Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 2 de juny del 2010

Tot clar, per alguns


El passat 20 de maig, vam tindre dues sessions plenàries, una a les 9:30 hores, de la qual ja vaig fer una crònica en aquest mateix blog, i un altre a les 12:00 hores a petició del BLOC i del PSPV-PSOE per a demanar explicacions sobre l’actuació que s’està fent a la nova piscina municipal, el tall de l’accés a la carretera i la urbanització de l’àrea per part de l’adjudicatari. L’alcalde va voler fer coincidir les dues sessions el mateix dia però hi havia dies més que suficients per a celebrar aquesta segon sessió sol·licitada pels grups de l’oposició.

L’ordre del dia de la sessió extraordinari a celebrar el dia 20 de maig a les 12:00 hores era el següent:

1.- Debat sobre les actuacions que s’estan realitzant en la zona AR-1 i en el carrer d’eixida del municipi.

2.- Dació de compte d’informes tècnics requerits.


Imatge de l'àrea de repartiment nº1 o del Dr. Orero

Les formacions polítiques sol·licitants de la sessió vam preguntar sobre questions que afecten al PAI del AR-1 o del Dr. Orero, així com les actuacions que està fent l’equip de govern, amb la construcció de la nova piscina municipal, els vestidors i el bar.

Algunes de les preguntes que es van fer són les següents:

-Perquè sense urbanitzar està construint-se en l’accés que dona a la carretera i en els bancals?

-Estan els serveis bàsics com el clavegueram, l’energia elèctrica, aigua potable, entre altres conectats a la xarxa municipal existent i garantits per posar en funcionament?

-Qui ha de correr en la despesa de la construcció de la vorera que s’ha de fer davant dels dos edificis que s’estan construint?

-Perquè no s’ha desafectat l’accés que dona a la carretera com bé d’ús públic i s’ha tallat aquest mateix accés ocupant-lo amb una construcció?

-Quants metres quadrats de solar li corresponen a l’Ajuntament de Beniarrés per els metres que té dintre del PAI, en aquest cas més de 900 m2 corresponents a l’accés a la carretera?

-Com s’explica que una vegada fet el mur de separació de la piscina i el xalet existent, haja de nou de refer-lo i alçar-lo, el que suposarà una nova depsesa per l’ajuntament?

Aquests són algunes de les preguntes fetes al llarg de més de hora i vint minuts que va durar la sessió i la contestació es llarga i farragosa d’explicar i es podria resumir en cinc paraules: Tot està clar i correcte.

L’urbanitzador des de l’adjudicació definitiva té 120 dies per presentar el projecte de reparcel·lació i ja han passat més de 60 sense que es tinga noticia si s’ha presentat. El mur s’ha de refer perquè s’ha quedat baixet i ho ha de pagar el poble. L’accés a la carretera s’ha tallat per que feia falta ocupar-lo per a fer el bar de la nova piscina i ja s’obrirà l’altre ( el que baixa per el carrer del metge) quan s’urbanitze l’àrea i no cal que es veïns i veïnes es queixen tant, que tenen els contenidors per tirar la brossa igual de prop que abans (en referència als que hi han de front la Ferreteria) i tenen més de 5 eixides a la carretera. I finalment, ja veurem on paren els 900 m2 que l’ajuntament té de solar quan el projecte de reparcel·lació estiga redactat.

Aquestes i altres respostes son les que ens van donar l’equip de govern entre desprecis per les preguntes i rialles per els motius sol·licitats per l’oposició municipal de l’Ajuntament de Beniarrés alhora de sol·licitat aquest ple. Finalment, el PP va comunicar al secretari que ells ( Paco i Luis, Yolanda no cobra les plenàries per estar alliberada) no anaven a cobrar la sessió plenària.

Per tant, el PP té molt clar tot el que s’està fent i con s’està fent i el BLOC i el PSPV-PSOE seguin quasi amb els mateixos dubtes.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta obra i tant de diners,per a enguany banyarse a la mateixa pisina de tota la vida.jo no se si es que en este poble les coses no es miren be antes de ferse perque cosa que es fa cosa que es rectifica.....

Anònim ha dit...

L'Alcalde té una barra de por. Per què no es diu açí que l'agent urbanitzador és un 'amigo del alma' d'ell?. També cal dir que eixa mateixa persona té la parcel·la més gran del polìgon i no ha fet rés en ella. Per què sempre tenim que estar el poble baix la tirania del cacics locals igual que fa 40 anys?. No sé si els del PSOE estàn fent tot el que toca al respecte.
En quant a les eixides del poble, que algú li diga a l'Alcalde que, el diumenge pel matí a veure per on s'eixia cap a Muro per la part de baix del poble amn el carrer de l'ajuntament amb els ciclistes i el mercat en l'altre carrer.

Anònim ha dit...

Sobre el PAI de la nova piscina:
Qui és l'agent urbanitzador? És públic o és secret?
No es pot entendre que es puga obrar en un PAI que no té encara ni carrers ni aigua, ni llum, ni clavegueram.
Es pot fer perquè és l'Ajuntament?
Si és així, això és simplement abús de poder.

