Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 18 de juny del 2010

Tingam trellat que no sobren els diners


Hui hem tingut sessió plenària de caràcter extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés. En breu faré un crònica de la sessió però abans, volia destacar un informe d’alcaldia corresponent al punt desé.
Entre moltes informacions que ens ha donat l’alcalde ( les que ell ha considerat oportunes i que li afavorien, reservant-se les que no son tant agradoses però que també son importants), em quede amb la que ens ha dit de que el proper dissabte 26 de juny s’obri la piscina municipal, la piscina municipal vella, la que tots coneguem. Molta gent del carrer ja ho coneixeria, però els membres de l’oposició que formem l’Ajuntament de Beniarrés ho desconeixiem, com tantes vegades passa.


Imatge de la nova piscina que s'està construint

Em sembla bé que s’obriga la piscina dons la calor apreta i diuen que aquest estiu serà fortet però altra cosa es obrir aquesta piscina per després obrir la nova que s’està construint. Ara es van a gastar diners en hores d’operaris posant-la a punt, amb productes químics per a mantindre-la en condicions i el poble de Beniarrés gastarà més de 500.000 litres d’aigua omplint-la, tot per a que, per a després tancar-la i marxar tots a la nova?. Perquè Beniarrés no es pot permetre el luxe de tindre dues piscines municipals públiques obertes, no?.

La piscina vella, una vegada posada en funcionament ho té tot: piscina, vestidors i bar. Cal acabar la que s’està construint amb totes les garanties i sense presa, que tinga tots els serveis que necessite i que passe tots els controls necessaris per a la seua obertura.

Que les eleccions de l’any que vé i les ànsies d’inaugurar-la no es facen tirar els diners de tots els beniarresins i beniarresines, que no estem sobrats, i si s’ha d’inaugurar l’estiu que vé, després de les eleccions, ixca qui ixca d’alcalde o alcadessa, que es done l’honor d’inaugurar la nova piscina a l’anterior equip de govern del Partido Popular. Però tingam trellat que no sobren els diners.

2 comentaris:

Toni ha dit...

Primer deixat de tot aço Fede i vas a pillar el bar o sigues mes suau crec q es millor asi a Beniarres
Jo obriria la nova cuan esta acaba els caps de semana llogant una persona de soco i aixi traguem a un mes del paro o els q facen falta i en el mes en Agost tota la semana asta la vespra de festes!
Segon es pot saber qui va de cap de llista del PSOE per a les proximes?? Si heu sapierem pot ser l'enquesta... Per lo que dius ja donant per suposat de que el PSOE va a guanyar les eleccions i li deixara inagurarla al antin govern PP i lo de Alcaldesa...La meua aposta es Mari Tere la dona de Lluis Negro!!!Que ja no confieu en Josep Vicent o mai heu confiat en ell????Heu teniu cru en el candidat crec que no esta ningu de vosaltres a la altura i mes val caure en gracia que ser gracios mes que res per aixo dic que heu tenim cru

Beniarres al dia ha dit...

T'agraeixc el consell si me'l dones de bona fe. Al bar, vore, posar, cobrar i callar, fora d'ell soc un véi més de Beniarrés amb la seua personalitat i fins a la data represente a l'Ajuntament de Beniarrés a un nombrós grup de gent que va dipositar en el partit que forme part la seua confiança i el seu vot.

La teua proposta crec que seria igula de costosa per a les arques municipals que la que vol portar endavant l'equip de govern.

Respecte al candidat o candidata en el seu temps ho sabràs, doncs això és competència de l'agrupació local de Beniarrés. I clar que Mª Tere val molt, més de el que et penses. Tots els militants i simpatitzants valen molt pel simple fet de donar la cara per un projecte de poble i unes idees. I en aquest partit es confia en tothom i més quan dona la cara per anar de cap de llista, que no tots ho fan.

Respecte al que dius que es dona per suposat que el PSPV-PSOE guanya les eleccions, et convide a que tornes a llegir de nou l'article a veure on ho diu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...