Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dijous, 28 de gener del 2010

Ple Extraordinari a l’Ajuntament de Beniarrés

L’alcalde-president de l’Ajuntament de Beniarrés, Luis Miguel Tomas Lopez, ha convocat sessió plenària de caràcter extraordinari per al proper dimarts 2 de febrer de 2010 a les 12:00 hores amb el següent ordre del dia (còpia literal):


ORDRE DEL DIA


1.- Aprovació de l’acta de la sessió anterior de 4 de desembre de 2009

2.- Dació de nomenament com a secretari- interventor del Sr. Salvador Perez Mayo i informes del Sr. Alcalde

3.- Aprovació de la memòria valorada d’ampliació de Centre de Divulgació Artística i Musical per a la sol·licitud i inclusió en Fons Estatal per a l’Ocupació/Ús i Sostensibilitat Local.

4.- Aprovació de la sol·licitud de la inclusió de l’obra en el Fons Estatal per a l’Ocupació/Ús i Sostenibilitat Local

5.- Aprovació de projecte d’execució de local en sol dotacional, inclosa en el Pla Especial de Suport a la inversió en Municipis de la Comunitat Valenciana.

6.- Concessió llicències urbanístiques

Tornem a les mateixes. Es posa a un hora de lo més “normal” per a que els regidors i el públic que estan treballant puguen acudir a les sessions plenàries, doncs a les 12 del migdia, la gent que té treball està treballant i a pobles xicotets com el nostre, els qui estem a l’ajuntament, no vivim del mateix ( bo alguns si) i per tant han de demanar permís als respectius llocs de treball.

El ple bàsicament és per aprovar les obres que s’han d’incloure en el Pla E per a l’any 2010. Com es pot apreciar cap de les propostes del PSPV–PSOE de Beniarrés presentades es porta endavant i l’equip de govern del Partido Popular, opta per ampliar el Centre de Divulgació Artística, que és l’edifici que s’ha construir al costat del col·legi públic Perputxent. Per tant no es pensa destinar aquesta important quantitat de 143.026 € en fer naus niu per implantar projectes empresarials al polígon industrial i crear llocs de treball, o la construcció d’un alberg o casa rural al “Petxinot”, o el WIFI per a tot el poble a un preu mòdic o les altres propostes presentades per els socialistes. El Partido Popular té la majoria i amb eixa majoria governa Beniarrés.

Per altra banda està aprovar el projecte per a fer un bar a la nova piscina ( paraules del l’alcalde) i valorat en més de 134.000 € inclosos dintre del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana. Sols una dada si les anteriors 4 obres del Pla Confiança i valorades en 130.000 € , l’ajuntament de Beniarrés sols ha rebut el 15 %, pagant les certificacions amb els diners de tots els beniarresins i beniarresines, que va el poble de Beniarrés a finançar a la Generalitat Valenciana en aquesta nova obra? Amb l’aprovació de la darrera obra del Pla Camps per a Beniarrés, valorada amb 134.000 €, l’ajuntament tindrà que avançar els diners per a pagar a l’empresa adjudicatària. Senyor alcalde siga valent i mire per el be del poble i no per el del PP i que siga la Generalitat qui adjudique l’obra i qui faça front als pagaments.
Pensava que en aquest ple s’aprovaria el destinar una quantitat econòmica per al desastre del terratremol d’Haiti tal i com va demanar el grup municipal socialista en una instància el passat 16 de gener. Però no hi ha res de res. Ja vorem

Quedeu tots convidats.

4 comentaris:

SAJOLIDA ha dit...

Em sembla vergonyós l'obscurantisme i la falta de transparència de l'equip de govern de l'Ajuntament. No són capaços de consultar a la ciutadania (o als seus representants d'altres partits)sobre què els pareix la tònica de gastar i gastar-se els diners públics (que, per cert, els paguem entre tots) en obres que després se sumaran a les actuals deixades de la mà de Déu.
Perquè pense en el Museu, en l'antic ajuntament, en la biblioteca, en les goteres del centre Cultural, en la xàrxa del clavegueram, en l'urbanisme.... i un llarg llistat.
De veres es creuen demòcrates? No han pensat que en el PP municipal hi ha dues persones que cobren per ser polítics? ¿Per a qui treballen? ¿Qui els paga el jornal?

Anònim ha dit...

SOCIATES = MELÓNS DE TOT L´ANY.

Beniarres al dia ha dit...

Al darrer anònim. Ara que ja t'has esplaiat, que faig em ric o plore?

* El de l'oli * ha dit...

Anònim = cap de suro?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...