Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

divendres, 22 de maig del 2009

Lluiset i Roberto en les semifinals de l’Autonòmic de Raspall

Han arribat els millors a la fase definitiva de l'Autonòmic de Raspall. En aquesta lligueta de semifinals, fórmula que ha agradat a tots, ens trobarem amb diversos duels apassionants. Juguen tots contra tots. Rafelbunyol, Bicorp, Alzira i El Genovés lluitaran a la recerca de les dues places de la final d'Ador. I segons sembla fins a la data no hi ha dubte que els afeccionats van a tenir ocasió de gaudirdel millor raspall.

L'Autonòmic Ruralcaixa de Raspall duu varis anys oferint tots els al·licients de lo millor d'una competició de clubs. Hem assistit a festes espectaculars a la Pobla del Duc, a Navarrés, al Genovés o Alcàntera de Xúquer amb centenars d'afeccionats que, amuntegats en voreres i balconades, han viscut de forma apassionada les finals del torneig.

El torneig conta amb la presència de primeres figures de l'especialitat que, a pesar d'haver viscut grans vesprades en l'àmbit professional reconeixen viure experiències úniques amb la conquesta dels títols de clubs. Exemple d'una passió és el de l'equip de Beniarrés, integrat per Lluïsset i Roberto, figures que han calat en l'ànima dels afeccionats. En la pista del trinquet o en l'asfalt dels carrers han transmès el millor del seu joc i han gaudit en cos i ànima de cadascun dels triomfs. Una mica semblant pot afirmar-se de Moro de Alcàntera, integrant del poderós equip de Rafelbunyol, que ha sabut acoblar-se en la vida diària del club, ensenyar el seu carisma a les noves generacions i treballar amb il·lusió pel triomf del club que ha sabut donar-li aquesta oportunitat.

En Bicorp, es manté una llegenda com Plàcido, amb el seu poderós servei, s'ha recuperat una figura local com Vicente Juan però també es dóna oportunitats a les noves figures sorgides del treball de la pedrera. Tanta és l'afició que allí han acabat per construir un magnífic trinquet.

Lluïset i Roberto, amb Edu, han aconseguit dinamitzar el club d'Alzira, convertit en un dels més actius del moment gràcies també a la labor de base que realitza un professional de prestigi com Balduíno. Completa el quartet de semifinalistes el club del Genovés, que, amb grans figures , com no podia ser d'altra forma, en poble amb tanta pedrera, aspira a inscriure el seu nom en el llistat de campions d'aquesta competició. Hi ha qualitat sobrada, amb les noves figures i amb unes altres ja consagrades com Terrilla, Vilare, Planto....... Tots preparats per a gaudir.

Noticia estreta de Superdeporte

1 comentari:

Anònim ha dit...

anims i " a por ellos oe oe"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...