Anònim ha dit...

em sap molt mal dir açó, pero Beniarrés: teniu el que es mereixeu. Per pensar que la dreta sería la salvaora del poble... va! que tots sabem com son! En Beniarrés, en València, en Madrid, etc etc. Espere que totes estes coses valguen per a que molts obriguen els ulls.

Anònim ha dit...

L'agent urbanitzador es Cèsar Gilabert. Açò es public.

Anònim ha dit...

Al quart anònim: la culpa no és del PP, sino del candidat que presenta el PSPV-PSOE.

Anònim ha dit...

Jo crec que aquest poble no té allò que es mereix como diu el darrer comentari. Molta gent va votar a Luis perquè pensaven que no ho havia fet malament en l'anterior mandat i, a més, els candidats de la competència (PSOE) no són del agrado de molta gent. El que passa ara es que l'Alcalde a entrat en una espiral de fer les coses malament perquè pense que està mal assesorat. Es deixa influir massa per certes persones que quan acabe de ser alcalde li pegaran una patada al cul i s'arrimarán a altre.

Anònim ha dit...

faena no n'hi ha, pero de piscines anem sobrats,al igual que de centos per a la musica,ajuntaments,el gimnas que volen fer(a mi tambien me daban dos,repetimos)

Anònim ha dit...

El que passa en este poble es vergonyós. Només hi ha que veure en que s'ha gastat l'Ajuntament els diners del pla Zapatero i del pla Camps. La prioritat ha sigut fer obres sense cap sentit. Es què vol passar a la posteritat Luis com un gran 'edificador' al igual que el Rey Sol de França?. A banda, per la caguerà de piscina que han deixat fer caldria penjar dels collons a quins ho han permés.

Beniarres al dia ha dit...

Encara no s'ha dit si s'inaugurarà la nova piscina per aquesta temporada. Jo crec que anirem a la nova i que la vella no l'ompliran. I torne a dir crec.

L'agent urbanitzador és públic i publicat al DOCV i com diu l'altre comentari és Cesar Gilabert Solanes i el preu d'urbanització ronda els 370.000 euros.

Edificis i construccions s'estan fent però i la seua utilitat. Un exemple: s'està fent un bar a la nova piscina quan s'haguera pogut per a sols 20 metres en el lloc on hui està la música si marxen a l'altre edifici que ha fet l'Ajuntament.

És molt fàcil tirar la culpa als demés i en especial al PSPV-PSOE quan va més de 7 anys que estem en minoria a l'Ajuntament de Beniarrés. Una miqueta de trellat i que cadascú assumixca les seues responsabilitats i siga responsable dels desgavells que fa.

Anònim ha dit...

Tornant a la construcció en un PAI que encara no se està desenrrollant:
¿Es el alcalde com a maxim responsable del Ayuntament el culpable de la ilegalitat que se está cometen alli?
¿Es veritat allo que diu un comentari que Cesar (lagent urbanisador)es el amigo del alma de ell?
Si es aixina, caldria denunciaro als jusgats.

Anònim ha dit...

yo de tu ya els aguera denunciat.Aqui asperes a fero?

Anònim ha dit...

Si vol que ho fem entre els dos ací tens el meu mòbil: 666333452

Anònim ha dit...

En Beniarres no hi ha ningú que tinga collons de deunciar res, tots tenen por als del PP i ells ho saben per aixo sempre shan burlat.
Es un defecte dels seus habitants, es parla parla .....i mai s'actúa pq com algú se li ourrira el desterraíen. Per tant que asperem?

Anònim ha dit...

Açò pareix el Oeste. Em ve al cap un veí que es va ampliar el terreny de sa casa a l'entrada del poble davant de tots i ningú va reclamar. Això sí, parlar es va parlar molt.

Anònim ha dit...

SI que es reclama , es replegaren firmes per poder aclarir les coses , la mateixa gent del poble no firmava.
El poble de Beniarres te el que es mereix.

Anònim ha dit...

Qui era? Que firmes? San fet moltes burrades durant mols anys i sempre mirem cap a atre lloc!

Beniarres al dia ha dit...

Primerament dir que hui he rebut un comentari que no he publicat perquè feia acusacions a una persona de forma anònima. Al que ha fet el comentari, ja ho saps, si vols que es publique l'has de signar.

Respecte a denunciar o no, primer cal saber si hi ha un fet denunciable i després dir que tothom, i dic tothom, pot denunciar si veu alguna il·legalitat, no sols els qui formem l'ajuntament de Beniarrés.

El PAI es va adjudicar a lúnic que va presentar un proposta, siga amic de qui siga, per tant, no s'ha comés cap il·legalitat, altra cosa es que no es compleixquen els terminis per a executar-lo i urbanitzar l'àrea i que si l'equip de govern vol, li podrà llevar la condició d'agent urbanitzador.

Anònim ha dit...

ningú s'ha parat a pensar que el primer problema mes gran de l'ajuntament actualment li diuen RAFAEL MORERA arquitecte municipal.

Anònim ha dit...

totalment de acuerdo en el comentari del arquitecete. pero sabeu que a Beniarres mai sa pogut parlar, recordeusen del valencia en la escola o del catalanistes del ateneu. tot aquell que obri la boca o es contrari acaba malament, a mes a mes fede a tu el va en grande en este blog per que si no es puguera opinar de forma anonima este blog seria un fracas. Em sembla recordar que ja ho vas probar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...