Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 29 de juny del 2010

Foment obri al trànsit aquest dimecres el tram d'Autovia Central entre Muro i Albaida

El Ministeri de Foment obrirà aquest dimecres al trànsit el tram d'Autovia Central que discorre entre Muro i Albaida. Acaba d'aquesta forma una obra que s'ha perllongat per espai de quatre anys i que ha suposat una inversió de 35 milions d'euros.

L'acte de la inauguració està previst per a les 11 del matí i encara no s'ha anunciat qui el va a presidir, encara que es dóna per segura la presència d'algun alt directiu del Ministeri de Foment. La nova carretera té una longitud total d'11 quilòmetres i manté bàsicament el traçat anterior de la Nacional 340, amb la construcció de dos grans viaductes i d'una rotonda per a enllaçar amb la variant d'Albaida. Aquest tram d'autovia suavitza el port d'Albaida, acabant amb una de les últimes barreres naturals entre les províncies d'Alacant i València.

Amb aquest nou tram d'Autovia Central en funcionament, ja només queden per obrir el del Comtat i el barranc de la Batalla. Des del Ministeri de Foment es confia que tots dos puguen entrar en funcionament aquest mateix any.


Noticia apareguda a ARAMULTIMEDIA.COM


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...