIARRES ha dit...

fede solo ves eso y hace años que están pintando edificios públicos , instalaciones municipales equipamiento urbano ,farolas, propiedades privadas etc... con banderas catalanistas , si tan mal esta que te pinten la fachada que en esto te doy la razón porque no condenas todo lo antes mencionado también y así demostrarías coherencia. Pegatinas ,adhesivos , insultos , todo esto se está pintando en Beniarrés y curiosamente no lo habías visto ,pues claro que si aquí se debe de condenar todo lo de unos y lo de otros , y cada uno en su casa que se ponga lo que quiera ,pero que respeten la propiedad privada y lo que es de todos ,

JOSISOCDEBENIARRES ha dit...

señor protector de la noche podría usted informarnos a todo el pueblos quienes son los talibanes catalanistas que ensucian farolas carteles monumentos edificios públicos paredes privadas carreteras etc..... te animo a ello harías un gran bien a la sociedad de beniarrés ahora ya podemos dormir

Beniarres al dia ha dit...

Ha sigut suprimit un comentari per emprar insultes i greus desqualificacions de forma anònima cap a "josisocdebeniarres".

salva ha dit...

Sols dir que estic d'acord am josisocdebeniarres.
I dir-li al tal anonim: on esà la camara de vigilancia del banc que te una visiò de 180º y graba tan be durant la nit? Perque jo no la veig per ningun lloc. Si que está amaga si.

Anònim ha dit...

Salva, tu tot lo que siga tocarli els ous a fede, estas content.

Anònim ha dit...

una pintada se borra una pegatina se quita ,se termino la historia ¿puedes dormir tranquilo?.
¿pero? como vas a quitar el plan eolico,es un daño irreparable , o la macrourbanizacion de Planes incluso todos los campos de golf, zonas que nunca veras como eran solo por el interes economico de cuatro talibanes, !esos si que son talibanes¡como cojones vas a poder recuperar el patrimonio natural y historico , te repito una pintada se borra pero hay muchos muros de la verguenza ,en palestina en mexico,en marruecos y en beniarres,zonas del pueblo que an sido exproPPiadas a todo el conjunto de ciudadanos, sabes de que te hablo ,y no decis nada callais como ratas .

Anònim ha dit...

redeu, si pareix un estanc?

Anònim ha dit...

Fede, posa un altre articul de " Banderes " que son els que mes molen , jejejejeje, VIVA EL REY.

Anònim ha dit...

Que polititzats esteu a Beniarrés. No cal fer cas de les banderes, al fi i al cap, que són? Uns draps que sols serveixen per dividir la gent i crear radicalismes de tot tipus. Ah! i de tant en tant servir-se del pal que les aguanta per per pegar garrotades. La única bandera bona es aquella que es dibuixa al cel a les acaballes d'una tronada: el famós arc que ens mostra tots els colors vibles a l'ull humà.

Anònim ha dit...

una bandera es pot utilitzar de moltes maneres diferents, però la millor manera es per a defendre la nostra terra que tant a costat de mantindre, i ara ens la volen treure de les mans a colp de talonari.

Anònim ha dit...

S'ha suprimit un comentari, ens dius, per emprar insults cap a josisocdebeniarrés. Però és que no s'ho mereix? la veritat és que fa comentaris lamentables i ridiculs.
Respecte al tema, segur que es tracta d'una persona amb poc cervell, gent amb ganes de fotre tan sols per fotre.
Estic convençut de que és un dels tipics al que anomenem feixistes i s'indignen, i la veritat és que en alguns casos entenc que ho negen, per que a aquest poble, i supose que a tots, hi ha molta gent que no és feixista sinò ignorant i això encara és més trist.
Per tant ànim Fede, no fages cas d'eixes tonteries.
Salut a tots i visca la terra!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...