BENIARRÉS AL DIA NI COMPARTEIX NI ES FA RESPONSABLE DELS COMENTARIS QUE EN AQUESTA PÀGINA ES PUBLIQUEN.
AQUELLS QUE CONTINGUEN OFENSES, INSULTS O SEMBLANTS, NO SERAN ADMESOS.
Actualitat: MEDI AMBIENT: Diumenge 24 de Setembre es celebra l'activitat ciclista" Amb Bici per la via verda"

dimarts, 29 de juny de 2010

Foment obri al trànsit aquest dimecres el tram d'Autovia Central entre Muro i Albaida

El Ministeri de Foment obrirà aquest dimecres al trànsit el tram d'Autovia Central que discorre entre Muro i Albaida. Acaba d'aquesta forma una obra que s'ha perllongat per espai de quatre anys i que ha suposat una inversió de 35 milions d'euros.

L'acte de la inauguració està previst per a les 11 del matí i encara no s'ha anunciat qui el va a presidir, encara que es dóna per segura la presència d'algun alt directiu del Ministeri de Foment. La nova carretera té una longitud total d'11 quilòmetres i manté bàsicament el traçat anterior de la Nacional 340, amb la construcció de dos grans viaductes i d'una rotonda per a enllaçar amb la variant d'Albaida. Aquest tram d'autovia suavitza el port d'Albaida, acabant amb una de les últimes barreres naturals entre les províncies d'Alacant i València.

Amb aquest nou tram d'Autovia Central en funcionament, ja només queden per obrir el del Comtat i el barranc de la Batalla. Des del Ministeri de Foment es confia que tots dos puguen entrar en funcionament aquest mateix any.


Noticia apareguda a ARAMULTIMEDIA.COM


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...