Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 30 d’abril del 2010

Altres coses més necessàries abans que una carpa


Hui podem veure a Beniarrés com l’Ajuntament de Beniarrés a muntat una carpa al carrer Dr. Orero. Aquesta carpa, adquirida per l’ajuntament i subvencionada al 100% per la Diputació d’Alacant, té un cost de 12.000 €. La carpa és va adquirir per a realitzar “fires i altres esdeveniments de caràcter comercial”.


És una cosa molt típica del PP lo de los “grandes eventos” i tenim un mostra amb l’adquisició d’aquesta carpa, que si, que és subvencionada al 100 % però com ho demostra la noticia que podeu llegir baix, altres ajuntaments han optat per altres coses més necessàries i beneficioses per al conjunt de la població com, l’Alqueria d’’Asnar que ho ha gastat per urbanitzar una vorera per anar al polígon industrial ( vos sona d’algo?),o Algueña per a millorar el seu mercat o Bensasu per millorar l’enllumenat públic.

Per a l’equip de govern del PP, s’ha considerat més prioritari l’adquirir una carpa per a “eventos”, es a dit per al “boato” com diu Xavi Castillo. Mentrestant el Museu de Beniarrés està tancat, el turisme rural passa de llarg, el poble no es promociona cap a l’exterior, no hi ha cap ruta per visitar el municipi i moltes altres actuacions, on aquests 12.000 € hagueren pogut anar destinats per tal de revitalitzar l’economia de Beniarrés.

En el que portem de mes d’abril, no s’ha realitzat cap acte cultural ni esportiu ni de ningun tipus organitzat per l’Ajuntament, tot un exemple de que ho no hi ha idees o es que s’han acabat els diners per contractar a empreses per a fer aquests actes.

I no ho dic jo, ho diuen els números: L’any passat l’Ajuntament de Beniarrés es va gastar més de 75.000 € en la partida de Festes. Per aquest any 2010, per a Turisme i Medi Ambient, els dos junts, hi ha previst gastar-se 3.000 € i per a Sanitat 1.000 €. Amb aquests números, es demostra quina és la prioritat del PP a Beniarrés.

Tot seguit vos deixe una noticia apareguda a Alacant Digital on es fa ressò de la subvenció concedida a Beniarrés per adquirir la carpa i el destí que altres poblacions van donar a la mateixa subvenció.

100.000 euros a la promoción en varios ayuntamientos de la provincia

La Diputación de Alicante ha aprobado la concesión de ayudas por importe de 97.312 eurosen materia de promoción y desarrollo local de las que se beneficiarán siete ayuntamientos de la provincia.

Alcalalí, L´Alqueria, Algueña, Benasau, Beniarrés, Benimeli y Bolulla son los municipios que recibirán estas subvenciones aprobadas hoy en la comisión de Promoción y Desarrollo Local

La Diputación concederá 7.766 euros al Ayuntamiento de Alcalalí para la adquisición de mobiliario de oficina; 19.499,68 euros a L´Alqueria para la urbanización de las aceras de acceso al Polígono Industrial; 12.579,30 euros a Algueña para el cerramiento de los puestos de venta del mercado municipal de abastos; y 5.968 euros a Benasau para la renovación de los equipos de encendido del alumbrado de la zona industrial de la localidad.

La ayuda provincial también contempla la concesión de 12.000 euros al Ayuntamiento de Beniarrés para la adquisición de una carpa para ferias y otros eventos de promoción comercial, 20.000 euros a Benimeli para la adquisición de cubrimientos fijos y móviles en la Plaza Mayor del municipio y 19.499,68 euros a Bolulla para la compra e instalación de equipamiento informático.

Tota la noticia sencera la podeu llegir ací.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Siempre nos dices lo mismo que cansino y repetitivo eres.Que casualidad esta mañana iban un grupo bastante numeroso de personas visitando el museo,la iglesia y creo que la ermita junto con nuestro alcalde supongo que te habrás enterado...

Beniarres al dia ha dit...

Primerament donar-te les gràcies per gastar part del teu temps llegint el que escric, doncs, encara que no comparteixc la teua valoració sobre el meus escrit, tú si que deus llegir-los per a fer eixes valoracions.

No és la meua tasca a l’ajuntament, el seguir a l’alcalde. La meua tasca com a representant de la gent que ha dipositat la seua confiança en el nostre grup polític, es de control i fiscalització de l’equip de govern i de proposar solucions i propostes per tal de millorar la vida de la gent de Beniarrés com imagine que hauràs pogut llegir en aquest blog.

Sols unes qüestions: Recordes quina va ser la última vegada que va estar obert el Museu de Beniarrés? A la seua porta posa obert de divendres a diumenge de 10 a 14 hores, per tant no és res excepcional el que l’alcalde monstre a un grup de visitants els museu, deu ser una cosa normal. Quanta gent ha vingut a veure’l i se n’ha anat de buit al trobar-se’l tancat?

El que narres com una cosa excepcional deuria ser de lo més normal i no per part de l’alcalde, sinó d’un professional i gent preparada per a tal menesters.

Anònim ha dit...

** tots sabem que faxa lo k faxa el pp de beniarres estara mal fet per tu , aisina es que ahorra llum, un mal us del deu ordenador y el teu teps mal gastat digen xorraes.**

Beniarres al dia ha dit...

Gràcies pels "consells" però no vaig a fer-te cas.

Et convide a vindre a algun ple i veuràs con una gran majoria del que allí es dabateix ix aprovat per unanimitat i en el cas de no ser així, sempre es presenten alternatives i propostes.

Et convide a que escrigues un article i penjar-lo al blog amb les teues opinions, això si, deu anar signat.

* El de l'oli * ha dit...

Boato, pa i circ. Més vell que la tinata negra!

Ara unes cosetes als nostres "col·laboradors".

Anònim 1: "el museo,la iglesia y creo que la ermita "_ Gran oferta cultural, vaja ques si! Per cert, la resposta de Fede et dóna 3 voltes de campana.

Anònim 2: t'ho diré cridant per a que t'enteres: INSTAL·LA'T UN CORRECTOR!!!! Uf! Crec que m'estime més que escrigues en castellà, així destrossaríes altra llengua, pensa-ho per favor.

Carles Tomàs ha dit...

Jo crec que els comentaris han de fer-se aportant idees o aclarint actuacions, però sempre des de posicions correctes. Si no és així, algunes coses que es diuen per ací semblen escrits d'eixos que apareixen en algunes parets i asseos públics que deixen molt que desitjar, tant en el fons com en la forma. M'agradaria que, si Fede està equivocat, ho exposareu amb cohesió i raonament. D'esta forma, tal vegada, ens puguereu convencer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...