Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 9 de gener del 2010

Carles Ruiz i Iñaki Gozalbez corren el campionat d’Espanya

Iñaki i Carles representen al País Valencià en categoria sub-23 en el campionat d’Espanya de ciclocròs

El seleccionador de la Comunitat Valenciana de ciclocròs, Pascual Momparler, ha anunciat la selecció autonòmica que participarà aquest setmana en els Campionats d'Espanya de l'especialitat que es disputaran en la localitat cántabra de Laredo.

Els convocats són la fémina cadete Elena Lloret, la fémina junior Laura Vilanova, els cadetes Raúl Bosch, Javier Sancho, José Manuel Ribera i Marc Lluch; els juniors Óscar Hernández, Jaime Llorens, Marcos Altur i Francesc Pascual; els sub-23 Carles Ruiz i Iñaki Gozálbez; els elites Isaka de la Font i Daniel Guerrero; els séniors Óscar Perales i José Manuel Ramírez; els màsters 30 José Ignacio Valls i Esteban Pérez; els màsters 40 Javier Avellaneda i Sergio Camarena, i els màsters 50 Ignacio Fandos i Josep Antoni Martínez.

Informació estreta de la web de la Federació Valenciana de Ciclisme

Aquesta participació en el campionat d’Espanya dels dos corredors beniarresins, és el colofó a un excel·lent temporada dels dos corredors de Beniarrés, Iñaki Gozalbez Nadal i Carles Ruiz Tomàs, doncs cal recordar que Carles Ruiz és l'actual campió autonòmic de l'especialitat i que Iñaki Gozalbez va guanyar la Challenge en aqueta mateixa especialitat.
La millor de les sorts i de segur que tindreu el suport de tot el vostre poble.

1 comentari:

Beniarres al dia ha dit...

Discreta actuació dels corrredors de Beniarrés als campionats d'Espanya de ciclocròs celebrats el dissabte 9 de gener a Laredo (Cantabria). Iñaki Gozalbez en el lloc 18 i Carles Ruiz en el 22. Però cal quedar-se en lo bo que es la de participar juntament amb els millors de l'estat espanyol i gaudir d'aquest esport. Ànim i endavant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...